Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: 12345Järgmine
Asukoht: 1 / 5
DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: Kirsi
Kuupäev: 05. February 2013, kl 18.59

Tervitus kõigile duellitajatele, siin on meie tabel - TABEL
Ootame siis reedeks (08.02) uusi ilusaid kaalunumbreid tabelisse.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 05. February 2013, kl 20.30

Kindlat meelt kõigile! Aitähh, Kirsi veel kord. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 05. February 2013, kl 20.52

Aitäh Kirsi uue teema ja Tabeli eest smiling smiley

Täna juba teisipäev ja kui kaalu vahepeal juurde ei tule siis väikene miinus mul juba reedel tulemas. Loodame, et kaal hakkab ja jääbki ilusti langema ning kevad tuleks juba kergema ja saledamana.

Kuidas teil, kas sööte oma kalorid täis ja kuidas teil algus sujub?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 05. February 2013, kl 21.50

Ma tahaks väga tänahommikust kaalu kirja panna grinning smiley Mul on nädalavahetus ja nädala algus suurepäraselt läinud, kuna olen teinud nii nädalavahetusel kui esmaspäeval pikki kõnde (16 km) ja täna veel väike crosstraineri-ring (alustan taas üle pika aja), kuna kõndima ei jõudnud. Kui jääb tänane seis, siis olen küll superrahul smiling smiley BAV kalorid söön täis, treeningu jaoks lisakaloreid ei võta, jätan treeningutega mahavõetud kalorid rasvapõletuseks.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 05. February 2013, kl 21.51

P.S mulle sobib väga hästi, et igaüks täidab tabelit ise.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 06. February 2013, kl 11.57

Loomulikult sisestame ise :-)
Nii hea tabel on all, tänud sulle, Kirsi, selle eest!
Minul on see nädal läinud seni kenasti. Igal õhtul trenn ja toitumine on jäänud ka max 120% piiresse. Arvestades seda, et oma päevase kaloraaži arvutamisel olen aluseks võtnud vähese liikuvse, pole ma enese jaoks suurt draamat sellest teinud, kui 100% -st saab mõnel päeval ootamatult 110 või max 120.
Seniste arengute pinnalt ootan reedeks väikestki miinust - u 500gr.
Motivatsiooniüritusena võtsin täna ette oma garderoobi korrastamise ja kaua kandmata riiete proovimise. Arengruumi ikka on, et kogu kevadine garderoob juba loetud kuude pärast taas kantav oleks ja seejuures ka nii endale kui teistele esteetiliselt mõjuks.

Edu meile!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 07. February 2013, kl 00.53

Tere hilisõhtut, Saledad Pontsikud smiling smiley

Kas mingit võimalust oleks veel teie grupiga liituda? Kuidagi nagu tundub, et mul numbrid enamusega teist üsna sarnased ja eesmärk ka. Olen 162cm ja kaalusin eelmise reede seisuga 70,9. Eesmärk on 58.
Eelmisel aastal liitusin Kaaluabiga, aga tulemust sellest ei tulnud. Põhiliseks vabanduseks enda jaoks oli see, et imetasin siis veel oma teist last ja siis ju ei saagi väga jälgida, mida sa sööd, et äkki piim kaob ära. Nüüd näitab kaalunumber sama mis eelmise aasta alguses kuigi nüüdseks juba 3 kuud ei ole last imetanud.
Kaaluabiga liitusin uuesti täna, sellepärast ei ole viimase nädalaga kaalus muutusi olnud.
Kui oleksite nõus mind enda gruppi võtma, siis oleksin väga, väga tänulik ja loodetavasti saan selle ühe päevaga vähemalt mõnisada grammi miinust ka näidata.

