Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Algaja tahab abi
Kuupäev: 23. May 2011, kl 10.02

Hei!

Olen Kaaluabis alles algaja ja tekkis küsimus, et kas päevaste kalorite täitumust peab vaatama sealt, kus see valkude-süsivesikute-rasvade ketas või sealt kus on soovitavad päevased kogused? Siiani olen jälginud seda ketta juures olevat kaloritehulka, aga siis läheb see soovitavate koguste oma üle 100% ju.

Teine küsimus on see, et kas pigem peab kaalulangetamiseks jälgima toidukordadele määratud kalorinorme või päevast kalorinormi üldiselt. Hommikusöögi kaloreid tuleb mul tihtipeale rohkem kui lubatud, aga see-eest lõunal ja/või õhtul vähem.

Ja kui juba kirjutama hakkasin, tahaksin küsida, et kas on lootust kaalu langetada ka siis, kui toitumine täitsa tasakaalus ei ole, aga kaloreid jälgin. Siiani on õnnestunud toitumine tasakaalu saada vaid ühel päeval.

Aitäh neile, kes aidata viitsivad smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Algaja tahab abi
Saatis: piret
Kuupäev: 23. May 2011, kl 11.41

Päevase kalorinormi jälgimine on vähemalt alguses üsna sobiv variant. kuid ideaalis tuleks siis kaloreid õiges suhtes ja oma ajas jälgida smiling smiley

kaal langeb raudse reeglina siis, kui kulutad enam kui sisse sööd.

Valikud: VastaOsunda
Re: Algaja tahab abi
Saatis: aretha
Kuupäev: 23. May 2011, kl 16.08

See on ainult hea, kui hommikul sööd rohkem kui õhtul! Minule mõjub see kõige efektiivsemalt. Kalorinorm on kõige tähtsam. Kui lisaks veel tasakaalu saad, on muidugi super -aga peaasi on minumeelest jälgida, et süsivesikuid liiga palju ei saaks, valke rasvu võib rahulikult üle olla. Edu!smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Algaja tahab abi
Kuupäev: 23. May 2011, kl 22.00

Suur aitäh teile! smiling smiley
Aga ikkagi... kumba kaloritehulka tuleb vaadata. Kas seda päevast normi või siis seda, kust on trennid maha arvestatud(ketta juures)?

Valikud: VastaOsunda
Re: Algaja tahab abi
Saatis: piret
Kuupäev: 24. May 2011, kl 09.00

Päevast, sest muidu sööd treenides kaotatu ju tasa ja kaal ei lange kuhugi. jõudu Sulle!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.