Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123456789Järgmine
Asukoht: 3 / 9
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Zahir
Kuupäev: 08. December 2012, kl 23.10

Vabandan * ülikoolis

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Zahir
Kuupäev: 08. December 2012, kl 23.13

KAALUTABEL
Lisan siia, et uuel leheküljel oleks näha.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Kuupäev: 09. December 2012, kl 15.32

Zahir kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina ise olen 21 aastane õpin hetkel
> üülikoolis. Lapsi mul veel ei ole.
> Elan Tallinnas täpsemalt Lasnamäel


Kus Sa Lasnas täpsemalt elad? smiling smiley
Alguses/lõpus?

N

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: TP
Kuupäev: 09. December 2012, kl 17.04

Olen 26, meest ja lapsi hetkel pole. Elan Kadriorus, üürikas.
Trenni teen rõõmuga (hetkel 2x ujumist + sörki ja loodetavasti varsti suusatan ka)
ja söön ka pigem tervislikult, aga eks paranemisruumi ole. Ainevahetus on aeglasemapoolne ja seetõttu kaalu tuleb oluliselt kergemini juurde kui väheneb.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Krisku
Kuupäev: 13. December 2012, kl 14.31

Hei,

mina 34 aastane. Tütar sai just 1 aastaseks. Elan maal, kui aeg taas tööle minna, siis iga päev Tallinnasse vaja kimada. Tööks on minul üliõpilaste õpetamine. Väga meeldib.
Armastan lugeda ja kõndida. Lapsevankriga oleme sadu kilomeereid maha kõndinud, praegu lumega sutsu raskem. Tiirud lühemad ja ega lapski enam väga kärus püsida taha smiling smiley

Viimane nädal on totaalselt aia taha läinud. Toidupäeviku täitmine on piirdunud hommiku sissekannetega ja edasi ... suts siit ja suts sealt ja ongi jälle päev tuksis ja kalorid lõhki. Aga mis siin ikka viriseda, ega keegi teine peale minu enda midagi teha ei saa.smiling smiley

Soovin kõigile homseks ilusaid miinuseid ja ise punastan nurga taga oma plussi üle. (Siiani ei ole julgenud kaalule astuda).

Krisku

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Krisku
Kuupäev: 14. December 2012, kl 08.15

Tere hommikust kõigile!

Minu metsa läinud nädal päädis esimese plussnädalaga. Nüüd on siis see ka tehtudsmiling smiley Saab rahulikult paanitsemise löpetada ja ilusti oma kaloreid edasi lugeda. Ehk siis minu eelmise nädala ilus miinus tuli tagasi, täna hommikune kaal näitas 75,1. Luban, et järgmine nädal on taas miinussmiling smiley

Miinuseid teile!

Krisku

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Janet66
Kuupäev: 14. December 2012, kl 08.25

Hei duellitajad smiling smiley

Minu tänane number 81,3. Kui päris aus olla siis lootsin natuke väiksemat numbrit aga eks tuleb leppida sellega mis on.

Kristku, küll see miinus tagasi tuleb, Sa oled meil ju tegelikult mega tubli olnud siiani, mõnikord on vaja väikeseid tagasilööke, et tekiks motivatsioon ennast taas kokku võtta!

Teistele aga suuuuuuuuri miinuseid winking smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Janet66 14.12.2012 08.29.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Kuupäev: 14. December 2012, kl 09.50

Mul pole hetkel vist muutusi smiling smiley

Unustasin õigel ajal muidugi kaaluda, et teen siis homme selle teatamise grinning smiley



Naerulind

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: TP
Kuupäev: 14. December 2012, kl 11.55

Lootsin küll suuremat miinust, aga ka see pisike langus on tore smiling smiley 89.8kg täna hommikul.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Andra
Kuupäev: 14. December 2012, kl 12.21

Ma ei saa aru, mis värk mul on confused smiley
Trenni vist saab liiga palju...

Miinuse asemel on + sad smiley Äärmiselt nukraks teeb.
Tänane kaaluseis: 76,9

sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: tütsike
Kuupäev: 14. December 2012, kl 14.57

Tere

Tänane kaal 91,2kg.

