Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123Järgmine
Asukoht: 2 / 3
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 12. July 2013, kl 22.04

Mina möödan täpselt naba kohalt oma keskkohta. Aga samas ma arvan ka, et suht ükskõik, kas seda möötu võtta rohkem alt või ülevalt, peaasi, et alati sama moodi ja et see ikka kahaneks mitte paisuks winking smiley

Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Paluks abi
Kuupäev: 14. July 2013, kl 14.42

Tere,
Kas oleks kellegil soovi minuga sporti teha, olen 171cm pikk ja kaalun 78km,
Enne rasedust kaalusin 60ligi, pärast poja sündi tulid kilokalorid väga kergelt.
pole kellegiga sportida ja motivatsiooni üksi pole. ideaal kaal oleks tagasi 60ligi saada

Pärit viljandimaal Tarvastu vallast.

Valikud: VastaOsunda
Re: Paluks abi
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 15. July 2013, kl 11.12

Tere littletiiu!

Kahjuks ei saa abiks olla, kuna elan teises Eestimaa otsas. Aga kirjuta foorumis pigem tervisespordi rubriigi all, sealt saad kindlasti rohkem vastuseid, kuna seda loetakse ka rohkem.

Jõudu motivatsiooni leidmiseks!

Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Karmen81
Kuupäev: 19. July 2013, kl 13.11

Tere!

Kas te võtaksite mind ka kampa? Pikkus 165, algkaal 81,5 kg, eesmärk 65 kg.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 22. July 2013, kl 09.10

Tere Karmen81!

Eks pane end tabelisse kirja, vaatan, et meid on vaid neli järgi, kes sellereedese kaalu on sisestanud. Siis ei sure duell ehk kohe välja. Tabeli leiad eelmiseid sissekandeid vaadates..
Et tere tulemast ja kilodele tuld! winking smiley

Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Anett
Kuupäev: 22. July 2013, kl 10.32

Hellõu!
Kas ma saaks ka liituda ?
Olen 169cm pikk , hetkel kaalun juba 62 kg , kui alustasin olin 67 grinning smiley Olin ka enne ühes duellis siin , aga siis jäi asi soiku meil.

Tervitades
Anett!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 26. July 2013, kl 10.27

Tere Anett!

Mis seal ikka, löö aga kampa - seltsis on segasem!
Eelmine nädal oli ainult 4 meist oma kaalu märkinud. Seega loodame, et uued inimesed toovad uue motivatsiooni kaasa winking smiley

Tabelisse märgib igaüks ise. Sinna läheb algkaal, iga reede hommikune kaal ja vööümbermööt. Duell kestab oktoobrini.

Tabel on siin.

Aga nüüdsest läheb duell lukku ka, sest juba on käsil kolmas nädal smileys with beer

Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 26. July 2013, kl 16.50

Mul on nii nii häbi. Luban homme hommikul kaalun aga midagi head sealt ei tule...

Dieedipäevik



Toimetatud 1 kord(a). Viimati dieedipaevik 26.07.2013 16.50.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 27. July 2013, kl 17.24

Tere,

mina teeks ettepaneku, et igaüks kirjutab ka igal nädalal kuidas tal läks, mis hästi ja mis halvasti, ehk mõned näpunäited jne. Tabel on muidugi olemas, aga kommentaare kaalu kohta oleks huvitav lugeda ja see annaks ka rohkem motivatsiooni. Mis te arvate?

Tervitades,
Kristi

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 27. July 2013, kl 21.11

Ma pooldan alati tagasisidet! smiling smiley

Täna õhtul tegin uue alguse. Võtsin kätte ja läksin välja jooksma, niiet hing kinni. No ma ei suuda tead mis vahemaid joosta, kuid väheke. Jooksen- kõnnin- kõhulihased- kätekõverdused- põlvetõstejooks- sääretõstejooks- sprinti... Kõike õige väheke ja segamini, sest vahel saab jõud otsa, kui ainult ühega jamada. Motivatsiooni sain muideks ühest telesaatest "Operatsioon Osmin" .

