Kuupäev: 15. November 2010, kl 16.58
Mina teen pea igal hommikul kaerahelbeputru (Heleni täisterakaerahelbed, eestimaised ikkagi
. Kuna ma vaid veega tehtud putru väga ei armasta, siis olen kaval - panen vee potti, ootan, millal keema hakkab, lisan veidike piima, et maitse juurde tuleks ning kui ka see keeb panen kaerahelbed sisse. Kui on juba u 3 minutit keenud panen linaseemned ja rosinad lisaks ning kui puder juba valmis segan juurde marju. Kui on külmutatud, siis sooja veega sulatan eraldi tassis ära. Kindlasti ei tohiks keeva piima sisse lisada hapusid asju. Tean omast kogemusest - piim läheb kohe tükki.
Mõnikord maitsestan kaneeli ja/või meega. Tulemus on super! Jutt sai küll pikk, aga kokku võtab see aega vaid u 10 minutit!
Loodan, et oli abi kellelgi ning head pudrutamist
)