Väike hirm oli kaalule minna, sest sellel nädala sai söödud seda mis kiiremini valmis sai. Ainuke millele ei ütlesin olid saiatooted. Kui mul migreenipeavalu tuleb siis ma lihtsalt ei suuda mingit arvestust pidada.
Sellel aastal alustasin varem siin kaalu jälgimisega, tavaliselt ikka peale uut aastat. Aasta tagasi siia keskkonda tulles kaalusin ma 103kg. Paljudele kellele oma kaalu ütlesin ei uskunud, et nii palju kaalun. Osa rasva oli vist siseorganites, nüüd siis tuleb väljastpoolt ka vähemaks saada. Suvel ja sügise kui ma kaalu ei jälginud siis on tõusnud 90-95kg. ja sinna on pidama jäänud. Pikk tee veel ees normaalkaaluni, aga ma ei anna allasmiling smiley
Natuke siis endast ka. Elan TLn. 45km. kaugusel oma majas. Olen koduperenaine kes tegeleb paljude asjadega, abikaasa käib Tln. tööl ja lapsed on ka suured kord siin kord sealsmiling smiley

Päikest

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: tütsike
Kuupäev: 14. December 2012, kl 15.11

Ahjaa vanuse hoopis unustasin. Olen 48 aastane ja kaks täiskasvanud last poeg ja tütar.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Krisku
Kuupäev: 14. December 2012, kl 15.24

Hei-hei!

Tore, et oleme natuke tuttavamaks ka saanud! Usun, et kõik koos ja üksteist toetades, saame oma lisaraskustest kergemini lahti! Minule igatahes meeldib (ja eks ikka motiveerib ka) lugeda teie postitusi ja aegajalt tunda äratundmisrõõmusmiling smiley Eks maadleme tihti samade probleemidega ja siit võime leida häid soovitusi ja lahendusi, ilma et peaks ise jalgratast leiutama. Ja nii põnev on oodata reedeid, et näha, kuidas meil kõigil läinud on ja rõõmustada kõigi miinuste üle. Mina küll sel nädalal plussis, aga ma ei kurvasta. Nagu Janet66 kirjutas, on vaja ka tagasilööke vahel. Motivatsiooni see ju ära ei võta, pigem paneb asju värske pilguga vaatama ja taas väikesi muutusi tegema. Mina alustasin oma kaaluga tegelemist 1 oktoobril kaalust 81,7. Täna siis 75,1. Kilod tulid lapseootusega ja 28 sai neid kokkusmiling smiley) Raseduseelse 68ni on veel natsa aega, eks siis vaatab, mis saab edasi (unistan numbrist 62...). Aga üks samm korraga! Täna on ikkagi kergem-lahedam olla ja enesetunne parem. Paar teksasid välja vahetatud ja suureks jäänud pluusid kokku pakitud ja uutele omanikele saadetud.

Aitäh teile ja uute miinusteni!

Krisku

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Zahir
Kuupäev: 14. December 2012, kl 17.01

Vastan eelnevale küsimusele, et elan Lasnamäel Idakeskuse juures. Punasel tänaval.

Kahjuks pean aga tõdema, et see nädal on mul läinud halvasti. Olen kohe kõvasti plussis.
Käisin nädalavahetusel maal tööd tegemas ja kahe päevaga lisandus mulle 2 kilo.
Rookisin katuselt lund ära, et raskust oleks vähem ning tegin lastele lumest mäe. Toitumine oli ka teistmoodi seal. Toidud olid küll tavalised aga ma ei oskagi öelda mis valesti läks. Ei ole üldse kursis ka sellega, et kuidas füüsiline tegevus mõjutab ning oeh kurb on. Hetkel sain 81 peale kaalu kuid nii suur kaalumuutus ehmatas ära küll. Tavaliselt ma füüsiliselt väga aktiivne ei ole. Tegelen hetkel ainult õppimisega, kodus koristamisega ja rohkem midagi ei teegi. Lugesin kusagilt, et kui vahest harva trenni teha siis see toob ka lisakilosid. Sellepärast olen üritan praegu jälgida toitumist, et saada see õigeks ning siis hakkata tegema rohkem trenni.
Kusagile klubisse ma ei julgegi minna, sest kui kodus olen teinud trenne siis 20 minutiga olen ma nii läbi, et pean katkestama, sest muidu jääb hing kinni. Keskkooli ajal aga käisin ma kergejõustiku võistlustel ja sain isegi häid kohti. Kui gümnaasium ära lõppes siis hakkasin juurde võtma. Nüüd ühe aastaga võtsin juurde üle 10 kilo. Kolisin kodust ära ja elu muutus. Pidin ise hakkama endale süüa tegema ning ei käinud enam nii palju väljas kui vanasti. Vanasti ma käisin igapäev õhtuti jalutamas ja veetsin õues pms 5 tundi vähemalt. Nüüd aga peab õppima ja kodu korras hoidma ja välja väga ei kipugi. Hetkel olen üritanud jälgida kaloreid ja püüdnud teha nii, et söön hommikul rohkem süsivesikuid ja õhtul vähem. Kuid kuna elukaaslane jõuab õhtul koju siis see on ainuke toidukord meil koos ning meile meeldib koos süüa ja talle teen alati tugeva toidu ja tihti peale söön ka ise seda. Nüüd olen üritanud rohkem, et sööme erinevaid asju või vahest isegi ei söö koos.
Millised on Teie päevamenüüd. Millest hoidute ja mida soosite? Kuidas jälgite toitumist, kas kaalute iga toidukorra ära ning arvutate selle järgi kaloreid?

