Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 6 / 13
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 10. February 2012, kl 19.54

Tere õhtust!

Palun kustutage mind sellest duellist maha. Ei saa kuidagi ree peale smiling smiley.
TÕmban ainult teie keskmisi maha ja arvuti taha ka ei jõua.
Kõigile jõudu ja päikest!
Kats

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 10. February 2012, kl 21.27

Õhtust!

Minul läheb kaalulainel jamastisad smiley No ei saa kuidagi järje peale....isu on meeletu ja iseloom olematu. Kaal 79,9 kg...kohe piinlik oli seda numbrit siia kirjutada.Korra mõtlesin, et äkki on kaal katki läinud ja näitab aiateibaid, aga eks ma olen ikka paras söödik ka olnud..tongue sticking out smiley Teie kõik olete küll supertublid!!!!

DB

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: anny22
Kuupäev: 10. February 2012, kl 22.33

Õhtust!
Sama siin- terve see nädal olen käinud koolitusel ja kuigi saime lõunati suppi, oli siiski mu kaal täna hommikul plussis- 67,2 ma ei tea, millest, kuid arvatavasti vähesest liikumisest (pikad päevad ju istusime ainult) tongue sticking out smiley, eks tuleval nädalal vast läheb paremini, siis saab end taas liigutama hakata. teie kõik olete tõesti tublid olnud! Aga mina ei loobu hoolimata sellest, et kaal vahel tõusnud on. smiling smiley
Jõudu teile! Anny

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: birxike
Kuupäev: 10. February 2012, kl 23.27

Minul ka täielik seisak, ei juurde ega maha, nii et 71,7 kirja. Loodan, et saan uuel nädalal ikka miinuse kirja.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 11. February 2012, kl 10.11

Mina olen endaga rahul(-500g) 89,2kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 11. February 2012, kl 11.35

Minul sel nädalal pisike pluss (+200g) ehk siis 79kg. Tuleb tunnistada ka pattu - vähem liikumist ja mõned üritused, mis ongi kaasa toonud selle ebaefektiivsuse. Aga ega ma jonni ei jäta!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: darkness
Kuupäev: 11. February 2012, kl 19.56

65,1kg niiet -100g

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Madam
Kuupäev: 11. February 2012, kl 22.17

Tere, minu nädal möödus vääääga kiiresti, töö oli pingeline ja isegi söögiisu kadus mõneks päevaks ära, mis minuga juhtub küll väga harva! Reedene kaal näitas 70,8 (-1,0 kg), seega pinge mõjus, kuigi vahel just vastupidi, stress tõstab söögiisu ja kaalu! Tänasel puhkepäeval olen jälle korralikult toitunud, vaaritanud perele ja endale lubanud ka midagi head smoking smiley. Suusatama ka ikka jõudsin tunnikeseks, see oli muidugi väga hea!
Meie mini-jaanilahingu mööduva nädala kokkuvõte on siin -- 5.nädala tabel (puudu Egle26, yxtydruk, Siuts, katzi). Seltskonna (meid jäänud 20, pärast kadri9188 loobumist) nädala miinus on küll senisest väikseim, kuid alati ei saa ka nii tubli olla! 5.nädala tublim kaalukaotaja oli Loona. Kokkuvõttes on eesotsas on meil ikka aville, siis girlygirl ja edasi vaadake juba ise! Hope ja aville on väga stabiilselt iganädalases miinuses, ise ma kõigun pigem üles-alla, kuigi loodan et lõpuks rohkem ikka alla! Olete tähele pannud, et meie duelli tublid "miinustajad" on ära märgitud ka Kaaluabi nädala kokkuvõtetes! Ja suures Jaanilahingus lööb kaasa nii mõnigi ka siit seltskonnast. Mulle esialgu piisab antud duellis osalemisest, peame siis ikka suveni vastu! Rõõmsat meelt meile kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 12. February 2012, kl 22.45

