Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Tennis
Saatis: rossu
Kuupäev: 06. October 2011, kl 13.55

Tere,
Kas keegi oleks huvitatud tennise mängust? Tahaks väga mängida ja oleks paarilist vaja. Ma pole kunagi tennist mänginud...nii et täitsa algaja olen.

Valikud: VastaOsunda
Re: Tennis
Saatis: BH
Kuupäev: 06. October 2011, kl 14.54

Tennise puhul soovitan alustada treeneri kaasamisest, muidu saab kogu makstud aja eest ainult seina ääres palle korjata. See omakorda tähendab seenelkäimisega võrreldavat koormust.

Valikud: VastaOsunda
Re: Tennis
Saatis: kiivi
Kuupäev: 06. October 2011, kl 16.30

Tere
Nõustun eelkirjutajaga. Tennis on kindlasti selline spordiala, mida pole mõtet ilma mingite eelteadmisteta mängida. Saab kas või kahe või kolme peale treeneriaja võtta, siis veidi soodsam, kuigi koos saaliga ega ta odav lõbu pole.

Valikud: VastaOsunda
Re: Tennis
Kuupäev: 08. October 2011, kl 08.10

Tennis on ülitore mäng, soovitan kindlasti proovida - armud kohe! Tennisekeskuste juures pakutakse kursusi algajatele ja sealt edasi on juba lihtne treenereid-partnereid leida. Ja ei ole midagi niiiii kallis, endasse tuleb ju ka investeeridasmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Tennis
Saatis: lohekene
Kuupäev: 10. October 2011, kl 14.25

Nõustun tasakaaluabiga. Soovitan soojalt Nõmme Tennisekeskust, kuna mul on meeldinud mängida õues ning sõltuvalt tujust saad otsustada, kas taod niisama seina vastu, mis muide on nõmmekatele vähemalt tasuta ning samas väljakul mängimiseks leiab sõpru kellega taguda või siis treeneriga koos õppida

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.