Jään ootama teie tagasisidet mis loodetavasti on positiivne. Nii tore oleks selles grupis olla - mulle pontsikud ka hullupööra meeldivad smiling smiley alles nädalavahetusel sai sõõrikukohvikus käidud, see vist pikaks ajaks nüüd viimaseks korraks jääb. Aga saledaks saamise siht on nüüd ikka rohkem silme ees kui kunagi varem!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 07. February 2013, kl 07.11

Tere hommikust,

Bondolino- mina kätt ette ei pane ja minu arvates oleks küll kena kui meiega liitud. Sest tundub, et motivatsiooni sul jagub ja sobiksid meie sekka täitsa kenasti. Loodan, et teised on ka nõus, et nüüd meie Duellis oma kaaluga oleksid smiling smiley

Ilusat hommikut kõigile

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: anchey
Kuupäev: 07. February 2013, kl 10.02

Tere hommikust kõigile! Alustasin oma uhket kaalulangetust koos jõusaali treenigutega, täitsa lõpp ei saanud enne arugi, et selline makaron olen grinning smiley Loodan, et kõigi kaal sulab nagu lumi väljas ja homme on kõigil ilusad numbrid ette näidata.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 07. February 2013, kl 10.28

Aitähh, TriibulinePingviin13, toetuse eest!
Loodan, et sobib siis, et kui tänase päeva jooksul kellegi poolt vastulauseid ei tule, siis sisestan homme tabelisse oma andmed ka ära (nii algkaalu kui ka homse).

Kuidas siin treeningutega lood on? anchey käib tublisti jõusaalis. Kas teised ka regulaarselt ennast liigutavad? Ise püüan ikka ujumas ja kõndimas käia. See viimane on küll juba paar nädalat unarusse jäänud kuna lapsed kodus haiged ja siis ei saa nii palju käia kui tahaks.
Jõudu kõigile! Nii põnev, et homme juba esimene kaalumine!! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 07. February 2013, kl 10.48

Tere tulemast, Bondolino! Mida rohkem, seda uhkem ja motivatsiooni pingutada rohkem. Mul oli eile tööl raske päev ja täna veel raskem, nimelt käsil asutuse kolimine. See pakkimine ja uude kohta kauba tellimine-kontrollimine-pakkimine ajab lihtsalt hulluks. Ja võite ette kujutada seda sodihunnikut ja kasutut pahna, mis on aaste jooksul kogunenud. Õnneks uue nädala algusega saab see asi ühelepoole. Minu treeninguks on hetkel kõnd, püüan tempot hoida 6 km/h ja vahemaa vähemalt 10 km. Lisaks sellele tulen tööle ja lähen koju jala, mis teeb veel 6 km. Viimasel kahel päeval ei ole nüüd jõudnud käia, aga täna on lihtsalt megailus ilm ja loodan väga, et õhtul saan minna, sest homme ju ka kaalumispäev! Eile hommikul näitas ilusamaid numbreid kui täna hommikul (vahe 0,5 kg), aga loodan, et homme on jälle ilus! Päikest ja jaksu! winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 07. February 2013, kl 23.28

Väike hilisõhtune huumor smiling smiley
Jäin meie vahva tiimi nime peale mõtlema ja samas mõtlesin ka seda, et millal siis peaks tulema järgmine kord soov pontšikuid süüa (mitte et hirmus isu oleks nende järele, aga lihtsalt tekkis huvi, et palju need kaloreid annavad).
Panin siis toitude nimekirja otsingusse ja selgus, et pontšikud annavad 352 kcal, aga sõõrikud seevastu 408 kcal. Nii, et kui järgmisel korral Sõõrikukohvikusse lähete, siis tellige ilmtingimata pontšikuid - saate sama kalori hulgaga suurema koguse süüa smiling smiley

Edu kõigile homseks ja head ööd!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: Kummipuu
Kuupäev: 08. February 2013, kl 06.26

Tere hommikust kõigile, ka Bondolinole smiling smiley

Enda pettumuseks avastasin täna, et vaid 100g kadunud, aga 3,5cm ümbermõõdult - ja sellega olen rahul smiling smiley

Kuna ma töötan E-R 08-17 + paar õhtut nädalas, ja lisaks olen täiskohaga üliõpilane (õnneks enamasti õhtustes loengutes), siis jõuan trenni vaid 3-4x nädalas - bodypump, jooksulint, jõusaal, pilates, vastavalt sellele, mis ajal trenni pääsen.

