Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
alustan ka!
Kuupäev: 11. February 2011, kl 19.54

tere, olen varsti 15 ja otsustan ka hakata kaalu langetama. pikkust on mul 165 cm ja kaalun 79 kilo (väga palju!!). kuijutage ise ette, kui raske on selline olla, ei ütleks, et ma nüüd nii paks olen, on paksemaidki, aga ikka olen! sellises vanuses on veel eriti raske toime tulla. kuidas saate teie hakkama kaalu langetamisega, mida teete selleks igapäevaselt, aitäh teile vastamast!

Valikud: VastaOsunda
Re: alustan ka!
Saatis: merx333
Kuupäev: 11. February 2011, kl 20.58

Hea, et tegeled probleemiga. Oluline aga, et sa end ei näljutaks ( min 1200 kcal päevas), vaid püüaksid järgida toidupäevikus olevaid päevanorme. Hästi oluline on toitumise juures rutiin ehk püüa süüa võimalikult samadel kellaaegadel igapäevaselt. Toidukordade vahel tarbi vett ning luba endale iga toidukorra vahel ka vahepala. Liikumine tuleb loomulikult kasuks. Leia endale lemmikspordiala ning tegele sellega min 3 x nädalas. Lisaks saad hea tuju ja palju energiat. Süsivesikud püüa tarbida enamikus päeva jooksul ära, õhtusöögiks eelista rohkem valke ( liha-kala toorsalatite või hautatud köögiviljaga). Kord nädalas luba endale midagi sellist, mida tõeliselt armastad- tükk kooki, hea jäätis jne. Sellega ennetad söömasööstude teket.
Ole tubli ja järjekindel ning tulemused ei jää tulemata! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: alustan ka!
Saatis: tintsu
Kuupäev: 12. February 2011, kl 11.24

Tubli, et alustad siin, mitte mingi absurdse kiirdieediga. Kui siin tervislikult ja rahulikult kaalu normi saad, siis jääb see ka suurema tõenäosusega püsima. Ja kindlasti ära unusta liikumist, kasvõi jaluta palju. Edu ja vastupidavust!

Valikud: VastaOsunda
Re: alustan ka!
Saatis: ritake
Kuupäev: 16. February 2011, kl 20.09

Alustan ka täna ja loodan,et mind saadab edu ka ,kui väga järjekindel olen.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.