Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: rints
Kuupäev: 23. February 2013, kl 14.19

minul 98 ehk +0.3

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Ivory
Kuupäev: 23. February 2013, kl 15.25

Tervitused!

Minul on hakanud ikka järjest kehvemini minema. Nüüd on igakuiste külalistega +1,6 kg juures sad smiley Ei ole kohe üldse rahul aga loodame, et saan ikka rajale tagasi.

Te olete kõik väga tublid!

Päikest smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 24. February 2013, kl 10.22

Head sini-must-valget Vabariigi aastapäeva!

Mina ka lõpuks kodus ja tänahommikune tõehetk kaaluga kohtumisel läks edukalt smiling bouncing smiley - täna kaal 72,3 ehk siis -900g viimasest kaalumisest 2 nädalat tagasi the finger smiley. Huhh - milline kergendus grinning smiley - 2 nädalat reisil koos tundmatute toitudega ja ilma mingi kaalumiseta/märkimiseta sai üle elatud vägagi edukalt. Paistab, et pikast harjutamisest toidukoguste arvestamisel on kasu olnud ja silmamõõt + kõhutunne toimivad päris hästi the finger smiley

Pagana hea on olla smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Kuupäev: 24. February 2013, kl 11.48

Tere,

minul seekord kaal sama ehk 68,0 kg.
Millegi pärast nädala sees kaal langeb ja nädalavahetus tuleb tagasi ehk nullin kogu edu. Mis on hea plaan?
Tuleb end tõsiselt kätte võtta!!!

Imelist Eesti sünnipäeva imelise ilmaga kõigile!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: sipsu
Kuupäev: 24. February 2013, kl 14.48

Minu kaal 82,4kg (-900g)

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: fiskars
Kuupäev: 25. February 2013, kl 11.04

Ei pääsenud arvuti ja seega annan oma kaalu täna, minul kaal tõusuteel, seega 108,3. Kuskil on vesi kinni jäänud ja natuke ka patustasin. Mul vist nii, et kui söön palju juurvilja ja vähe liha, siis kaal langeb. Ma aga olen suur valgu sööja . Ja kui vähegi rohkem liha jne söön, kõht kinni ja ei edasi ja tagasi. sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Kairka
Kuupäev: 25. February 2013, kl 12.09

Heihopsti raffas!

Meie värske kaalutabeli leiate lingilt KAALUTABEL

Vedama asus seekord Raven, kes on kaotanud hetkel juba 10,09 % oma kehakaalust (tervelt 9kg), tal kannul mar11 8,68% (6,6kg) ja Kertukas 8,38%ga (8,8kg). Tublid tüdrukud ikka smiling smiley

Tabelist kustutasin eleriinu, kes tänase hommikuse seisuga ei olnud 3 nädalat oma kaalu edastanud. Tema minekuga jääbki meid vaid 59. smiling smiley

Ongi meie suured pidustused juba möödas ja paljudel ka suuremate "kahjustusteta". Oli aga vägev paraad seekord ja ilus vastuvõtt! smiling smiley Palju õnne meile kõigile veelkord!

Seekord saan ka teatada paarist põnevast üritusest mis tulemas on. Nimelt siis juba 1-3 märts toimuvad Võrus Eestimaa talimängud. Spordialad: murdmaasuusatamine, mäesuusatamine, juhtide võistlus, suusaorienteerumine, laskesuusatamine, jäähoki, suusahüpped, ujumine, kreeka-rooma maadlus, vabamaadlus, naistemaadlus, motokross, meeste korvpall, naiste korvpall, lauatennis, male, kabe. Minge ja uurige ja saage osa. Kui nii kaugel ei oleks siis läheks isegi ja veedaks seal päevakese vaadates põnevaid võistluseid.

Tulemas ka Elva talikross kõigile rattasõidu huvilistele juba 2 märtsil smiling smiley

Edu teile kõigile algavaks nädalaks!

K

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 25. February 2013, kl 12.22

Suured tänud tabeli eest meie eestvedajale Kairkale,jumala eest tubli töö!Aitäh sulle!
Müts maha ka meie esikolmiku ees,hea motiveeriv on teie eeskuju!Kadestamisväärne,heas mõttes!thumbs upKaunist ja päikselist nädala algust!Kallid!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Kuupäev: 25. February 2013, kl 12.39

Hei! smiling smiley

Ei tea, kas on hilja öelda, aga minu reedehommikune kaal oli 102.6 kg, seega nädalaga + 1.1 kg (ma ei märkinud terve nädal oma toite kaaluabisse ja otsustasin süüa, mida soovin)

Teatamisega jäin hiljaks, kuna mu emal oli nädalavahetusel sünnipäev ja oli vaja aidata ettevalmistusi teha ja pärast oli vaja aidata inimestel pohmakat ravida grinning smiley (hea, et ma ise alkoholi ei joo) - Seega, sorry !

