Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
cafe latte
Saatis: krauklis
Kuupäev: 01. May 2012, kl 19.40

tere, olen päris algaja siin. süsteem tundub muidu igati hea ja mõistlik, aga kohati on ka segadusseajav. näiteks cafe latte - cafe au lait tundub siinses süsteemis selle nimi, aga märgitud on talle tohutult palju kaloreid (132) - enam kui 2x rohkem kui samas koguses piimas, mis ei saa kuidagi loogiline olla, osa lattest on ju ometi kohv! ja tehakse teda mu silma all tavalisest 2,5% piimast.. suhkurt ega siirupit ei sisalda. samas on mcDonaldsi cafe latte 33 ja mcdonaldsi kafija latte 175 - ma mcdonaldsis kohvi joonud ei ole, aga sellegipoolest, kas need ei peaks olema üks ja sama? ja kuidas need erinevad cafe au lait´ist? või oleks arvestus tõenäolisem, kui hakkaksin kirjutama latte asemel piima?
ühesõnaga, segane lugu. need kaks lattet on ühtlasi mu päeva pea ainus valguallikas ja valku tasakaalust juba ülearu. seda nagu ka ei tahaks uskuda. on kellelgi sama muret?

Valikud: VastaOsunda
Re: cafe latte
Kuupäev: 01. May 2012, kl 19.58

Minul on absoluutselt sama mure, ootaks mõnda tarka vastust. Siiani olen märkinud kindluse mõttes piima järgi lihtsalt smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: cafe latte
Saatis: daisy
Kuupäev: 01. May 2012, kl 20.00

millegipärast on kohalik süsteem väga valguvaenulik! olen oma mõõtusid ja eesmärke uurinud ka mujal ning tundub et pean oma lihasmassi juures tarbima valku 2x rohkem kui siinne keskkond ette näeb. rasvapõletusdieedid kõik pigem jätavad õhtul süsivesikud ära, kui et valku piiravad. seega, ära pabista selle latte pärast, ja muuseas, 2 tassi kohvi on nagunii maksimum soovituslik kohvi kogus päevas!

Valikud: VastaOsunda
Re: cafe latte
Saatis: Zant
Kuupäev: 01. May 2012, kl 20.34

Mina märgin piim+kohv, sest nii see ju on, kui midagi juurde ei lisa. Ja valgud ja rasvad mul alati üle ja ma ei põe - niikaua kui kaal langeb, pole vaja midagi muuta. Ja kui teed veel trenni, siis peabki valku rohkem olema.
Edu!

Valikud: VastaOsunda
Re: cafe latte
Saatis: Siiri
Kuupäev: 02. May 2012, kl 17.56

märgin ka piim+kohv. vaatasin sama asja cappuccino kohta - 100 g 100 kcal, vbl kuskil ameeria saidilt võetud kalorsus

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.