Ilusat õhtut kõigile!
Otsustasin kaasa lüüa Jaanilahingus kuna viimased 2 nädalat on mind vaevanud iseloomutus.. Motivatsioon on, aga tahe magusat süüa on sellest korduvalt suurem. Automaatselt võtan kapi pealt kommi ja pistan suhu... Kahetsen, aga natukese ajapärast teen seda uuesti, aga siis juba võtan rohkem kommi... See nädal sain võidelda 2 kg, mis tulid mulle eelmine nädalavahetus juurde... Nii tore... vähemalt sain nendest jagu, aga reedel ma alustasin uuesti magusa pugimisega ja tänaseks oli taas kilo juures, aga täna ma suutsin ennast taltsutada.. . Käisin metsas jooksmas ja jalutamas.. eks ole näha, kas sellest oli ka abi...m Loodan, et lahing ja duell aitavad mul enda isusid natukenegi taltsutada või vähemalt panevad mind rohkem liigutama, et suudaksin oma kaloreid kaa põletada...
Kõigile teistele soovin ma palju jõudu ja jaksu! Küll ma ka varsti suudan ennast uuesti kokkuvõtta...
Olge tubli ja ilusat salenemist!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: katzi
Kuupäev: 13. February 2012, kl 09.20

Hei...ei tea mis mu kehal viga on juba 3 kuud kõikub kaal 2 kg üless ja alla, lausa masendav tee mis taha, see nädal jälle pluss reedene kaal oli 73,8 ma ei oska enam miskit teha ka, kui koguaeg ainult kõikub ja alla ei taha minna, eks see motivatsiooni puudus on ka küllalt suur olnud, stressis olen olnud ja probleemid suhtes ja see tekkitab muidugi meeletut söögiisu mulle juurde, nädalavahetusel sai veel pärnus spas käitud ja kõike head süüa...ja kindlasti on kaal nüüd veel tõusnud, aga ei julge kaalu peale astuda, muidu langen veel rohkem masendusse, tahan kaalu alla saada, aga see meeletu magusa isu ja söögiisu mis just õhtuti tekkib on jube...aga teie kõik olete väga tublid olnud, loodan et saan varsti enda kohta sama öelda..

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 14. February 2012, kl 12.09

Tere kõigile!

Meie duell on kohe eriti vaikseks jäänud..

Kuidas kõigil läinud on?

Minul on olnud suht raskeid aegu. Magusa isu ei taha kohe üldse üle minna.. Pühapäeval olin tubli ka käisin metsas paksu lume sees jooksmas ja jalutamas( aga laupäeval ja reedel muidugi pugisin ohtralt magusat ja sain kilo juurde, millest õnneks sain jagu)... Kuna täna on sõbrapäev, siis mees tahtis, et ma muffineid teeks ja tegingi, aga muidugi ma pidin neid ise kaa pugima ja nüüd ma ei julge kaalu peale astudagi.. Eile sai ka meest aidatud.. Käisin temaga katusel lundrookimas, mis meeletult rakse.. Olin siis lõpuks rohkem väsinud,kui joostes... Kõige parem on see, et täna saab uuesti katusele minna... ohhei, aga vähemalt on see hea trenn..

Ahjaa kui keegiteab midagi ja on ise proovinud seda 13 päeva dieeti, siis jagage minuga oma kogemusi.. Tahaks seda proovida ja näha, kas see tõesti paneb ainevahetuse paremini tööle ( mul on sellega tõsised probleemid ja kahjuks ei teata, mis on viga)

Kirjutage ikka kuidas teil läheb ja kui tublid te kõik olnud olete...

Ilusat ja elamuste rohket sõbrapäeva kõigile!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati girlygirl 14.02.2012 12.12.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Madam
Kuupäev: 14. February 2012, kl 20.48

Ilusat sõbrapäeva kõigile!
Siin kaaluabi keskkonnas käin peamiselt oma toidupäevikut täitmas, praegusel ajal olen selles korralik! Muud kirjutamised jäävad siin tahaplaanile, kuigi teiste ponnistusi ikka loen, annab ka endlae indu, siin me kõik ju selle va kaalu pärast! Ja kuna olen juba paar aastat kaalu alandamise sihiga, siis tean et järjepidevus toitumise jälgimises on väga oluline. Nii kui end käest lasen, nii kaalu juurde tuleb!
Söömisega ma mingeid dieete ei pea, paaste ka ei poolda. Söön tavalisi toite, päeval püüan kinni pidada toidukordadest, s.t vahepala ja lõuna ajal soe supp või väike praad. Õhtutega on muidugi raskem, lisaks peretoidule kipun ka maiustama, lihtsalt ei suuda magusale vastu panna. Vee joomine on ka väga oluline, talvel see raskem, kuid tuleb juua! Ainevahetuse parandamiseks ostsin hiljuti linaseemneid, kuid ei ole veel neid proovinud, keefiri sisse võiks panna, koos külmutatud marjadega oleks vist päris hea! Igatahes jõudu kõigile, ükskord need soovitud kilod kaovad nagunii! Palju on kinni ka inimese peas, nagu juba palju korratud....