Värske õhu käes olles sain oma mõtted selgeks. Jõudsin selgusele, mis ma valesti tegin. Nimelt ma kõikaeg vähendasin oma portsjone, kuniks ei jäänud taldrikule midagi. Ja seda paari nädala jooksul. Lõpuks oli tulemuseks pidurdamatu õgimine.

Köögiviljad mul juba ootavad homset! Ei jahutoodetele! Kuigi veidi seemneleiba luban endale smiling smiley

Rääkige, mida ise ka sööte.. ja kas piirate koguseid jne jne..

Dieedipäevik

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 28. July 2013, kl 09.53

Ei tea kui õige see on aga sõin hommikul terve paki praetud köögivilju (külmutatud) .

Dieedipäevik



Toimetatud 1 kord(a). Viimati dieedipaevik 28.07.2013 09.54.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Karmen81
Kuupäev: 28. July 2013, kl 11.04

Tere!

Sisestasin ka enda näitajad. Räägin natuke siis endast. Olen 28 aastane ja ausalt öeldes päris paksuke winking smiley Mul on istuv töö, trennides ma ei käi. Neli aastat tagasi kaalusin 63 kilo, siis vahetasin töökohta, töötasin koos vanemate ja suuremate naistega, igal hommikul kuulusid kohvi juurde kommid ja küpsised ja ega ma ei suutnud siis ka päeval magusast loobuda. Kilod hakkasid vaikselt tulema, sain aru alles siis kui kaalusin 82 kilo, et mis toimub, kuidas see küll juhtunud on. Ajasin enda peas pidevalt kaalutõusu selle peale, et kasutan pille, et eks süü on nendes. Töö on küllalt pingeline, lisaks kodune elu. Olen arusaanud, et pean tegema séda enda pärast, paljud minust 20 aastat vanemad naised näevad palju paremad välja kui mina. Tegin mingusuguse test, mingi Herbal ...., kus näitas, et minu bioloogiline vanus on 43 aastat. Olen pidvalt väsinud, pea valutab tihti, jõudu ei ole midagi teha. Ise ma ei suuda alla võtta, saan hakkama nädala, kaal natuke langeb ja siis ei suuda enam, söön nii, et halb on olla, kõike, pigem olen selline näksija. Lapsi mul ei ole, kuid planeerin aasta lõpu poole rasestuda, tahaks väga enne seda, kasvõi 5 kilo alla saada. Käin iga päev sisestamas toite siin päevikusse, kahjuks on valkude ja rasvade protsent pidevalt üle. Reedel sõin 130% kaloreid täis, pea vst arvas, et võib natuke lubada, kui -0,6 kilo oli maha läinud. Olin endas väga pettunud. Aga kallid duellikaaslased edu teile, hoian teile pöialt ja eks ole meil kõigil siin ühine eesmärk leida tuge ja saada kaalust alla.thumbs up

Karmen81 winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 28. July 2013, kl 20.25

Karmen81. Tunnen enda ära sinu teksti lugedes... ma sain alles siis aru, kui 75kg kaalusin. Dieeditada suudan nädal ja siis jälle kõik käest läinud. Ei oskagi enam. Lihtsalt kodus nii palju ahvatlusi. Sügisest olen vb tudeng Tallinnas, kui ühikakoha saan. Siis saab minust "nälginud tudeng" ja vanemad ikka naljatavad, et noo mõned nuudlipakid ikka saadame.

Dieedipäevik

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 28. July 2013, kl 21.33

Hei!

