Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
magusa söömine kui kalorid normis
Saatis: poisiema
Kuupäev: 19. March 2013, kl 14.14

Selline küsimus siis kallid kaasvõitlejad. Jube magusa isu viimasel ajal ja olen avastanud et söö iga päev lipni hommikusöögihelbeid piimaga. Samuti kommi mõni päev. Kirjutan kõik muidugi ilusti üles. Mis arvate kas kaalulangus oleks suurem kui ei sööks miskit magusat? Samuti ei ole mil tasakaalus päeva normid rasvade jne osas. Süsivesikuid ikka kõvasti.kaal langenud 4 nädalaga 3,3 kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: magusa söömine kui kalorid normis
Saatis: poisiema
Kuupäev: 19. March 2013, kl 14.15

Sry vigade pärast, tel raske kirjutada. Lioni helbeid* :-)

Valikud: VastaOsunda
Re: magusa söömine kui kalorid normis
Saatis: ketogeen
Kuupäev: 19. March 2013, kl 16.40

Tere,
magusaisu kommidega täita ei soovita. Pigem kasuta varianti, kus magusaisu täidad ühe viilu sepikuga, millele paned peale teelusikatäie mett. palju tervislikum võimalus.
Süsivesikute söömine on küll energiaks hea, kuid vaja on siiski tähelepanu pöörata rohkem valkudele ja rasvadele - need hoiavad pikemalt kõhtu täis ja aitavad vähendada ka magusaisu lõppkokkuvõttes.
edu

Valikud: VastaOsunda
Re: magusa söömine kui kalorid normis
Saatis: Säsil
Kuupäev: 19. March 2013, kl 18.20

Nõustun eelmise vastajaga. Omal käel ära proovitud, et kui ei anna esimesel nädalal magusajanule järele, täidad seda tühimikku pähklite ja/või köögiviljade, puuviljadega, siis edaspidi isu suhkru järele raugeb.
Olen ise esmaklassiline šokohoolik, kes ei ole maiustusi söönud üle kolme nädala. Praegu saan aru, kuidas kiired süsivesikud (makaronid, kartul, suhkur ja maiustused, krõpsud) minu elu juhtisid. Ma olen 30 kg ülekaalus just nimelt sellepärast, et kiired süsivesikud kutsuvad minus esile söömasööste, ma olen siis pidevalt näljane ja rahulolematu. Lisaks siis häbi peale 300g šokolaadi salaja ära söömist või 2x suurt Hessi einet sisse kugistades. Häbi vaigistamiseks siis veel midagi "lohutavat" juurde...

Rõhun nüüd valgule ja rasvale, tarbin aeglasi süsivesikuid ja ma ei tunne nälga! Olen 90-kilone "mutt" ja ei näsigi pidevalt pirukat või krõpsu. Elan üle seisu, kus kell näitab järgmist söögikorda, aga mul lihtsalt ei ole võimalik korralikku toitu süüa. Varem hüppasin hoo pealt esimesse toidupoodi ja haarasin šokolaadi või saiakese järele, nüüd aga kõht ei pirise kui järgmine söögikord 1-2 tundi hilineb. Mul on jaksu ja energiat, olen toimekas ja terve. Tänaseks ma isegi ei leina enam kiirete süsivesikute hülgamist. Varem olin väga häiritud teadmisest, et need on mulle kahjulikud ja ma ei tohiks elu lõpuni teatud asju tarbida. Praeguseks on mul hea meel, et sain sellest sõltuvusest lahti. Hoidun kiiretest süsivesikutest nagu kaine alkohoolik viinast. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: magusa söömine kui kalorid normis
Saatis: ketogeen
Kuupäev: 22. March 2013, kl 11.57

veel soovitus - hommikusöögiks ära söö helbeid - tavaliselt on need küll maitsvad, kuid maitse tuleb millest - suhkrust. minu hommikusöök sisaldab erinevatel päevadel (trenn või trennivaba) järgnevat: muna, täisterakaerahelbepuder piimaga, millele peale kas maitsestamata jogurt või killuke võid, külmpress oliivõli, JUKU juust või kuni 25% rasvasisaldusega juust. lisaks kohvi/tee. kui soovid kohvi või teed magusalt, maguste seda meega.
sedasi püsib kõht normaalselt ja pikalt täis ning ei teki näljatunnet - hommikuhelbeid süües on kõht tihtipeale 2 tunni pärast juba tühi winking smiley kaalu tõstmiseks hea variant grinning smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.