Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123
Asukoht: 3 / 3
Re: Kaal ei lange
Saatis: irene
Kuupäev: 24. January 2013, kl 13.14

Koos mehega üritame kaloreid lugeda umes 3 nädalat (ise olen tugevalt ülekaaluline), paneme kõik kirja ja päevanormi ei ületa.
Minul langes kaa esimesel nädalal 2kg, kuid ei ole alg kaalus päris kindel, kaalusin riietega ja vana kaalu peal. Hetkel olen olnud samas kaalus mitu nädalat. Päeviku järgi on pidevalt puudu rasvast ja süsivesikutest, kas võib see olla põhjuseks miks kaal ei lange. Samas söön oma meelest sama palju kui enne kalorite lugemist. Või on päriliku ülekaalu soodumusega inimestel vaja eri dieeti. Sama mure on ka minu mehega - kaal ei lange, aga tema tunneb ka nälja tunnet (mees ise on ainult paar kilo üle, ilmselt osaleb minu toetuseks), hakkasin ka mõtlema osadest toiduainetest loobumisest prooviks, näit nisu.
PS (füüsiline aktiivsus on stabiilne ja igapäevane maaelus, puude tassimine, kütmine, lumekoristus jne plju muud)

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: TP
Kuupäev: 06. February 2013, kl 18.06

Päriliku ülekaalu soodumusega küll mingit eridieeti ei ole vaja kui tugevalt ülekaalus olla. Võibolla sööd liiga vähe või valesid toiduaineid (näiteks liigselt kartulit/jahutooteid/muud sellist) ? Kaalud kindlal ajal, näiteks hommikul enne söömist? Võibolla peaksid füüsilises aktiivsuses midagi muutma, näiteks pikemad jalutuskäigud vms? Jooma rohkem vedelikku? Sööma rohkem köögivilju ?
See kalorinorm, mis siin antud on, on selleks et kaalu säilitada. Võibolla peaksid oma tegelikku füüsilist aktiivsust arvesse võttes kalorinormi üle vaatama ?
Võid kaaluda ka nt oma perearstiga sel teemal vestlemist - võibolla on nt kilpnäärme hormoonid tasakaalust väljas ?
Ja kõige lõpuks võib olla lihtsalt see ,et keha harjub väiksema kaloraažiga ja kaal hakkab lõpuks ikkagilangema.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: Kiilakas
Kuupäev: 06. February 2013, kl 21.13

Olen viimase 2 kuuga kaotanud oma kaalust mis pikalt seisis hoolimata õigest kalorinormist ca 5% ja hetkel ideaalist üle veel 2kg.

Omast kogemusest nisust, piimast ja suhkrust (mesi on OK) tuleks loobuda, samuti ära söö kartulit, makarone, leiba koos lihaga, prae kõrvale ainult salat või aedviljad. Magu ei suuda korraga valke ja süsivesikuid korralikult töödelda. Tegin nii ja kaal langeb praegu päris heas tempos. Oli teine ka pikaks ajaks seisma jäänud. Erilist rõhku tasuks panna toidu kvaliteedile, söö ainult "päris" toitu, ei mingeid konserve ega purgisuppe või muud sodi, mis on keemiat ja säilitusaineid täis. Tee nii palju kui võimalik ise. Kaloritest olulisem on kust need kalorid tulevad. Kõige hullemad on sissejoodavad kalorid, ka mahla ei tasu juua (sisaldavad suurel hulgal puuviljasuhkrut mis ei ole roosuhkrust parem).

"Pärilk soodumus" võib olla mitte geenides vaid selles, et igas peres on omad toitumisharjumused ja need soosivad ülekaalu. Muidugi on lapsed paksud kui vanemad neid toidavad ja toituma õpetavad. Ka täiskasvanud söövad ju samu toite mida kodus ikka kogu aeg söödi. Tüüpiline supp/praad/magustoit ja mahl/piim kõrvale lõunakomplekt on täielik jama, seal on kõik mis võimalik segi ja kaal ei saagi langeda. Iga käigu vahe vähemalt tund!

