Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Mõned küsimused.
Saatis: happy119
Kuupäev: 24. October 2011, kl 16.57

Olen siin üsna uus kasutaja ja paar asja jäävad segaseks.
Märkisin siin mitmeid päevi kenasti ülesse ja nüüd siin ringi vaadates tundub,et olen teinud üsna tühja tööd.Kas kõik maitseained tuleb ka märkida,mida ma toidul kasutan?Lisaks,kui teen näiteks lõunaks endale makarone-hakklihaga (teen tervele perele),siis kasutan ka õli aga kuidas ma selle nüüd siis ülesse märgin ja kas üldse?
Kui on puljong,siis läheb kirja 1 spl puljongit aga kas vee märgin ikka ka + 1klaas?Ja lisaks tarbin ka õunaäädikat koos klaasi veega,kas siis märgin ikka + 1klaas vett?
Kuna mul kahjuks veel toidukaalu pole,siis kas taldrikutäis makarone-hakklihaga läheb kirja kui 1portsjon ja kui on eraldi makaronid,siis võin tõsta spl ja märkida kui mitu spl ma ära sõin?

Väga segane tekst ehk sai aga kui keegi suudab mind aidata,siis tänan juba ette ja nagu ma ütlesin,siis olen väga uus kasutaja ja no lihtsalt osasid asju pea ei võta grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Mõned küsimused.
Kuupäev: 26. October 2011, kl 08.17

Kui siis toidupäeviku menüüs on olemas see toit, mida ma sisestada tahan, siis ma panen selle järgi, aga kui teen mingit rooga ise, siis sisestan koostisained,mis on retseptis antud kaaluga. ( ehk saad arusmiling smiley)

Kuid esmalt ma soovitan sul siiski muretseda köögikaal. Mina ka algul panin portsjonite ja spl järgi, kuid see oli ikkagi petukas. Pärast köögikaalu kasutusele võtmist leidsin, et enne hindasin oma portsjoneid väga valesti ja enesele kahjuks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Mõned küsimused.
Saatis: savikass
Kuupäev: 26. October 2011, kl 14.25

Ma soovitan ka kõigepealt kaal osta. Toidud püüan ma kõik algosadeks "lammutada" ja niiviisi üles märkida. Et siis eraldi õli, makaronid ja hakkliha - see on kõige täpsem. Maitseaineid (v.a suhkur) ma üles ei märgi, samuti ei viitsi enam märkida musta kohvi ja teed. Need annavad nii vähe kaloreid, et vahet pole. Vee alla nad ei lähe, vesi on ikka ainult puhas vesi.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.