Minu arust ka hea mõte siin nädalast kirjutada.
Mina luban endale kõike - aga enam-vähem kaloraaži piires. Rangelt ma toite kirja ei pane oma päevikusse - mul on juba tekkinud selline nö silmamööt. Mõned päevad nädalas siiski kontrolli mõttes siia üles märgin.
Olen tähele pannud, et kui rohkem rasvast söön, siis kaotan lihtsamalt kilosid. Tegelikult ma söön siiamaani liiga palju süsivesikuid ja valke, aga juba hakkab looma - valan salati kreeka pähkli õliga üle ja söön magustoiduks kas täispiima- või koorejogurteid. Täiskõhutunne tekib paremini ja siis ei tule söömishoogusid.
Hommikuks söön alati kalorid täis või siis natuke ülegi ja päeva jooksul reguleerin. Nädalas üsna mitu korda luban endale soojade ilmade puhul ka jäätist - tunnen, et ei ole millestki loobunud ja nii on tore kaalust maha võtta. Mul on kõige tähtsam see, et oleks täiskõhutunne. Korra või kaks nädalas (enamasti nädalavahetusel) lasen suht lõdvaks ja söön makaronitoite/saia ja muid süsivesikuid, mille järgi vahel kohutav isu. Arvan, et see on sellepärast, et toidan rinnaga.. Muud seletust ei näe. Liigun suht palju - kärutan iga päev lapsega ringi ja mõned nädalad tagasi hakkasin 3 korda nädalas trenni tegema ka (kodus, video järgi). Seega loodan, et läheb edaspidi sama libedalt nagu siiani..
Teistele annaksin nõu ikka kalorid täis süüa ja mitte millestki loobuda (muidugi koguseid tuleb vähendada ja kaloritest kinni pidada) - kui on mõni lemmiktoit, siis tuleks sellele ikka ruumi teha. Kasvõi jalutage tund aega ja siis pärast sööge see kook/jäätis/pizza või mis iganes..

Jaksu!

Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: merete
Kuupäev: 29. July 2013, kl 15.32

Tere duellitajad!

Kas oleks teil kohta veel ühele? Duell, kus osalesin, suri välja. Mulle väga meeldib siinne aktiivne suhtlus (selle puudumine vist oligi üks põhjusi, miks eelmine duell hingusele läks). Olen 164 cm ja kaalun 82,4 kg, nn. beebikilod ei taha kuidagi lahkuda mu kehast.

Merete

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Karmen81
Kuupäev: 30. July 2013, kl 07.35

Tere, dieedipäevik!
Kui mina 2004.a. ülikooli läksin, siis esimese paari kuuga võtsin natuke juurde, oma raha jne. Aga edasi hakkas juba hästi kaal alla minema, eriti veel viimasel kursusel, kui oli vaja teha lõputöö. Esimesel kursusel kaalusin kõige rohkem 69 kilo, lõpupeo paiku 60. Ülikoolis sõin nii, et hommikul paar võileiba, kui koolist tulin, siis keetsin makarone (mulle väga meeldisid siis mingid teokarbikujulised värvilised Torinod) 2 viinerit juurde, poest ostsin paarsada grammi värsket salatit ja nii praektiliselt iga päev. Magustoiduks võtsin vahel kohupiimakreemi. Aga siis saabus aasta 2009 ja kilod hakkasid uuesti kogunema. Edu sulle, kindlasti hakkavad kilod kukkuma sul winking smiley


Ma ei tea, mis teised arvavad, aga ma olen küll nõus Merete meie punti võtma. Rohkem suhtlust, rohkem tuge winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 30. July 2013, kl 08.56

Tere,

Mul oleks ka hea meel kui Merete meiega liituks. Osalesime ühes hingusele läinud duellis vist koos.
Minu suuremaks probleemiks on tohutu magusaisu. Armastan kohutavalt igasuguseid kooke ja saiu, praegu veel eriti, kuna imetan. Proovin jälgida Rabarberi nõu, et nädalavahetusel luban endale magusat ja nädala keskel proovin loobuda. Olen tähele pannud, et väga hästi aitab kaalu kontrolli all hoida 5 km jooksuring, aga seda ma ei saa eriti tihti teha, kuna tita ei nõustu kellegi teisega jääma peale minu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 30. July 2013, kl 09.33

Hei!

Ikka võtame Merete kampa! Hea, et tuleb aktiivseid liikmeid juurde!

Kristikas, vaatasin, et Sa ka lapsega ja kaotad beebikilosid. Kui vana Su beebi on?

