Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123
Asukoht: 3 / 3
Re: veejoomine
Kuupäev: 27. June 2011, kl 21.26

selle neerude ja vee teemaga on selline lugu, et kui neerud on korras ( ja et nad korras oleksid)peabki jooma oma kehakaalule vastava koguse vett ära. Neerude töö on filtreerimine ja kui neile vedelikku mitte anda siis jäävad nad " tööta!. Hästi ei mäleta enam kuidas need kogused täpselt olid aga meelde on jäänud selline asi, et 90 kg inimene peaks päeva jooksul ära jooma umbes 3 l. vett.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Kuupäev: 24. August 2011, kl 10.30

MIna joon ka siis ,kui on janu. Ma ei saa aru, mis puhastamisest jutt käib. Miks ma pean endale vett niisama sisse lahmima, kui ma juua ei taha. Siis söön midagi soolasemat ja vesi jääb kudedesse pidama ja vastupidiselt kaal hoopis tõuseb.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Kuupäev: 02. September 2011, kl 23.04

Mina olen veeusku. Hommikul (va suvel) joon sidruni-ingveri vett - st lõigun pool sidrunit tükkideks, umbes cm jupi sidrunit imepeeneks ja kuum vesi peale. Poole tunni pärast juba sünnib juua. Hiljem külmalt ka. Annab vitamiine, hoiab külmetushaigusi eemal. Ja vesi, mis vesi.
Päeval püüan ikka oma 1,5 liitrit vett juua. Hoiab organismi korras ja minu meelest mõjub ikka väga hästi nahale. Aga eks inimesed ole erinevad ja see, mis töötab ühe puhul, ei pruugi teisele sobida. Minule veeusk sobibsmiling smiley Olen seda alati teinud, ka ülekaalulise perioodidel ja pean mainima, et mu nahk on umbes 10 aastat noorem kui passist võiks lugeda. Ausalt.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: Scrat
Kuupäev: 13. October 2011, kl 02.40

mina pole ka veejooja tüüpi yldse, aga nyyd siis proovin sidruniga vett, tavaline ei maitse üldse

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Kuupäev: 13. October 2011, kl 11.07

Mul on telefonis selline app, et saan hoida silma peal oma veejoomisel. Kehakaalu järgi on kogus ikka suur- 2,8 liitrit. Joon tööl olles 2 1.5 liitrist pudelit tühjaks kenasti....
Vabadel päevadel kasutan kodus 0.5 liitrist õllekannusmiling smiley Lasen aga vett täis ja nii ta läheb.
Muide, avastasin just raamatupoest raamatu vee joomise ja tervise teemal. Pealkirja ei mäleta, kuid see oli üsna intrigeeriv.....al. see pole haigus vaid janu vm. sellist.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: happy119
Kuupäev: 24. October 2011, kl 15.54

mina jälgin,et joodud saaks kas 1,5liitrine veepudel päeva jooksul või siis 8 keskmist klaasitäit vett.Kuna aga olen üsna unustaja,siis kirjutan paberile ülesse palju vett joodud on.Suvel lihtsam,siis ei pea jälgima,sest joon nagunii palju ja rohkemgi,kui eelpoole mainitud sai aga sügisel ja talvel olen rohkem tee peal grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: Liisilii
Kuupäev: 13. November 2011, kl 21.12

Üritan juua 2,5 l päevas nüüd alates kaaluabiga liitumisest. Endal on selline tunne, et nüüd ainult wc istukski confused smiley Kujundan endale harjumust juua hommikul klaas vett,pärast 2 nädalat hakkab meeles püsima grinning smiley Õhused näksimised vahetasin tee vastu, leidsin ühe eriti mõnusa lõhnaga marjatee. Edu!