Loodan, et teie kõigi kaalu-numbrid on rohkem kukkunud kui minu oma, ja järgmisel nädalal esinen kindlasti paremate tulemustega smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 08. February 2013, kl 07.13

Tere hommikust!

Minule vaatas täna hommikul kaalult vastu -800 gr.
Olen rahul. Nii tulemuse kui kogu möödunud nädalaga.
Kolm trenni nädalas ning üks 3-tunnine sauna- ja ujumisõhtu spas.
Selleks, et end kaalulangetamiseks taas kokku võtta, toimis taktika " organiseeri end igaks õhtuks kodust ära" suurepäraselt winking smiley
Nimelt on minu needus see, et olen suuteline terve päeva erakordselt korrektselt toituma, ent õhtul koju jõudes mingil hetkel, kui väsimus peale tuleb ja päevaste tegemiste reflektsioon ka just helgemaid elamusi ei paku, kaob kogu päevane distsiplineeritus ning söön süüdimatult kõik tasa ja ülegi sad smiley

Aga olgem ausad, duellitamine annab lisamotivatsiooni, et end nõrkusehetkedel kokku võtta ning tõeliselt uhke tunne on tabelisse oma möödunud nädala miinuseid sisestada.
Seega suur aitäh teile kõigile selle võimaluse eest spinning smiley sticking its tongue out

Kaunist päeva ja tiivustavaid kaalumistulemusi cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. February 2013, kl 07.15

Tere hommikust,

minu kaal siis langenud 0.6kg kuigi oli siin mõned päevad tagasi ikka sutsu pisem aga küll siis järgmisel korral smiling smiley
Ka mina olen käinud sõõrikuid söömas just Nõmmel asuvas Sõõrikkohvikus. Meil sõpradga olnud seal väga lõbusaid ning maitsvaid pühapäevaseid hommikuid. Aga mina olen ikka selle poolt, et ei keela midagi aga tähtis on kogus. Ei ole mõtet omale asju keelata vaid tuleb nautida elu aga samas ka mõelda, et mida ja kui palju süüa.

Loodame, et kõigil meil kas või pisike miinus kaalul ees ootamas.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. February 2013, kl 10.14

Tere ja toredat esimese kaalumise päeva kõigile!

No ei saa absoluutselt aru kust tuli mul see -1,1kg. Päris hämmastav lugu! Organism sai vist šoki eilsest päevast, sest üleeile veel panin kirja oma söögid nii nagu asi oli ja tulemus oli 220% sellest mida võiks süüa smiling smiley
No võib arvata, et uuel nädalal see langus enam nii suur ei tule, aga nii kaua kui on miinus, olen rahul. Ei ühtegi plussi enam. Loodan ikka, et väiksed patustamised nädala jooksul (püüan ühe patupäevaga piirduda) üldisele miinuste tootmisele liiga suurt mõju ei avalda.

Olete kõik nii tublid olnud! Kõigil puhta miinused ette näidata.
No ja trenni teete nii, et ma juba mõtlen, et pidin ma üldse selle treenimise kohta küsima grinning smiley Tööd ja koolid ja siis veeel 3-4X trenni ka. Väga, väga tublid! Ma viimastel nädalatel ainult 2 korda ujumistrennis käinud - olin ujumiskursuse võtnud ja see väga hästi motiveeris. Kuna kursus eilse seisuga läbi sai, siis nüüd mõtlen tublide Saledate Pontšikute peale ja püüan ikka ka edaspidi vähemalt 2 korda nädalas saali või basseini jõuda smiling smiley

Kerget ja tegusat nädalavahetust kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. February 2013, kl 10.58