Minu oma saab üsna pea 4-kuuseks ja hetkel läheb hästi - ta magab juba igal öösel umbes 11 tundi ja see jätab mulle ruumi ka trenni teha. Täna ärkasin kaheksast ja jõudsin oma pooletunnise vehkimise enne lapse ärkamist ära teha. Muidu tavaliselt ootan mehe töölt koju ja teen kodus alati oma trenni. Jooksmas meeldib väga käia, aga ei ole veel algust teinud.
Imetamisega seoses on jah selline kummaline asi, et iga kell läheb pasta ja sai ja muud sellised kiiresti imenduvad süsivesikud.. Eks ma neid söön ka, aga õnneks teeb loodus oma töö ja ju see piimaks enamasti läheb winking smiley...

Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: merete
Kuupäev: 30. July 2013, kl 10.25

Tere taas!

Aitäh, et mind kampa võtate! smiling smiley Kristikas, olime jah samas duellis, vahva, et siin taas kohtume smiling smiley

Natuke endast ka: Olen 31-aastane ja ülekilod on mind tegelikult terve elu kimbutanud. Laiskus, mis muud smiling smiley Hetkel olen aastase plikatirtsuga kodune ja kuna lõpetasin tissitamise, siis otsustasin, et paremat aega alustamiseks polegi enam. Imetamise ajal sain tegelikult mõned kilod ikka maha, aga need tulid juunikuus kolinal tagasi. Oktoobriks on eesmärk saada maha 5 kilo (500g nädalas).
Kavatsen sel korral tasa ja targu talitada, sest eesmärk on ikkagi tervislikum elustiil ja normkaalu hoidmine kogu ülejäänud eluks. See ongi siiani üks komistuskivi, et tahaks kaalu kiiresti ja palju korraga kaotada, kuid elu näitab, et sellisel juhul on need kilod ka varmad tagasi tulema. Lõppeesmärk on siiski 20 kg kergemaks saada.

Panen oma andmed ka tabelisse. Päikest!

Merete

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 30. July 2013, kl 17.56

Eile sai nii söödud, et kõht valutas ja hea et oksele ei hakanud... Ei jälgi toitumist ega midagi. Jään lootma, et ühikas elades kaovad need ahvatlused ja kaal hakkab langema.

Dieedipäevik

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 30. July 2013, kl 21.42

Tere jälle,

Mina kaotan enamjaolt beebikilosid, poja sai just seitsme kuuseks, kuigi olin juba ka enne rasedust veidi suurema kaaluga kui tavaliselt. Kuna lapse kõrvalt saan harva sportima, siis pean vist ka kodus võimlema hakkama. Merete soovitus, kaotada kaalu tasa ja targu on väga õige, sest kõik eelnevad katsed kaotada kaalu kiiresti, on lõppenud sellega, et tagasi tuleb kõik see, mis maha saadud ja lisaks veel mõned kilod.

kristikas

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 01. August 2013, kl 09.29

Heya!!

Homme siis kaalule... Ei oota kohe üldse. Küll kunagi tuleb minu aeg.

Mulle tundub, et elu annab mulle alati midagi oodata. Umbes viiendal augustil peaks teada saama, kas saan ühikakoha. Muidu olen ka Tartus keemias ja Lennuakadeemias (sideinsener) sees aga kardan, et need poleks õiged valikud.

Palju kergust ja päikest! Ärge homset ära unustage!