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 14. February 2012, kl 20.53

Kaltsiumipuudus tekitab ka pidevalt isu millegi "hea" järgi. Nii ostsingi endale korralikud kaltsiumitabletid ( ma ju praegu piima juua ei saa, klaas annab nii megakalorid, et muu jääbki söömata ) ja tundub, et tõesti mõikab. Samuti mõikavad asendustegevused ehk nagu suitsetajatele soovitatakse - kui tahad kätt kommi järele sirutada, leia asendustegevus.
Kuigi ma ise pole endale üht-teist keelanud, kuid siis kas füüsilise liigutamisega selle arvelt maha saanud või siis toorsalati hunnikuga muu söögikraami asendanud. Usun, et sel nädalal ka miinust suurt ei tule - põiepõletik pole lasknud õues liikuda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Loona
Kuupäev: 15. February 2012, kl 10.53

Tere!
Jaksu kõigile!
Püüan ennast taas trenniga harjutada. Ühe korra nädalas juba olen saanud, ehk õnnestub rohkem ka. Toidupäevikut täidan hoolega. Magusaisu nagu ei olegi täpselt nii kaua, kui keegi töökaaslastest maiusega tuleb. Eilse sõbrapäeva järgi on mul nüüd tagavaraks 4 šokolaadi. Kui neid avama hakkan, püüan hästi helde olla ja teistele ära pakkuda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: aville
Kuupäev: 17. February 2012, kl 06.20

Tere, minu tänane kaal oli siis 57,4 seega -0.5. vaikselt läheb aga ikka läheb smiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 17. February 2012, kl 07.21

Tere Hommikust!

Jee mul ongi pisike langus.. Kaalun 65,2 kg...

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 17. February 2012, kl 08.52

Tere hommikust!

Sõbranna kaal näitas täna ehmatava numbri, kuid kuna viimasel ajal maiustamist olnud ei ole, siis ei usu seda ja ütlen oma kolmapäevase õige kaaluga kaalutud numbri - 67,4.
Käisin teisipäeval oma rasvakudesid, lihasmassi jne mõõtmas Viru MyFitnessis. Väga huvitav oli. Sain teada, et kõik on 100% optimaalne smiling smiley Organite ümber liigset rasva ei ole, lihased on tugevad jne smiling smiley Hea seegi! Endal on muidugi ikka eesmärk natuke kaalu alla saada.

13 päeva dieedi kohta: ma ise seda proovinud ei ole, aga mu 3 head sõbrannat ja veel 2 tuttavat on. Üldiselt on nii, et ebatervislik on süüa alla 1200-1300 kcal päevas. Minu arust selle dieedi puhul tuli tihti vähem. Kaks sõbrannat ütlesid, et ainevahetus läks kiiremaks. Kaalu kaotasid ka kõik (4-9 kg). Kilod, mis selle dieedi ajal kaotati, võeti kõik aga hiljem tagasi (varuga muidugi!). Kahele sõbrannale tekkisid dieedi ajal tumedad ringid silmade ümber, ühel oli silme eest pidevalt must, ära siiski ei minestanud. Mina ei soovita ühesõnaga. Tervislik toitumine ja liikumine on ja jääb kaalu kontrolli alla saamise A ja O-ks.

Jõudu ja jaksu kõigile winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Egle26
Kuupäev: 17. February 2012, kl 09.40

Tere kõigile,olen lõpuks ometi tagasi.
Puudus nett eelmine nädal.
Kuigi eelmine nädal ei olnud ka kaalu langust 72 oli eelmine reede hommikul.