Hommik! Juhei, minul võrreldes eelmise nädalaga näitaks nagu -2,1 kg, aga seoses kõikumisega eelmise nädala alguses arvan pigem, et panin algse kaalu natuke suurema. Hea meel on siiski! Aga eks selle nimel ole pingutatud ka. Sendimeetritega on minul kehvem lugu: näikse, et kõhu pealt ei lähe üldse vähemaks sad smiley Ehk on lihtsalt aega vaja, vähemalt ma loodan nii. Kust Teie vööümbermõõtu mõõdate, kas ülevaltpoolt naba? Olge terved!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. February 2013, kl 11.45

Kuidas teil rasvade-süsivesikute suhe toidupäevikus on? Minul kipub rasvu kõvasti üle minema (söön tihti kala ka) ja süsivesikuid saan päevas 50-60% kanti. Äkki see takistab ka kehamõõtude vähenemist? Pean vist üritama kuidagi tasakaalustada rohkem, valke on niikuinii alati üle, kuigi toidu kõrvale piima ei joo. Kummipuu, Sinul kadus nädalaga vöölt 3,5 cm, kuidas toitud? ja teised ka? Ilmselt raskem trenn mõjutab ka, aga ma ei tohi kahjuks midagi füüsiliselt rasket teha.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. February 2013, kl 13.22

Tere.
Nii aeglaselt liigun sinna esialgse unistuse poole,nii loodsin ,et sel nädalal tuleb see kuus ette,tutkit mulle...
Mina ka trenni ei tee,pole eluski spordi sõber olnud,kui ainult ujumine...
Minu trenniks on kahe pisikese põnni eest hoolitsemine ja muidugi ka kolmada kes on küll vähe suurem aga siiski vajab hoolitsemistwinking smiley
Jõuduwinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: anchey
Kuupäev: 08. February 2013, kl 18.31

Kõik on ju jube tublid olnud, lähtun ka põhimõttest, et kui juba miinus siis on väga hea isegi kui ainult 100 g maha läheb, kokkuvüttes oma -0.9 üle olen väga õnnelik kuigi nädalasse mahtus ka päevikusse markimata jäänud prosecco nautimine smiling smiley jõudu kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 08. February 2013, kl 21.38

Rõõm kuulda, et siin on keegi veel kes laste kõrvalt liiga palju trenni ei jõua. Mul ka see lugu, et kui ainult pisike kodus on, siis saame vähemalt tunnikese või rohkem iga päev jalutada, aga kui suurem ka lasteaiast kodus (reeglina mingi nohu-köha-külmetuse pärast), siis mööduvad ikka kõik päevad toas ja sammulugeja näitab õhtuks ca 1800 smiling smiley

Kõhu osas ei oska kahjuks nõu anda. Mul teine laps sündis keisriga. Ei tea palju see mõjutas, aga siiani on korralik kõht ees. Tahaks juba nii väga näha kas kaalu alandamine kõhtu ka vähendab. Loogiliselt võttes peaks kõik ümbermõõdud vähenema, loodetavasti smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 09. February 2013, kl 00.41

No vot see keisrivärk on mul veel tulevikus ees...

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 10. February 2013, kl 11.56

Tere,

mina läksin endaga eile ikka täitsa lõhki (kaloritega). Nimetan seda patupäevaks ja see oli planeeritud juba ammu patuseks päevaks, sest supper hea sõbra Sünnipäev vajas tähitsamist ning neid toite ja ka jooke oli vaja ju ikka mekkida ning seda täiesti külma südamega.
Nüüd nagu natukene põeksin, et nii lõhki oma kaloritega läksin aga loodan, et reedel näitan ikkagist miinuseid. Ning täna siis üritan oma eilseid patustamisi tasandada sellega, et söön vähem.
Kuidas teil on päevad möödunud? Kas olete ilusti reel püsinud või on toimunud ka rajalt kõrvale astumisi?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 10. February 2013, kl 13.11