Edu kõigile !!!

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Anir
Kuupäev: 15. December 2012, kl 08.52

Minu kaal sel nädalal seisis. Ehk tulemus 111,2kg. Ega pole väga jälgida midagi saanud, kuna hetkel pole kodus ja oma köögis. Eks ilmselt tuleb jõulud üle elada nii et miskit juurde ei tuleks ja siis jaanuarist ehk saab uuesti joonele.
Aga lisakilid sain esimese rasedusega ja peale seda. Teine rasedus õnneks lisaks midagi ei toonud aga ära ka viinud. Nüüd siis maadlen siin edasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Krisku
Kuupäev: 17. December 2012, kl 16.40

Hei,

kuidas teil läheb? Mul kuidagi väga väga raske end nn ohjes hoida. Miks, ei oskagi öelda.smiling smiley

Tänud Zahir, meie tabeli eest! Kui tohib paar ettepanekut lisalahtriteks?smiling smiley

Nt paneks algkaalu juurde ka eesmärgid? Või esimese eesmärgi, selle saavutamisel järgmise kuni võiduka unistustekaaluni välja? Kuupäevaliselt, jätkame ju ka kauem kui jaanuari lõpuni...?

Ja KMI?


Need lihtsalt mõttedsmiling smiley

Edukat nädalat meile kõigile!

Krisku

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Zahir
Kuupäev: 17. December 2012, kl 21.33

Hei,

KMI oli mul juba mõttes, seepärast lisasin ka pikkused tabelisse. Nüüd KMI olemas ka. Ma ei tea kas olete skrollinud tabeli lõppu, seal on need protsendid ja nüüd siis KMI ka.
Hetkel on tabeli viimane kuupäev selline, sest tähed olid seal Z ini. Nüüd tegin neid lahtreid juurde natuke sinna pean rohkem tegema siis saab kuupäevi ka juurde panna. Hetkel panin ka osad lahtrid peitu. Jätsin kahe viimase nädala andmed. Nii on paremini näha asju. Kui nii sobib ?
Tahtsin ka teada, kas Hellake ja rebazeke ei ole enam meiega koos ? Pole neist tükk aega midagi kuulnud. Eesmärgid võime ka sinna lisada. Siis mul lihtsalt kõigi eesmärke vaja teada smiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Krisku
Kuupäev: 18. December 2012, kl 09.52

Hei!

Aitäh Zahir!smiling smiley

Minu esimene eesmärk 1 jaanuariks saada kaalule number 73smiling smiley

Krisku

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Hellake
Kuupäev: 18. December 2012, kl 12.43

Terekest,
olen, olen alles veel smiling smiley
Hetkel kiired (väga kiired)ajad kaal seisab, jälgin huviga (nii palju kui võimalik), mis Teil siin toimub, väga väga tublid olete !!!
Toidupäevikusse pole ühtegi kriipsu sisestanud confused smiley, trennis käimisest ei räägigi
kui te pahaks ei pane siis liitun teiega uuel aastal uuesti (04.01.2013),
sest kardan, et varem lihtsalt ei jõua

Eesmärk hetkel on kaal 88,6 peal hoida, kui alla läheb on hästi.

Edukad kaalulangetust Teile!!!

