Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Mida süüa peale trenni?
Saatis: ave00
Kuupäev: 20. March 2012, kl 12.53

Teen kolm korda nädalas 1,5 h suhteliselt rasket trenni ning peale seda on kõht kohutavat tühi. Trenn lõppeb õhtul kell 21. Mida võiks enne magamaminekut südamerahuga süüa, ilma et kaotatud kalorid tagasi tuleks?

Valikud: VastaOsunda
Re: Mida süüa peale trenni?
Saatis: tupsu36
Kuupäev: 22. March 2012, kl 20.37

Nii palju, kui mina tean, siis peale trenni on soovitav süüa valku ja vältida süsivesikuid. tops kodujuustu on hea. Aga võimalik, et eksin.

Valikud: VastaOsunda
Re: Mida süüa peale trenni?
Saatis: krlstel
Kuupäev: 23. March 2012, kl 11.15

Peale trenni tuleb süüa just süsivesikuid koos valguga. Kuna see valk üksinda ei tee midagi, et keha valku omandaks peab juurde sööma ka süsivesikuid. Ja kuna peale trenni on seedimine ja toitainete omandamine kiirendatud, siis võiks peale trenni süüa nt. banaani väherasvase kohupiimaga või nt. juua klaas punast viinamarjamahla. Või mis kõige lollikindlam, osta nt. "Fast´i" taastaja ja peale trenni tee omale üks shake winking smiley
Pean tunnistama, et mina olen viimasel ajal trenni kohapealt küll jube laisk, aga kunagi kui sai rohkem trenni teha, siis minu "shake" peale trenni nägi välja selline:
1 banaan, 2 munavalget, pool pakki väherasvast kohupiima - selle kõik plenderdasin ära ja lisasin natukene Hyxol´i suhkruasendajat. Magusaisu võttis ära ja näljatunde ka smiling smiley

Jõudu!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.