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Kuupäev: 10. January 2012, kl 20.29

Mina joon ravimtee ja rohelise teena oma põhilise veekoguse, pluss tavaline vesi siis veel juurde. Ikka tuleb 2 L kindlasti päeva jooksul ära. Pissil käin ka palju smiling smiley aga muidu meeldib.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: Hatti
Kuupäev: 25. March 2012, kl 12.03

Mina joon päevas puhast vett umbes 2-3 klaasi.

Ei suuda seda 8 klaasi alla kallata. Algul proovisin 2 päeva aga siis oli jube halb olla.
Kõht oli punnis, kaalus võtsin juurde jne.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: gelluboy
Kuupäev: 30. August 2012, kl 17.44

mis te jamate grinning smiley ma iga hommik püsti tulen kohe 250ml vett sisse, peale hommikusööki 1l rohelist teed ja päeva jooksul joon oma 4l vett veel.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: gelluboy
Kuupäev: 30. August 2012, kl 17.46

kuidas sa said kaalus juurde võtta vee joomisega kui vesi on 0 kalorit, selgita mulle vb lihtsalt keha vee % suurenes ja oma 1 kilo + tuli juurde . kindalsti joo 2l vett vähemalt päevas

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: gelluboy
Kuupäev: 30. August 2012, kl 17.51

Komponist kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina joon ravimtee ja rohelise teena oma põhilise
> veekoguse, pluss tavaline vesi siis veel juurde.
> Ikka tuleb 2 L kindlasti päeva jooksul ära.
> Pissil käin ka palju smiling smiley aga muidu meeldrohelise tee joomine ei tähenda seda, et sa vett jood. Roheline tee viib just vett sinu kehast välja, sellepärast ongi pissihäda koguaeg. Soovian just 3-4 tassi rohelist teed ja 2l puhast vett päevas.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: memm52
Kuupäev: 02. January 2013, kl 16.06

Mina joon ka vett,kuid millegi pärast poolest päevast kui olen 3 klaasi ära joonud,siis jalad lähevad paiste ja kui peale lõunat veel 3-4 kl.joon ,siis õhtuks on nahk jalgade peal kitsas
ei tea kas neeru talitus on aeglane,või milles asi,kuid see on nii eba mugav tunne
ei tea kohe mida ette võtta

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: Ladybird
Kuupäev: 03. January 2013, kl 22.48

Mine arsti juurde Memm52! Perearst saab teha vajalikud uuringud, et hinnata neerude tööd.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: Kiilakas
Kuupäev: 06. February 2013, kl 21.27

Olen pusinud kaalu kallal oma 3 aastat ja proovinud kõikvõimalikke trikke vahelduva eduga, nüüd lõpuks hakkas jälle liikuma. Eks organismid ole erinevad aga vee joomisel ja kaalu langusel ma mingit seost küll ei ole märganud. Joon ainult siis kui on janu ja vahel lürbin niisama teed/kohvi.
Vesi lahjendab maomahlu, mis teeb seedimise raskemaks ja pool tundi enne ega pärast sööki ega söögi ajal ei tohi midagi juua. Kaal hakkas just selle peale langema kui liigsest veega lödistamisest loobusin.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: Liidia
Kuupäev: 22. April 2013, kl 20.44

Joon iga päev 1600 ml töö juures pluss kodus 400.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Saatis: DOLLY
Kuupäev: 16. June 2013, kl 16.54

Võin öelda,et vesi on kaalualandamise võtmeks....kui jood,siis langeb ka kaal.

Valikud: VastaOsunda
Re: veejoomine
Kuupäev: 27. February 2015, kl 12.51

Oojaaa vesi, meie elu allikas. Mina isiklikult ei suuda koguaeg vett ainult juua nii et uurisin maad ning üks tore inimene õpetas, et veele vahepeal päevas peaks inimene jooma rohelist teed ( Matcha rohelist teed ). Tumeroheline pulber mis kuumas vees lahustub. Väga maitsev. Soovitan!

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123
Asukoht: 3 / 3


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.