Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kaaluabi tegijatele
Saatis: tereloom
Kuupäev: 16. April 2012, kl 09.50

Tere,
olen nüüd kaks ja pool kuud olnud aktiivne kaaluabi.ee kasutaja.
Mulle tundub, et portaali haldajad peaksid võtma midagi siinse keskkonnaga ette. Ei saa eeldada, et kasutajad teevad ära selle töö, mida tegelikkuses peaks tegema portaali omanik, kellele meie, pelmeenid ja paksukesed, raha maksame.
1. Toiduainete nimekirja tuleks regulaarselt kontrollida, kasutajate sisestatud andmed, kui need on õiged; lisada. Kogu nimekiri tuleks viia süsteemseks, praegu on väga kaootiline leida lihtsamaidki asju, ei tea, millise päringsõnaga seda tegema peaks.
2. Keegi võiks üle kõblata kehalise aktiivsuse, elik trennipäeviku poole- seal on mitmed asjad sisestamata ja energiakulu on mitut puhku vale. Saun? Tavaline soome saun palju kulutab kilokaloreid? Seks 700 kcal tunnis- see on absurdne! Jne. jne. Vesiaeroobika eri stiilide energiakulu on internetist leitav; jne. jne. jne.
3. Portaalil oleks aeg kolida nutitelefonidesse, seda kiiremas korras.
4. Sarnast teenust pakuvad tasuta mitmed ingliskeelsed keskkonnad, neil on olemas appsid ja võimalus andmepangas mitteleiduvad toiduained sisestada.

Ma saan aru, et eestikeelne portaal on tore ja kasulik, aga selle arendamisega peaks vastutustundlik omanik siiski edasi tegelema. Praegu jääb siinne ajale jalgu ja mina näiteks olen päris kindel, et sellisel moel oma raha litsentsi pikendamisele kulutada ei taha; saati kui ingliskeelseid sarnaseid on valida, need on nutitelefonides appsidena olemas, pidevalt uuenevad ja suhtlevad- ehk siis, jääb mulje, nad tõepoolest töötavad selle nimel, et olla populaarsed.

Kui midagi on alustatud, siis kõige raskem ongi seda elus hoida ja edasi arendada. Paraku, kuivõrd te küsite soliidselt raha selle teenuse osutamise eest, on siinsetel kasutajatel omakorda õigus ka saada soliidset teenindust.

Edu!

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: Miinake
Kuupäev: 16. April 2012, kl 14.55

Olen absoluutselt kirjutatuga nõus ja toetan kõiki väiteid ja ettepanekuid!
Loodame, et kevad toob meeldivaid arenguid nii kaalulanguses kui ka kaaluabis.smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: koiott
Kuupäev: 17. April 2012, kl 06.25

asjatu lootus vist confused smiley. probleemist, et retsepte ei saa sisestada retseptide saki alt ja retseptidel võiks olla mingi otsing, sai neid küll meili teel teavitatud, kuid pool aastat hiljem oli seis endine. nüüd pole ma enam seda üritanudki.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: kuukass
Kuupäev: 19. April 2012, kl 09.59

Tüütu on sisestada toitu, mis juba eelnevalt on olemas. Olen eelkõnelejatega täiesti nõus, et toiduainete nimekiri vajaks värskendust kindlate otsingusõnade näol. Lihtne oleks ju sisestada sõna "leib" ja leida sealt KÕIK leivad (rukkileivad, näkileivad leivakesed jne) süsteemses järjekorras. Sama kehtib sõnaga "müsli" "jogurt" jne.
Hea on, et iga kasutaja saab sisestada puuduva toiduaine, kuid kindlasti peaks teenuse pakkuja seda süsteemselt kontrollima ja vajadusel redigeerima. Muidu tulebki lõpuks välja üks puder ja kapsad.
Kokkuvõttes ei ole ka alati nii palju aega, et uusi toite sisestada ja siis nördinult tõdeda, et see on juba olemas. Lihtsama vastupanu teed minnes olen kasutanud olemasolevaid toiduaineid, mis tegelikult on jama, kuna ei sisalda täpseid andmeid. Lõpuks lüüakse käega, aga raha on ju makstud..
Arenguruumi veel on.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: kuukass
Kuupäev: 19. April 2012, kl 10.01

ja minu kell näitab praegu 11.00. Mitte 10.00, nagu siin serveris

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: Tiintsu
Kuupäev: 20. April 2012, kl 22.35

Tõsiselt soovitan sellist (tasuta) saiti nagu cronometer.com
Neil on mitte ainult toidu analüüs makrotoitainete raames aga ka mikroelemendid ja vitamiinid välja toodud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: BH
Kuupäev: 21. April 2012, kl 09.54

Meil on perest kaks kasutajat siin askeldamas. Tean, et selle või teise retsepti andmed on juba sisestatud aga oma üllatuseks kõiki samas andmebaasis olevaid asju kasutada ei saa. Ei, ma ei ole märksõnu valesti kirjutanud. Lihtsalt mingit osa andmebaasi sisestatud toitudest saab üle võtta ja osa mitte, kuigi söömine toimus sama laua taga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: Chilly
Kuupäev: 21. April 2012, kl 13.24

Ei ole tore see, et lisaks siin juba kirjutatule ei saa oma lihtsa küsimusega e-mailile üleüldse mingit vastust... kas meil ON siin üldse keegisüsteemi haldur, kes hoolib, või on süsteem n.ö. lihtsalt "tiksuma" jäetud, tekib viimasel ajal küsimus... ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: Ka69
Kuupäev: 21. April 2012, kl 16.59

olen küll lühikest aega kasutanud, kuid olen eelkõnelejatega rohkem kui sajaprotsendiliselt nõus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Saatis: Panda
Kuupäev: 22. April 2012, kl 20.50

Vot sellepärast ma uut kasutusõigust ei ostagi, et hinna-kvaliteedi suhe on minu meelest veidi paigast ära...

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaaluabi tegijatele
Kuupäev: 16. August 2012, kl 18.28

Minuarust on kaaluabi meeskond ebapädev ja passiivne. Olen pettunud ....

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.