Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kas mul on normaalse kiirusega kaalulangetamine?
Saatis: Tirts
Kuupäev: 03. March 2011, kl 10.24

Olen mõned nädalat tegelenud oma söömise jälgimisega ja aktiivsema liigutamisega ning kaal langeb 100-300g päevas. Söön päeva jooksul 3-4 korda kõhu täis kuni tekib täiskõhutunne ja joon 1-2 liitrit vett, üle päeva käin rahulikus trennis või kepikõnnil.
Tavaline hommikusöök on 2 võileiba + kohv koore ja suhkruga, lõunaks soe toit, vahepala tass kohvi suhkru ja koorega ning kui isu siis mõni puuvili ja õhtul samuti soe toit pere seltsis. Peale õhtusööki, mis lõppeb 20.00 joon ainult vett või teed. Menüüsse mahuvad ka mõned maiustused kui isu tuleb.
Loen, et tervislik kaalulangus on 0,5-1kg nädalas, aga minul tuleb sellise päevakavaga üle 1kg langust. Samas on kõht täis, toidud tehtud koore ja või/õliga ning söön kõhu täis. Ära olen jätnud muidugi õhtuse veinipokaali ja näksid, mis olid ennem tavalised ja liigutan rohkem. Pelgan natuke, et sellise tempoga ei jõua nahk järgi, rasedused on kõhunahka niigi venitanud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kas mul on normaalse kiirusega kaalulangetamine?
Kuupäev: 03. March 2011, kl 11.24

Minul langes ka esimese 3 nädalaga 7kg. Siis seisis ja nüüd tasa ja targu ..

Valikud: VastaOsunda
Re: Kas mul on normaalse kiirusega kaalulangetamine?
Saatis: koiott
Kuupäev: 03. March 2011, kl 21.30

esimeste nädalatega lähebki kaal kiiremalt alla. mul 2 esimese nädalaga 3kg. sel laupäeval saab 3 nädalat KA-s täis ja viimane nädal pole sugugi nii lill olnud nagu 2 esimest. aga eks ma olen sel nädalal liiga palju patustanud ka smileys with beer

Valikud: VastaOsunda
Re: Kas mul on normaalse kiirusega kaalulangetamine?
Kuupäev: 03. March 2011, kl 21.31

Kaal langebki esimesel nädalal või siis esimestel nädalatel palju ,sest muutus on suur.Edaspidi peaks minema stabiilseks.Kui kunagi Kaalujälgijates käisin ,siis oli minul periood ,kui kaal langes iga nädal täpipealt 2 kg ja seda 1,5 kuud jutti.Kui ennast hästi tunned ,on kõik OK!

Valikud: VastaOsunda
Re: Kas mul on normaalse kiirusega kaalulangetamine?
Saatis: Jänx
Kuupäev: 04. March 2011, kl 08.11

Just nimelt, kui ennast hästi tunned on kõik OK! Minu jaoks oli 4 kuud ka ok, aga siis hakkas pea ringi käima(pidevalt) - olin sunnitud kaloraazi tõstma! 200 kalorit päevas juurde ja läx edasi!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.