Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123Järgmine
Asukoht: 2 / 3
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 11. October 2013, kl 12.47

Mina igatahes olen tänased pool hommikut väga kaalusõbralikult veetnud smiling smiley Süüa pole olnud mahti. Kuna ma hommikul virisesin, et tabelit on raske jälgida ( aitäh Merca! Nägin, et muutsid seda paremaks! ) , siis otsustasin, et proovin ise ka tabelit nokitseda. No ei saa see ju midagi üle mõistuse rasket olla smiling smiley Ja pean enda üllatuseks tõdema, et tegelikult see ei olnudki raske, vaja lihtsalt veidi aega asjaga tutvumiseks. Kirjutan seda siia selleks, et kui kellelgi tulevikus,mis iganes põhjusel, peaks olema soovi ise tabelit nokitseda, siis julgustan proovima ! Nii... aga et minu katsetus päris raisku ei läheks , siis proovin kas mul õnnestub oma meistriteost teile ka näidata.
Ma ei tea kas see link hakkab siin sellisel kujul tööle ... proovin

[docs.google.com]

Praeguseks on oma numbri tabelisse kirja pannud ainult 3 inimest, loodan, et õhtuks tekib tabelisse ikka rohkem numbreid.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: sire
Kuupäev: 11. October 2013, kl 20.52

Tagasi alguses. Juba pikemat aega vaevab motivatsiooni puudus. Kas leppida endaga nagu olen või hakata tõeliselt pingutama. Ja nagu näha, siis kaaluliselt ei muutu ikka mitte midagi, kui toitumist yles ei kirjuta ja päevaplaanist kinni ei pea.Olen täitsa nõus, et hakkaks igapäevaselt siia kirjutama, kuidas läheb.Olen otsustanud kaalujälgijate punktilugemise kasuks, leidsin vanad vihikud punktidega ka yles. Homme olen kodust eemal ning siia ei jõua, aga pyhapäevaks vabandusi ei ole- punktid kirja ja aru andma siia.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: sire
Kuupäev: 11. October 2013, kl 20.59

Tabel võiks ülevalt alla olla, siis parem jälgida ja protsendid võib ära jätta kyll.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 11. October 2013, kl 21.14

Sire, kuna meil sinuga kõik numbrid suht samas suurusjärgus, siis mul eriti hea meel, et sa ei plaani loobuda. Tubli ! Minu ka moti puudus kummitab, aga kui näha, et teised ka ikka üritavad, siis see kindlasti on abiks. Peab ennast sundima. Praegu oleks ideaalne aeg, et alustada ja kevadeks midagi saavutada smiling smiley
Mind ka homme ei ole, aga pühapäeva õhtul annan endast taas märku.

Praeguse seisuga on meid tabelis 9, numbri on kirja pannud 4. Seda on hirmus vähe. Vaatame, mis seis pühapäevaks on. Kui paljud on ennast näole andnud ja mis plaanid teistel on ? Minul on üks kindel "kiiks", et ma tahaksin sellist duelliteemat, kus toimub vestlus ja ühine üksteise motiveerimine. Tean, et minu puhul lihtsalt reedeti numbrit andmas käimine ei tööta. Neelan oma reedese "häbi" alla ja lasen samas vaimus edasi. Aga eks näis, äkki on homme kõik tänased puudujad platsis ja saame siia kokku toreda aktiivse pundi kes hakkab hoolega motivatsiooni koguma.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: anny22
Kuupäev: 11. October 2013, kl 22.05

Tervist!
Minu tänane näit on täiesti puusse, et mitte öelda ... tongue sticking out smiley 66,6 (+1,2)
Kaks korda olen sel nädalal jõudnud jooksma, loodetavasti jõuan veel teha ka ühe pikema otsa pühapäeval winking smiley Ma hea meelega muljetaks ka siin,aga kuna mu mees on selline piider, et peidab arvuti ära ("sest-me-muidu-istume-koguaeg-arvutis"winking smiley ja ma olen sunnitud telefoniga netis käima, siin on aga ebamugav toksida. Siis ma teen seda teinekord tööl olles winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 11. October 2013, kl 23.56