Tere ka minu poolt,

mina olen kaloritega ilusti ree peal. Ise ka imestan kuna varasemalt on nädalavahetused ikka päris käest ära läinud. See toimib ikka hästi kui iga suutäie üles peab kirjutama. Loodetavasti jätkub selleks indu vähemalt meie duelli lõpuni!! smiling smiley Tulevikus on patupäevi kindlasti oodata, järgmiseks nädalaks planeerime sõpradega Sõbrapäeva puhul välja sööma minna, eks siis on lisakalorid väga kerged tulema.
Aga enamus toitumisnõustajaid ikkagi pooldab seda, et kord nädalas üks patupäev teha, et ei tekiks endale seda stressi, et kogu aeg igat suutäit lugema peab.
Aga olenemata sellest, et mul patupäevi ei ole siiani ette tulnud, ei ole kaal üldse langenud alates reedest. Eks selle võib olematu ainevahetuse süüks ajada, no lihtsalt ei ole väga tihti sinna tualettruumi asja smiling smiley

Kadri2406, kas Sul juba planeeritud keiser? Ega keisrit iseenesest karta ei ole vaja. Taastumine sellest on kiire kui ise ennast tublisti kohe samal päeval voodist välja ja liikuma sunnid. Minul ei õnnestunud aasta jooksul leida seda tasakaalu, et kui imetan, siis söön nii palju, et ei oleks kogu aeg seda hirmu, et piim ära kaob. Peale esimest last läksin Kaalujälgijatesse kui laps oli 7-kuune ja sisuliselt kuu hiljem enam väga piima ei tulnud. Nüüd tahtsin kauem imetada ja sellest siis see hirm, iseasi kui põhjendatud see oli. Ja eks kokkuvõttes sõltub ikka inimesest, paljud on väga tublid ja järjekindlad ja saavad oma kaalu juba imetamise ajal kontrolli alla.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 10. February 2013, kl 14.24

Minul tulevikus jah planeeritud keiser, kuna mul on väga suur lühinägelikkus ja kehvad silmapõhjad. Ma ei tohi midagi rasket tõsta ega saa lubada suurt füüsilist pingutust. Aga ma olen sellega harjunud, kuna prille kannan juba 2-aastasest saati. Lihtsalt teinekord on nõmedaid olukordi, kus unustad ennast ära või siis ei taha saamatuna tunduda ja kogu aeg kedagi paluda, et aidake mul nüüd seda tõsta või teist liigutada. Samas aga tean, et see on minu tervis ja kannatajaks olen ainult ma ise, kui üle pingutan. Kõige hullemal juhul (ülemäära suur füüsiline pingutus) võib juhtuda silmade võrkkesta irdumine ja kui seda varakult ei avastata, siis võib lihtsalt nägemise kaotada. Sellepärast kardan ka igasugused raskeid treeninguid ja katsun leppida kergemate asjadega. Minu lemmikuks on pikemad mõõdukas tempos kõnnid ja tundub, et ka minu kehale need sobivad. smiling smiley Päikest teile! P.S mina luban omale täna selle nädalapäeva, kus kaloreid kirja ei pane, tavaliselt olen seda teinud laupäeviti, aga täna plaan üks kook küpsetada ja natuke rohkme maiustada spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 12. February 2013, kl 07.19

Hommikust,

ilusat ja libedat vastlaliugu teile ning maitsvat kuklit (ega see üks kukkel halba tee kui ilusti päeva planeerida) smiling smiley
Tuletan meelde, et reedel on meil taas kaalumine, et vb hoiab meid siis ilusti reel ning ei pane libastuma. Sest ampsud kuklite nöol on küll maitsvad aga pärast need kukklid oma kehalt maha raputada... oioioi.

Kuidas teil üldse läinud on see kergema mina poole liikumine? Minul näiteks oleks sobinud tänane päev kaalumiseks, sest kaal näitas kena miinust aga nüüd eelneb kaalumisele veel Vastlapäev ja ka sõbrapäev.