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Raven
Kuupäev: 25. February 2013, kl 21.41

...vaid 59 eye popping smiley Kairka, sa oled supercool! cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Kairka
Kuupäev: 26. February 2013, kl 09.54

Raven kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ...vaid 59 eye popping smiley Kairka, sa oled supercool! cool smiley


grinning smileysmileys with beerthe finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: mar11
Kuupäev: 27. February 2013, kl 08.05

Hei!

Aitäh , Kairka, tabeli eest. ja ühinen eespoolkõnelejatega, Sa oled nii tubli ja lahe. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 27. February 2013, kl 10.33

Kuidas meie rahval läheb? Ise olen kenasti rajal, panen aga kõik päevikusse kirja ja patustanud eriti pole. Tunnen kevade hõngu ja see distsiplineerib mingil määral, sest kui varsti mantlid,joped seljast viskame tahaksime ju saledamad välja nähasmiling smiley. Aga - meil on aega veel, meil on aega veel smiling smiley - nii, et kõik tervislikuma mina poole marss - NÜÜD.
Aga mina külvasin täna lihavõteteks rohelist muru - eks näis kuidas ta kasvama hakkab.
Reedel siis näidud.
Olge tublidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 27. February 2013, kl 11.36

Tere kullakesed!Päikest kuhjaga,kohe lust!spinning smiley sticking its tongue outOotan ka päris kevadet,ainult jõuaks veel paar kilogi!Oleks kergem jope seljast visatathumbs upOlin küll patune kuid ei kahetse,oli vaja.Nüüd vaikselt jälle edasi!Reede läheneb ja sellega kaasneb ka minu meheraasukese koju tulek,oi,oi kuidas igatsen ja ootan!Ja nüüd tõesti õue,lund lammutama!Päikest kõigile!KALLID!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Brink
Kuupäev: 27. February 2013, kl 12.40

Tere, jube on küll uus reede uksetaga aga olin maal kus ei ole interneti ühtepidi väga mõnus vaheldus - et on veel selliseid mahajäetud kohti aga kindlasti pidevalt nii ei oskaks elada. Eelmise reede uus kaalunumber on 82 kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Kairka
Kuupäev: 27. February 2013, kl 13.49

Hei!
Noh minul selle toitumisega veidi halvasti viimasel ajal.... ei ole nagu kodus eriti olnud ja seetõttu asjad nii umbkaudu märkinud ja me ju kõik teame kuidas see tavaliselt lõppema kisub smiling smiley aga enesetunne on hea, armastus jälle südames ja lõbu laialt, see ju kõige tähtsam tegelikult smiling smiley

Trenniga on ka hästi, va väike põlvevalu aga teen siis teistsugust trenni veidi aega ja loodame et saab korda. Kui tulumaksutagastuse saab kätte siis ostan endale rullid alla ja hakkan nendega kihutama. Ei jõua juba ära oodata smiling smiley (mida küll reedese kaalumise kohta öelda ei saa tongue sticking out smiley )

Aga teie numbreid ootan ikka huviga sest tean et kõik siin väga tublid smiling smiley

Edu,
K

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: jessy
Kuupäev: 27. February 2013, kl 22.07

Kaal ei taha üldse langeda enam. Püüan liikuv olla ja natuke jõutrenni ka veel hulka, aga no ei midagi. Ise lohutan, et äkki seisab mõnda aega, et oleks püsiv ja siis jälle.... aga see on ehk ka liigne lootus... ei teagi kohe. Reede on kohe-kohe käes, ma ei tea, mis nr siis küll tuleb sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: karuke03
Kuupäev: 28. February 2013, kl 08.03

Tere mu armsakesed!
Homme on kaalumine,kuid jään seekord pisut hiljaks,kuna lähen mehekesele vastu ja tagasi tuleme laupäeval,siis ilmselt saan kaaluda pühapäeval!Sorry!
Midagi head vist loota väga pole,tegin tasa patupäevi,sain ka hakkama aga -palju pole loota,ikka parem kui tõus,kuigi viimasel ajal on ka sellesse mõistlikult suhtunud.Vahest on kohe vaja libastuda ja koguda jõudu edasi minekuks!Mulle ilmselt sobib see paremini kui väga näpuga rida ajamine,tahan siiski elada mõttega et elu ei ole ainult kohustus,kohustuse otsa.Tahaks jääda elurõõmsaks edasi!Ühesõnaga mulle sobib just nii et ei piitsuta väga,muidugi kaal langeb ehk aeglasemalt kuid see eest tasa ja targu ikka sinna poole kuhu olen sihi pannud!
Kõigile palju edu,jaksu ja enese leidmist!Ja päikest hinge ja igasse päeva!KALLID!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Ivory
Kuupäev: 28. February 2013, kl 14.48

Tere

Ilmselt ei saa ka mina homme kaalule kuna eile trennis käies suutsin oma selja nii hullult ära tõmmata, et isegi voodist ilma pisarateta välja ei saa. Pole enne sellist jama olnud aga loodan, et järgmiseks nädalaks saab korda.