anny22, ma vaatan, et sa kirjutad lausa kolme duelli vahet ja kui nüüd hästi meelde tuletada, siis alguses sa tahtsid veel ka meie duelli tabelit teha ja tegelikult oled sa veel ka neljanda duelliga vist tahtnud liituda. Sa oled ikka tõeline aktivist ! smiling smiley
Aga oled sa kindel, et suudad kõigis neis kolmes duellis ka osaleda .... nii nagu teised duellikaaslased seda sinult ootavad smiling smiley Suudad sa keskenduda, et millises duellis millised kaaslased on ja millest millises duellis räägitakse ? Mina küll ausõna ei suudaks smiling smiley
Ma tean, et siis KA keskonnas on veel inimesi, kes osalevad mitmes duellis ja siis reedel lihtsalt copy-pastega klõpsavad ühte ja sama teksti igasse duelli. Nii päris ei ole vist mõtet.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 14. October 2013, kl 07.35

Tere hommikust naised ! Täna siis esmaspäeva hommik. Hindame tabeli seisu üle.
Meid on tabelis 9 nime.
Numbri on kirja pannud 5 inimest.
Puudu on 4 ( peaaegu pooled).
Nendest 5 kirja pandud numbrist on 4 numbrit + (pluss) märgiga, osadel juba mitmes nädal järjest.

Mis me teeme ? Keda selline duell motiveerib ? Mind ei motiveeri. Olen viimased päevad proovinud siin kirjutada, esitanud küsimusi jne aga küllaltki tulutult. Kas me kustutame tabelist need nimed ära, kellel ei ole aega foorumis kirjutamas käia ja paneme tabeli lukku, et ei saa ise käia tabelisse nime juurde kirjutamas ? Mina niimoodi jätkata ei soovi, kui vastuseid üldse ei tule , siis mina loobun sellest duellist , sorry.

Panen kõigile südamele, et kellelgi ei ole kohustust duelli kuuluda. Kui te liidate ennast kuhugi duelli, aga nädala pärast tunnete , et see oli vale samm, no austage teisi ja kirjutage see rida ära, et " sorry, ma loobun".

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 14. October 2013, kl 08.53

Hommik!

Vaatasin hoolega tabelit ja Annil on nii ilusad miinused.Samas pole ta siia teemasse midagi kirjutanud.Miks? Jaga meiega ka oma edu saladusi ja motiveeri meidki rohkem pingutama smiling smiley
Sellist tabelit pole ammu näha saanud,kus kohe alguses sellised plussid on.Näib,et keegi meist ei pinguta eriti.
Mina käisin ostsin poest omale juba 48(!) suurus talvepüksid,sest eelmise talve omad ei läinud eest isegi mitte kokku enam sad smiley Vaja on pingutada aga see ununeb liiga ruttu.
Täna aga jälle trenni üle pika aja ja loodan,et saame reedeks ikka rohkem miinuseid!
Ja kes ennast tabelis märku ei anna ning kes ei soovi enam osaleda,kustutaks tabelist ära.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 14. October 2013, kl 09.17

Mina sisestasin oma hommikuse söödud kraami päevikusse ja no muidugi, kcal-id kenasti lõhki. Tore algus küll esmaspäeva hommikuks eye popping smiley Aga noh, eks loll pea ongi kerele nuhtluseks. Ei viitsinud omale putru keeta ja otsustasin hommikuse kohvi kõrvale ühe mini muffini põske pista ( ise tegin eile hilja õhtul- lapsel oli koolis vaja), maitsesin ka õhtul juba 1-2 tk. Aga ega siis kaloripomm ju kõhtu täida, lisaks jäi näpu vahele külmikust veel üks väike törts kartulisalatit, mis oli suure salatikarbi põhja jäänud. No häiris , et külmkapis on (peaaegu) tühi karp smiling smiley ja loomulikult oli see vaja tühjaks süüa. Jälle üks amps, mis andis suured kalorid.
Need on need neetud näksimised, mida me ( ilmselt meie kõik) teeme, lisaks tavalistele söögikordadele.
Ma ei mäletagi täpselt mis aja peale ma omale missuguse kaalulanguse planeerisin selles toidupäeviku süsteemis, aga igatahes on minul päevanormiks 1700 kcal. Palju teil päevanormideks on ?

