Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Olen uus ja palun abi
Saatis: MariaF
Kuupäev: 11. January 2012, kl 16.21

Nii, hakkasin siis täna toitumispäevikut täitma. Segadust kui palju.
Kuidas sisestada kodust makaronisalatit? (Kas selle asemel võib panna Rimi makaronisalati või Mamma oma suitsuvorstiga?)
Küsin ka imetamise kohta. Imetamine peaks päevas kulutama u 300-500 kcal. Panin treeningu alla imetamine, sisestasin minutid (ma arvan et u 60 ööpäeva peale) ja Kaaluabi andis seepeale kulutatud kcal arvuks 81. Seda on ju vähe!?
See arvestamine ja sisestamine tundub nii raske, et vägisi tekib tahtmine käega lüüa.

Valikud: VastaOsunda
Re: Olen uus ja palun abi
Saatis: aville
Kuupäev: 11. January 2012, kl 21.25

Tere, ära käega küll löö, ma olen ka alles uus, nädalaega vana smiling smiley.Arvan, et koduse salati võid minuarust panna küll rimi salati alla, sest seal ka ju hapukoore ja majoneesiga tehtud.imetamise kohta ma ei oska midagi ütelda aga kui sa tead, et 300-500 kcal siis arvestagi sellega smiling smiley ole tublija usun, et peaginäed tulemusi nagu minagi juba olles vaid nädala siin keskonnas. soovin sulle jöudu saavutamaks tagasi oma endine kaal või siis veelgi vähem.

Valikud: VastaOsunda
Re: Olen uus ja palun abi
Saatis: luuna
Kuupäev: 11. January 2012, kl 22.24

tere! Päevikusse peab kirjutama mida sööd iga päev aga kui kirjutan sinna mida sõin siis sinna lahtrisse ei tule midagi. Suht ebaselge seletus aga loodan et saate aru

Valikud: VastaOsunda
Re: Olen uus ja palun abi
Saatis: averott
Kuupäev: 13. January 2012, kl 06.19

Tere!

Maria - ära kohe alla küll anna! Eks meil koduste asjadega ole nii, et umbes teame palju sisse panime - kui toekam, siis vaata valmistoitudest suuremate kaloritega ja kui nt light majonees ja maitsestamata jogurt kastmeks siis väiksemate kaloritega poetoode. See hoiab umbkaudugi kaloritel silma peal. Olen paaril korral kodusalatit tehes kaalunud ja kalorid kokku löönud ning tavaliselt on kuhugi keskmise kaloraažiga toote kanti.
Kui kaalust alla soovid saada, siis mina imetamise poole pealt kulutatud kaloreid ei arvestaks, küll aga lapsega käruga jalutuskäiguminutid. Ja sinul on kindlasti oluline vee joomine - imetamine kuivatas minu küll viimse tibani ära confused smiley

Luunale - kui oled toote nimetuse ülemisest kastist välja valinud (toidunimetuse alguse trükid, siis tuleb tavaliselt rippmenüüst valida sulle õige ning sellel klõpsata) tuleb sisestada kohe ka kogus, ilma milleta sulle päevikusse kirjet ei teki. Pane tähele ka millist toidukorda sisestad, sest muidu sööd ainult hommikul smiling smiley Kui valesti läheb, siis kasuta muuda linki toiduaine taga - on lihtsam, kui kustutada ja uuesti sisestada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Olen uus ja palun abi
Saatis: leero
Kuupäev: 13. January 2012, kl 13.32

imetamise puhul ei soovita järsku päevast kaloraazi vähendada, vaid tasapisi vähem hakata sööma, siis ei teki tapvat magusaisu ega energiapuudust ja kindlasti mitte alla 1400 kcal päevas!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Olen uus ja palun abi
Saatis: notsu
Kuupäev: 14. January 2012, kl 22.05

Tere!
Mõtlen, kas alustada või proovida omapead.Olen päris mures.
Probleem tekkis kohe söögikorra sisestamisega--pole midagi analoogset menüüst võtta ja seega ma ikkagi tegelikult ju ei tea kui palju on jäänud terveks päevaks võimalikke kaloreid tarbida ja kui palju andis hommikusöök.Armastan väga kodujuustu rohelise salatiga, tomatiga ja kurgiga ning õliga sinna peale ja juurde näiteks keedetud muna--midagi sellist pole ja tegelikult huupi panna mõni poesöök mulle ka ei meeldi, sest siin võib eksida kindlalt juba 30-50 kcal-ga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Olen uus ja palun abi
Saatis: Ladybird
Kuupäev: 15. January 2012, kl 18.12

Notsu, pane kirja kõik söödu TOIDUAINETE kaupa. Kodujuust+roheline salat+ kurk+ õli + muna jne

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.