Soovin teistele ikka paremat õnne!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Anir
Kuupäev: 01. March 2013, kl 05.45

Täna hommikul näitas kaal 104,1kg... nii et mis muud kui juheeeeeiiiiiiii: D Ülimega rahul olen. Küll on vähe õnneks vaja grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Anir
Kuupäev: 01. March 2013, kl 06.09

Ahjaa eesmärk mille olin 1märtsiks seadnud jäi küll saavutamata, kuid arvestades kõiki asjaolusid olen ikkagi rahul. Päris jaanuari algusest on kadunud praktiliselt 8kilo. Ja eelmise aasta lõpus kui teises duellis alustasin ei saanud ikkagi hoogu sisse. Nüüd aga kaal langeb ja täiesti tervislikus tempos. Minna on mul hästi pikk tee. Helesinine unistus oleks lõpuks saada miinuseid kokku niipalju kui 50 winking smiley, seega usun, et tasa ja targu tegutsemine on eesmärgi saavutamiseks, ning tulemuse püsimiseks parim strateegia.
Igatahes soovin ka teistele duellitajatele edu oma unistuste täitmisel smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: mar11
Kuupäev: 01. March 2013, kl 07.17

Tere!
Kurb küll, aga EV aastapäev tekitas olukorra kus on ikka pluss 70,6(1,2) Mis halvasti see uuesti sad smiley
Õnnestumisi teistele!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Siux
Kuupäev: 01. March 2013, kl 08.10

Minu number 79,8 kg ( +1,3).

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Fuksia
Kuupäev: 01. March 2013, kl 08.35

78,7 kg

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Murumumm
Kuupäev: 01. March 2013, kl 08.48

No minul ei edene kohe üldse tongue sticking out smiley - ikka sama kaal 72,3 ja selles kandis tiksun juba üle kuu aja.

Olen selgelt "hea tuju kaalus" - paistab, et minu kerele see kaal väga meeldib ja minule meeldib ka, kuidas kere peeglis välja näeb - ja nii me siin siis mõnuleme koos grinning smiley. Mitte miski ei tundu seda kaalu kõigutavat - ei patt ega paast eye rolling smiley.

Pean ennast kuidagi motiveerima ülikorralikuks (seda ma muidugi ka ei ole olnud - pole ime, et kaal enam ei lange), et ikka veel mõned kilokesed ära sulatada suveks - bikiinivorm ei ole veel ideaalne ju! cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Raven
Kuupäev: 01. March 2013, kl 09.08

Hommikut kõigile,

kaal näitas hommikul numbrit 79,2kg, nädalaga kaotus täpselt 1kg. Ise panen selle tegelikult põetud viiruse arvele, esimesed päevad oli kurk nii valus, et sain vaid vedelikke luristada, ülejäänud nädala olen üritanud kaotatud energiat tasa teha. Trenni see nädal ei teinud kordagi ja kalorid sõin vapralt täis, aga ju siis taastumine võttis ikkagi oma ja nii ka kaalukadu. Aga heameelt tekitab see, et lõpuks olen selles kaalukümnes kuhu ka eesmärk seatud the finger smiley

Järjepidevust ja tervist kõigile!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Raven 01.03.2013 09.11.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Bertini
Kuupäev: 01. March 2013, kl 09.17

Tere!
Palun mind maha võtta tabelist,kuna tervisega on midagi lahti ja korda ei saa.Katsun hetkel lihtsalt vaikselt säilitada ,mitte alla võtta.
Teistele kõigile soovin jõudu ja jaksu ja päikselist kevade tulekut!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: sipsu
Kuupäev: 01. March 2013, kl 09.18

Minu tänane kaal 81,6kg (-0,8 )smiling bouncing smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: Jutah
Kuupäev: 01. March 2013, kl 09.24

Minu kaal täna 78,8 kg (-0,5) - tavapärane samm muutus küll poole lühemaks, aga eks ma tean ka väga hästi põhjuseid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: JAANILAHING 2013
Saatis: annike
Kuupäev: 01. March 2013, kl 09.29

Minu täna hommikune kaal täpselt 66, langust 500 grammi.
Ülekaal on seljatatud, olen jälle normaalkaalus.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.