Aga täna hommikul kaalule ronides oli ikka hirm et äkki pole jälle langenud kuna olen terve nädala kodus haige olnud ja pole liikunud.
Aga üllatuseks oli kaal siis selline 71 kg.
Põnevusegs ootan et seitsmest saaks 6.
Jõudu teile kõigile!! Ja ärge loobuge nii kergelt oma eesmärkidest, ikka juhtub et kaal tõuseb või ei lange. Rõõmuga oma eesmärgile lähemalegrinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 17. February 2012, kl 09.58

Selle dieedi puhul ei huvitanud mind kaalust alla võtmine, sest mu sõbrannad on kaa seda teinud ja neilgi tulid kaotatud kilod tagasi. Tean, et kui tahan jäädagi saledaks, siis pean muutma oma elustiili ja tegema regulaarselt trenni.. Mind huvitaski see, et kas tõesti parandab see dieet ainevahetust. Üks on kindel, et ennast nii ma piinama ei hakka!
Aga aitäh kõigile, kes jagasid selle kohta oma arvamust!
Olge tubli!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: birxike
Kuupäev: 17. February 2012, kl 11.13

Tere kõigile!
Mina olen õnnelik, sest peale kahtenädalast seisakut hakkas jäämägi lõpuks sulama. Täna hommikune kaal 70,3 ehk -1,4 kg. Selle tulemuse järgi peaksin tuleval nädalal nägema üle pika aja jälle 6-ga algavat kaalu grinning smiley. Jõudu kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: anny22
Kuupäev: 17. February 2012, kl 15.00

tere reedest kõigile!
Mina täna siis veidi-veidikene ainult vähem - 67,0 seekord kaalul... Aga see ei rahulda mind kohe mitte üks raas! Peab veelgi karmimalt oma söögisedeli üle vaatama (muidugi patustasin sel nädalal vastlakuklitega- kohe päris isuga), ehk uus nädal toob mullegi päikese välja ja naeratuse näole reedeks! olge tublid ja pidage vastu vastlamöllus!
Anny

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: birxike
Kuupäev: 17. February 2012, kl 16.22

Tere jälle!

Jõudsin just tagasi veekeskusest ja astusin kaalule....saingi 6-e ette grinning smiley. Nüüd luban endale lõunaks sushit, mis lööb küll süsivesikud ja valgud lakke, aga võin ju endale sel puhul lubada natuke smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Sibylle
Kuupäev: 17. February 2012, kl 18.12

78,6, ehk pluss 200
no mul juba tükk aega ei õnnestu ennast korrale kutsuda...

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Sibylle
Kuupäev: 17. February 2012, kl 18.12

sry, läks valesse duelli smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Loona
Kuupäev: 17. February 2012, kl 18.33

Tere!
Olen võimelnud ja peaaegu õieti söönud, kuid kaal seisab. Vaatame, mida toob järgmine nädal. OLge tublid!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 17. February 2012, kl 20.49

Minul sel nädalal ümmargune null, kuid on ju hea seegi, et ei tõusnud. Järgmine nädal on kindlalt korralik miinus, kuigi ei tea ka - sünnipäevanädal ja imeilus tort tellitud. Sel nädalal olen olnud suht laisk ka üleskirjutamises ja päevikusse märkimises. Ma tean, et ilma ei lange kuidagi, aga mis teha - kiired ajad. Jõudu meile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Hope
Kuupäev: 18. February 2012, kl 08.55

Eile ei pääsenud arvuti taha, minu kaal oli 63,5. Väga raske nädal oli ning sööke märkida ei jõudnud. Nüüd hakkan taas tubliks. Vahepeal lihtsalt vajasin kalorite lugemisest puhkustsmiling smiley Jaksu kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Kuupäev: 18. February 2012, kl 18.31

Tere!

Minul see nädal nullring ehk kaal sama mis eelmisel nädalal.


DB

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: katzi
Kuupäev: 18. February 2012, kl 18.32

hei minu kaal 73,8

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanuarist jaanini 2012
Saatis: Madam
Kuupäev: 19. February 2012, kl 11.33

Siin on meie maratoni 6.nädala kokkuvõte (puudu: rõõmurull, Sirelike, yxtydruk, darkness, Siuts, änn, Inksuk, Zant). Oleks tore kui osalejad annaksid oma reedese kaalu kohe reedel või siis laupäeval ning kui keegi on osalemisest loobunud või loobumas, andke teada!.. seda küll ei oota, kuid igaühe oma vaba valik! Igatahes on möödunud nädala tublim birxike (-1,4 kg). Kokkuvõttes on kõige tublimad meil ikka aville, girlygirl ja Egle26, lausa kadestan teie suutlikkust!
Minul oli reedene kaal 71,2 kg (+500)sad smiley, kuid püüan edasi! Täna on rohkem aega enda liigutamiseks, kuigi ilm tuuline ja päikest pole, trotsin ilma!
Teile kõigile mõnusat pühapäeva ja teguderohket uut nädalat!

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 6 / 13


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.