Light tooted ei aita kaalu langetada ega ole kuidagi tervislikumad, ise käin kõigest sellisest kauge kaarega mööda. Neid on nii palju töödeldud ja keegi täpselt ei tea millega on asendatud puuduvad elemendid ja kuidas need mõjuvad nt. aspartaam. Sageli on rasva % või suhkrusisalduse allasaamiseks midagi palju kahjulikumat sisse pandud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: Anett85
Kuupäev: 08. February 2013, kl 22.08

Mina proovisin ka pikemalt jalutada, et kaal langeks..Üksi ei aidanud.

Aga üks asi aitas mind...Tallinna inimestel soovitan minna ilusalong Lootosesse. Sealt sain abi, seal uudne suur kallis masin, mis tõmbab tugevalt lihaseid..alguses nagu sipelgad oleks.. ja kaal hakkab langema ja kohe esimese korraga on tunda ja näha. Pärast oli isegi valus kõndida.

Kes ise trenni ei viitsi teha on see parim lahendus. Lihtsalt lesid massaashilaua peal. Aitas mind, aitab teid. Ja ohutu variant pidi olema et saada kaalust alla. Võin ise kinnitada. Kuna mu ülekaal on suur, pean veel 10-korra-kuuri tegema..Hiljem kui normi saanud juba kaalu jätkan järelkuuriga, mis on harvemini-üks kord nädala või kahe jooksul. Ühtlaselt kogu aeg asi paraneb. Olen väga rahul.

Alustasin eelmine kuu 10-korra-kuuriga. 114 kilolt 96 kilogrammini - 18 päevaga. Kindlasti rõhutan et peab jälgima mida süüa. Vett peab jooma palju, 8 klaasi päevas nagu siin kaaluabis soovitatakse..Progress on meeletu, jätkan kindlasti ja soovitan teilegi. Kellel probleemid kaaluga või keha koledaks vajunud. See vormib ilusaks jälle, nagu noorena oli.

Neil seal just mingi sooduskampaania ka käimas.

Tema kontakt jsesthetics@gmail.com või 56 209 465. Armas eesti tüdruk teenindab. Ja tal meditsiini-haridus.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: Kiilakas
Kuupäev: 10. February 2013, kl 19.00

Tore reklaamijutt aga siiski ükski "masin mis teeb pinn" ei aita olgu see kui kallis ja suur tahes kui toitumine pole paigas. Puhas raha raiskamine ja asjatute lootuste üleskütmine. Nagu näha, olete siia teinud alles paar päeva tagasi kasutaja selleks, et 4x sama reklaamteksti edastada.


Kui juba raha kulutada, soovitaks pigem minna Rolesse ja teha veretest (200€) ning lasta panna paika täpne isiklik toitumiskava. Käisin ja selgus, et paljusid toite mida igapäevaselt tarbima harjunud olin, ma süüa ei tohigi. Peale õigete toitude tarbimahakkamist ja valede menüüst väljajätmist läks kaal jutti ja ilma igasuguste masinateta. Kõrvaldada tuleb põhjus, tagajärgedega võitlemine on kasutu ja lootusetu.

Olen kaua kaaluga maadelnud ja kõik need imenipid ära proovinud ja võin täie veendumusega väita, et mitte ükski selline masin ega protseduur stiilis, vedele voodis ja võtame rasva ära ei toimi ega tasu raha raiskamist. Olgu see siis salongi või kodune kõhuväristaja.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: Reneea
Kuupäev: 18. February 2013, kl 18.51

Tere! Loen siin foorumit ja tekkis ka küsimus.
KUi ma söön alla päevase normi siis ju kaal ikkagi langeb mitte ei tõuse.
kaaluabi näitab mu päevaeks vajaduseks 2009 kalorit.
Kasulik on süüa umbes 1500 - 1600 ( kui väga trenni ei tee )
Kui söön alla 1500 siis läheb keha säästureziimile ja hakkab energiat suures hirmus salvestama.
Või olen ma valesti aru saanud?
Ja endal ka probleeme tasakaalu ja kalorite täissöömisega

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Kuupäev: 27. November 2013, kl 12.00

