Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kui palju võib trenni arvelt süüa?
Kuupäev: 25. May 2016, kl 08.59

Tere, kõnnin iga päev 9-10 km keppidega hoogsalt, siinne trennipäevik näitab, et umbes 500 kilokalorit annab see mulle lisaks. Kas keegi oskab öelda, kui palju ma nädalas trenni arvelt rohkem peaksin ja võiksin süüa smiling smiley ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kui palju võib trenni arvelt süüa?
Saatis: UKvsUSA
Kuupäev: 23. June 2016, kl 19.15

Mina trenni arvelt rohkem ei sööks.

Mina ei lisa oma trenne üldse siia kaaluabi päevikusse, sest muidu näitab siin kohe nagu võiks rohkem süüa aga rohkem süües minul igatahes kaal ei lange. Treeningpäevikut pean eraldi.

Kui teeks intensiivseid ja pikki trenne ning kulutaks trenniga 1500 või rohkem kalorit, siis võib-olla oleks asjal jumet aga selliseid trenne tegevad inimesed ei vaja kaaluabi.

Ma olen kuulnud, et osadel ei õnnestu ainult trenniga kaalu langetada ning osadel ei õnnestu ainult menüü muutmine kaalu langetada. Mina olen igatahes sellist tüüpi, kellel langeb kaal ainult siis kui ma kaalun kogu toidu grammi pealt ja teen trenni ka ja trenni arvelt rohkem ei söö. Ainult ühega ei taha kaal üldse nihkuda. Mina sörgin 3 x nädalas 7 km ja see on ka u 500 kcal. Lisaks sellele liigun igapävaselt niisamagi jala 5-10 km. Selline liigutamine lihtsalt toetab kaalulangust aga selle arvelt rohkem süüa pole küll veel õnnestunud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kui palju võib trenni arvelt süüa?
Kuupäev: 31. July 2016, kl 09.33

Kõik sõltub oma organismist.

Mina võin ka kõik trenniga "juurdesaadud" kalorid nahka pista, kaalu see mõjutanud ei ole. Tavaliselt lihtsalt ei taha nii palju süüa.

Oluline on lihtsalt oma keha kuulata.

Väike märkus ka selle osas, et kui iga päev samamoodi trenni teha, siis tõenäoliselt on keha sellega juba harjunud.
Pigem siis muuta oma kaalueesmärgi juures sätteid, kus saab märkida oma trenniharjumuse. Siis võtab programm seda juba päevase kaloraaži määramisel arvesse.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.