osalen ka praegu veel kahes erinevas duellis, kuid et motivatsiooni jätkuks, ehk saan ka siia liituda. 
Nii et praegu kaalun 65 ringis ja ideaalis võiks see number olla 61! Nii et Sinuga, kalka, oleks meil hea võistelda
Mul ideaalkaal ongi kuskil seal ringis, ega ma praegugi just paks ole, aga suvel on ni kerge juurde võtta, alati kui ma toitumist ei jälgi , hakkavad kilod kuhjuma! Minu arvates võiks tähtaja ka panna, näiteks 31 aug, siis motiveerib rohkem pingutama, enamvähem kaks kuud jäänud, et saab tervislikus tempos liikuda, mis te arvate?
Loomulikult-söögiisu üle ma ka ei kurda, kuigi eelistan selliseid kergeid toite ja suures osas puuvilju. Üritan seda siis kompenseerida kõvema liigutamise ja füüsilise tööga nagu puude lõhkumine, ladumine, heinategu vms..

Pikkus 168.
!
Ma ei tea, mis lahti on..ennem jõule sain ilusti maha -4 kg, kas nüüd hakkab see tasapisi tagasi tiksuma siis või.. ?
Algus paljulubav.
Võin uuendamise enda peale võtta 

Mu tänane kaal ajas ahastusse ja nii ma jooksujalu siia tagasi tulin. Pikkus 167 ja kaal 67.4 kg. Võin google tabeliga aidata, ühes eelmises duellis tegin ka seda.