Pea püsti ja reipal sammul edasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 12. February 2013, kl 14.00

Praegu ikka mühinal kaal allapoole liigub smiling smiley Motivatsioon on ikka laes smiling smiley
Jah, kui päeva planeerida, siis saab ikka nii mõndagi süüa. Ma ka ükspäev hoidsin päeval ennast tagasi ja õhtul sõin õunakooki mille peale panin 5% vanilje jogurtit. Küll oli maitsev. Tänased kuklid väga ei isutagi, aga teen hernesuppi ja sinna kõrvale võtan küll odrajahu-kohupiima karaskit ja munavõid. Ahjusoe karask ja munavõi - nämm-nämm smiling smiley
Mul on sõbrapäeva õhtusöögid sõbrannadega reedel ja teiste sõpradega laupäeval, eks siis ole näha mis põnevaid numbreid kaal pühapäeva hommikul näitab. Aga järgmiseks reedeks jälle eeskujulikult kõik jonksus peab olema smiling smiley. Ikka kõige tähtsam on, et kui on ka patupäev, et siis järgmine päev kohe jälle uuesti ree peale saaks.
Mul on viimased 3 päeva nii olnud, et õhtuks on täpselt 90% tarbitud ja siis olen võtnud 1 spl Mölleri kalamaksaõli ja see annab mulle täpselt selle 10% juurde nii, et päris täpselt 100% olen ikka ära tarbinud.
Oh, kui ainult seda indu sinna juuni alguseni jätkuks smiling smiley
Kuidas teistel läinud on?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Saatis: niirt
Kuupäev: 12. February 2013, kl 17.34

Hei smiling smiley

Minul möödus nädalalõpp Rootsis ja kuigi suutsin õhtusest buffet-lauast loobuda, õnnestus mul ilmselt kavandatust siiski veidi enam sööki-jooki tarbida.. Aga vast tegid tants-trall ja pikad jalutuskäigud selle kokkuvõttes tasa cool smiley
Kuna ma olen seni rakendanud põhimõtet, et igapäevaselt ei kaalu - ainult reedesel kaalumispäeval, siis ma ei teagi hetkel, kuidas see mu kaalunumbrit on mõjutanud.
Sisetunne ütleb, et hullu pole winking smiley
Tänase vastlapäeva puhul lubasin enesele ühe tillukese kolleegi tehtud koduse kukli. Minu õnneks ei paelu mind oluliselt ei sai ega vahustatud koor. Üks ahvatlus seega vähem.
Ainus jama on see, et sel nädalal trenni ei jõua.. sad smiley Õhtused koosolekud, haige laps ja paar pikemat töösõitu ei anna selleks mingitki võimalust..
Kokkuvõttes loodan siiski, et mingi pisike miinus kaalult reedel vastu vaatab.
Mõnusat vastlapäeva jätku meile ja nauditavat õhenemist smiling bouncing smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 14. February 2013, kl 00.42

Mulle oleks sobinud tänahommikune keelumine, aga loodan ikka reedel ka miinust näha. smiling smiley Vastlapäeval sai pisut liialdatud, kuna seoses töökoha kolimise- ja piduliku avamisega sai ka kookide ja šokolaadiga maiustatud. Samas olid sellele eelnenud päevad hullumeeleselt kiired ja päevad läbi püstijalu toimetatud, nii et kokkuvõtes loodame parimat. Ilusat sõbrapäeva!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUELL: Saledad Pontsikud
Kuupäev: 15. February 2013, kl 07.07

Tervitus,

minu kaal siin langenud ainult 0.5 kilo aga ikkagi langus. Eile oli väga tore ja sõbralik päev aga mitte nii sõbralik toitumis poolelt. Märksõnadeks eile olid mul: Kalevi käsitöökompvekid ning toorjuutukoogid maasika toormoosiga. Nii, et ime siis, et mingit suuremat langust minu kaal ei näidanud. Aga kuna langus on vähemalt kirjas siis eriti ei põe, küll see kaal ikka edasi langeb- Ma loodan tongue sticking out smiley

Ilusat reedet teile ja miinusied kaalule

Valikud: VastaOsunda
Kokku: 12345Järgmine
Asukoht: 1 / 5


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.