Hellake

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Zahir
Kuupäev: 18. December 2012, kl 13.29

Tegin Kaalutabeli natuke enda jaoks arusaadavamaks.
Loodan, et Teile sobib ka nii paremini. Tegin eesmärgi nädala oranziks.
Ning tegin ka kaalu ja kaalukadu erinevad värvi, et oleks kergem eristada.
KMI tabeli võin ka ette, et oleks paremini näha ja ei peaks koguaeg tagasi skrollima.
Kaalukadu kokku panin ka algusesse, siis on näha kuidas igaühel läinud on.

Loodan, et Teile meeldib.

KAALUTABEL



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Zahir 18.12.2012 13.30.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Krisku
Kuupäev: 19. December 2012, kl 08.39

Hei,

väga ilus ja hästi jälgitav tabel!

Suured tänud Sulle, Zahir!smiling smiley

Krisku

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: TP
Kuupäev: 19. December 2012, kl 17.31

Kui 1.jaanuariks saaks 87kg peale, oleks väga hea.
Nädala algus oli väga hea, aga eile ja täna lasksin end veidi lõdvaks, kuna olid külalised jne. Nii et eks näis, mis reede hommik toob.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Kuupäev: 20. December 2012, kl 06.01

Veidi eemal olnud - kiire elutempo, loodan et saan andeks smiling smiley

Toitumine on kuidas on, aga trennis käin ikka 4-5x ndl. nüüd 3s nädal ja tunne on megahea thumbs up

Kaal kõigub, aga treener ütles selle peale - ära muretse, keha harjub, peaasi et ise end hästi tunnen, et see siis OK grinning smiley

Nüüd tulevad pikad pühad ja puhkus, jesss - ma tean, et elan pühad ilusti üle, sest siiani suuremaid probleeme see aeg tekitanud pole minul söömise koha pealt smiling smiley

Homse kaalumiseni!

Naerulind

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Janet66
Kuupäev: 21. December 2012, kl 08.33

Tere hommikust kõigile!

Mul on täna põhjust rõõmustada, hommikul kaalule astudes nägin 7ga algavat numbrit smiling smiley Nu ok 79,9 küll aga ikkagi 7!!! smiling smiley Naljakas kui palju rõõmu võib selline pisiasi valmistada. Kui ma 4ndal jaanuaril kaalul 78 näen siis olen endaga rahul.

Uuenduse läbinud kaalutabel meeldib mulle väga, aitäh Zahir, et viitsid sellega mässata!

Soovin Teile kõigile päikeselist päeva smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Andra
Kuupäev: 21. December 2012, kl 09.11

Ahhoi, kaasvöitlejad.

Ma paraku ei saa järgmised 2 nädalat oma kaalunumbrit öelda, kuna söitsin eile puhkusele.
Olen tagasi alles 2.jaanuar.

Netileviga on ka siin pool maad kehvasti.

Aga kui tagasi olen, kirjutan endast pikemalt!
Kaalu tahaksin saada 4.jaan hommikuks saada 74kg peale. Loodan, et önnestub (:

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Krisku
Kuupäev: 21. December 2012, kl 09.18

Tere hommikust kõigile ka minu poolt! smiling smiley

Minu kaalunumber täna 73,8 kg. Juhhuuuu!smiling smiley

Näed Janet66, ei võtnud üldse kaua aega kui number juba keksima võtabwinking smiley Mäletan seda eufooriat kui kaheksast sai seitse. Väga tubli oled!!!

Andra, kaunist puhkust sulle!

Ja teistele ikka miinuseid!smiling smiley

Krisku

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: tütsike
Kuupäev: 21. December 2012, kl 11.30

Hommik.

Tänane kaal 91,1kg.

Väga ilus kaalutabel hea jälgida!
4 jaanuariks võiks 90kg. peale saada.smiling smiley Näib kuidas see õnnestub, preagu küll kord käest ära.

Ilusaid miinusei.

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: Krisku
Kuupäev: 21. December 2012, kl 14.00

Tahan ka tabelisse!

Ihihihiii, mu kaal veel nii väike ka ei ole, et kahe silma vahele jäädagrinning smiley

Krisku

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Kuupäev: 21. December 2012, kl 20.20

58,5kg smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: ÜhesKoos kergemaks
Saatis: TP
Kuupäev: 22. December 2012, kl 12.39

Eile hommikul kaaluda end ei saanud, aga täna 89.2 (kui õigesti mäletan). Nädala algul oli ka 88,x käes, aga njah.. need jõulusöögid ikka.
Kõigile häid pühi!

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123456789Järgmine
Asukoht: 3 / 9


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.