Dieedipäevik

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Karmen81
Kuupäev: 01. August 2013, kl 09.55

Ka mina ei oota kaalumist. Olen ennast nädala sees paaril korral kaalunud ja kaal on hoopiski tõusnud. Ühel päeval sõin 1200 kcal ja teistel päevadel 1600-1800 kcal, jube jube. Loen teiste kommentaare, et neil langeb ikka kilo nädalas, ma ei saa endast aru, miks mul ei ole üldse iseloomu, et maitsvatest asjadest loobuda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 01. August 2013, kl 10.45

Ma ka natuke värisen homse ees. Täna hommikul näitas kaal küll ilusat numbrit (olen patoloogiline kaaaluja - ei suuda vaid üks kord nädalas kaalule astuda...), aga täna saan lapsevaba õhtu ja plaan on teha väike drink ja snäkid sõbrannadega.. Eks näis, kuidas see kaalule mõjub winking smiley minu moto on see, et lõbus peab ka olema smiling smiley loodetavasti homme kaalule astudes on ka lõbus tongue sticking out smiley trenni olen korralikult teinud, aga küll veidi lühemaid vahemaid lapsega jalutanud...

Karmen81 - ei tasu end võrrelda nendega, kellel kilo nädalas langeb. Niipalju, kui ma lugenud olen, tuleb liig kiire kaalukaotus kuhjaga ja veel kiiremini tagasi.. Pool kilo nädalas on ok..

Tark ei torma grinning smiley

Rabarber



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Rabarber 01.08.2013 10.45.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: merete
Kuupäev: 02. August 2013, kl 06.47

Hommikust kõigile!

Minu kaal 82,5 ehk 100g juures angry smiley Eile muidugi käisid külalised ja siis sai ka kooki söödud ning veini natuke maitstud. Neljapäeva õhtuti peab edaspidi vist seltskonnast hoiduma et kaalul ilusamad numbrid reedel oleksid grinning smiley

Teistele soovin suuri miinuseid!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 02. August 2013, kl 09.50

Hommikust!

Tänane kaalule minek edukalt ületatud grinning smiley
Lõi ette sellise eduka numbri nagu 65,4. Seega võrreldes eelmise nädalaga -500 g nagu planeeritud. Oma kaalulangetamise graafikust olen natuke ees, sest esimeste nädalatega kaotasin veidi rohkem. Seega võib rahulikult laupäevasele sünnipäevale minna smileys with beer
Ainus mure on see, et keskkoht ei ole üldse muutunud... tuleb rohkem kõhulihaseid treenida. Algul olin usin, nüüd olen rohkem üldtrenni teinud ja lootnud, et see tuleb iseenesest.. Aga ei tule ta kahjuks midagi, peab end ikkagi veel kokku võtma..

Loodan, et sel nädalal saab meil kokku palju palju miinuseid!

Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 04. August 2013, kl 08.09

Tere,

Minul läks sel nädalal maha vaid 300 gr ja kuna vahepeal tuli kaalu üldse juurde, siis kokkuvõttes vaid 0,7 kilo kaotanud. Praegu on mees puhkusel ja päris raske on kaalu langetada, sest meil käib tihemini külalisi ja siis tuleb ju ikka head ja paremat pakkuda.

Parimat,
kristikas

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Saatis: Rabarber
Kuupäev: 04. August 2013, kl 16.59

Tere taas!

Oleks tore, kui ka beltane ja proovin_ka meie foorumisse paar sõna kirjutaksid. Vaatan, et te olete meie "vaikivad vandenõulased", kes toredasti iga nädal on vastu pidanud ja kaalu tabelisse märkinud.
Minule isiklikult annab foorum ja inimeste mõtted/sissekanded tohutult indu jätkamiseks, ükskõik kui hästi või vähem hästi kellelgi läinud on..

Uudishimulik Rabarber

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 05. August 2013, kl 11.50

Vabandan. Iga hommik ma söön midagi ja alles siis meenub, et pidin ju kaaluma ja siis "ahh, järgmine hommik kaalun" . grinning smiley Ega see nr nkn ilus pole.

Aga häid uudiseid leidub ka. Nimelt sain ühikakoha ja sügisest TALLINN .... Mul käed lausa värisesid rõõõmust. smiling smiley

Dieedipäevik

Valikud: VastaOsunda
Re: Jõuluks saledaks!
Kuupäev: 09. August 2013, kl 10.04

Juurde olen võtnud 2,3 kg... ohhjh...

Dieedipäevik

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123Järgmine
Asukoht: 2 / 3


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.