Te kõik liiga muretsete oma kaalunumbrite pärast, ütlen ausalt, olin kunangi ka väga kaalu nr tagaajaja. Aga tegelikult on ju esmatähtis oma enda enesetunne smiling smiley Olge positiivsed toituge õigesti - unustage nisujahu, snäkid nagu krõpsud jne, karuastusjoogid !!!! mahlad !!! ise pressitud puuvilja mahlad !! Jooge vett, mitte 5 L päevas vaid piisab liiter poolteist. Liigne veetarbimine seiskab ka kaalualandamise. Kaalu alandamine on normaalne max 1 kg nädalas ja kusjuures see on esialgu kui alustad, kui on rohkem mida alla võtta. Edaspidi läheb 100 g jagu või rohkem, aga ärge kaaluge end koguaeg, kaaluge korra kuus, ja uskuge mind teie enesetunne on hoopis teine. Usun et esmatähtis ei ole oma soovitud eesmärki saada alla kiiresti, vaid tasa sõuad kaugele jõuad. Siis see jääb ka püsima !

Ise isiklikult olen ära jätnud nisutooted, kõiksugu vorstid singid asendanud ainult veiseliha singiga- on küll kallim aga mu tervis ka maksab midagi smiling smiley Kõik makaronid on täistera, pruun riis, kanafilee, veisehakkliha, veiseliha, osades toitudes on ka sealiha sise või välisfilee aga teatud koguses, kartulit võib ka süüa teatud koguses. smiling smiley Kellel huvi siis alustasin kaaluga 87 kg olen 22a 171 cm pikk ja hetkel kaalun 77 kg ja mu kava on väga mitmekülgne, kes on minuga ühes kaalus pikkuses , istuv töö ja trenni teeb ka 5x nädalas kuskil siis usun et minu kava sobiks sulle ka , võin julgelt jagada- kade ei ole winking smiley Kirjuta chris.naerismaa@gmail.com

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: GetFit
Kuupäev: 02. March 2014, kl 14.50

[geteriblogi.blogspot.com]

Inimene kaalus 75kg ning sai kaalust ligi 20kg alla ilma dieedita. Ilma, et oleks hakanud end otseselt piirama. Mõned positused on väga asjalikud ning annavad palju mõtteid juurde, kuidas lihtsamini saavutada oma ideaalkaal. Jagab lahkesti ka nõu, kui kommenteerite seal blogis.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: janlill
Kuupäev: 06. March 2014, kl 11.47

Tere.
Olen siin olnud umbes kaks aastat. Alustasin, kui olin 78 kg. Ei saanud alla kuidagi... See talv hakkasin juurde võtma. Kaal oli vist vahepeal veel suurem, aga ma ei soovinud end kaaluda. Jaanuari kuus kaalusin, olin 83,7. Täitsa jube tunne. Paaril korral oli ka vererõhk kõrge. Tervis võib täitsa käest minna. Ja siis võtsin end kokku. Panen kõik kirja, kõik, kõik, iga ampsu. Muide kaalun toitu. Huvitav oli tõdeda, et asjad (õunad, mandariinid jm) Kaaluvad rohkem, kui oletasin. Olen teinud ühe söögivaba päeva, aga mitte veepäeva, vaid mahlaga. Väga visalt olen alla võtnud. Täna hommikul olin 78 smiling smiley Milline rõõm. Proovin edasi olla tubli. Ma ei soovi mingit missikaalu saavutada, aga 70 või 68-ni peaksin jõudma. Ma ei ole kellegagi siin suhelnud ega duellitanud. Kena oleks kellegagi mõtteid vahetada, koos kaalu alandada. Olen 49 aastane naine.
Soovin kõigile ilusat 8.märtsi ja väga arukat söömist smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: Qx1
Kuupäev: 02. February 2015, kl 09.46

Kas banaan tõstab ka kaalu, mul küll langetas, 2kg 2 päevaga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kaal ei lange
Saatis: Qx1
Kuupäev: 02. February 2015, kl 09.52

Eks kehaline aktiivsus on ka tähtis, muidugi vee joomine on tähtis, räägitakse.Samuti on soovitav banaani süüa. liikuda. vedeliku tarbimine ja peale 2 banaani päevas ei olegi muud vaja süüa. siit peaks kaalulangus tulema küll.Mul on ka ülekaalu aga suviti käin sõbraga tennist mängimas ja see aitab küll kaalu langetada, 2013 aastal mängisin sõbraga 5 tundi jutti koos vaheaegadega kui väljas päike lõõmas ja temp. oli 28C.See aitas küll.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123
Asukoht: 3 / 3


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.