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 14. October 2013, kl 09.20

ahjaa, hatugirl , ma ka paljulapselise perekonna esindaja, mul 3, üks vähem kui sul smiling smiley Milliseid peremudeleid meie teised liikmed esindavad ?

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 14. October 2013, kl 09.49

vaatasin, et tabelisse on võrreldes varase hommikuga, kaks numbrit juurde ilmunud. Anni on sisestanud suurepärased - 1,4kg, nelja nädala peale on Anni-l kokku - 3,0kg. Super !

Ja meie duellitaja B on sisestanud oma näidu, milleks on sel nädalal +1,1kg, mis viib ta tagasi neli nädalat tagasi antud algkaalu juurde.

Tegelikult ootaks ikka asjaosalistelt endilt kommentaare smiling smiley

Ja tore, et numbreid lisandub, aga tuletaks meelde, et meil oli kokkulepe oma numbreid jaga REEDETI.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: sire
Kuupäev: 14. October 2013, kl 12.30

Tere. Nädalavahetustel ma ikka ei jõua omadega siia kirjutama. See nädalavahetus oli enam -vähem, ehk siis sai liialdatud ainult õuntega. tänane päev on ka hästi alanud, tegin kõrvitsa püree suppi, mis teadagi on lahja toit. Me Vurr oleme sinuga ikka suht sarnased, mul ka kolm last. Need kes ikka huvitatud on jätkama,võiks ikka siin suhelda ja kui on kohustus aru anda päevast, siis peaks tulemused ka paremad olema.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 14. October 2013, kl 14.14

No, ma sain oma lõuna ka kirja, aga ikka hambad sügelesid. Ma ei tea kas ma suudan õhtul piirdudad selle järele jäänud kalorihulgaga confused smiley ? aga ma püüan. Hullem asi on see, et mu vee joomine on praktiliselt null täna. Luban, et lähen kohe ja hakkan seda viga likvideerima.

NODZU -ae. Ära jäta meid maha. Sul ka kmi samasse kanti , kui minul. Mul oleks nii hea meel kui sa jätkaksid. Mitte, et mul väiksema kmi esindajatega duellitamise vastu midagi oleks, aga omasugustega mõõtu võtta on ikka huvitavam smiling smiley Sire ja Hatugirl ka samas kmi kategoorias. Kolm on tore , aga neli oleks veel parem. No ja tegelikult oli ju ka viies TAKJANUPP sarnase KMI-ga, kahju, et loobus. Ma usun, et kui sa Takjanupp täna loed ja hea vabanduse välja mõtled, siis äkki me anname sulle andeks, kui lubad edaspidi väga eeskujulik olla smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 14. October 2013, kl 21.44

nii, mina sain oma päeva õhtusse, ning suutsin ennast õhtul isegi korralikult üleval pidada. Olen veidi kurb, et pean siin üksi iseendaga kirjutama.
Sire, Hatugirl- kas te pingutate, et ennast selle "õige otsa peale" upitada ? Aga kõik teised ? Alguses on raske - nagu näete, siis ma püüan lausa päeva kaupa ette võtta.
Kas te märgite söödud toite üles ?

Küsin ausalt, et kas te KÕIK eelistate duelli sellisel kujul, et kirjutate ainult reedeti kuhugile oma numbri üles ?
Ma saan aru, kui teil võibolla ei ole motivatsiooni teisi utsitama hakata, aga küsimustele võiks ikka keegi vastata. Kas keegi vähemalt käib siin lugemaski või kirjutangi otseses mõttes iseendala smiling smiley

Olen veidi hämmingus ... , et nii suur vaikus on.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 15. October 2013, kl 08.57

Hei hei

Vurr,sa ei ole üksi smiling smiley Mina siin lugemas käin iga päev aga kirjutada pole alati aega.Nüüd proovin ka seda parandada.
Eilse õhtu suutsin tubli olla ja täna hommikul olen tagasi seal,kus reede hommikulgi.Täna hommikul sõin 2 vorstisaia ja tassi kohvi.Tegelikult pole juba mitu kuud saia söönud aga hetkel on jube isu selle järgi.Tavaliselt söön 2 viilu Saibi kanasingiga.
11.00 paiku plaanin portsu kaerahelbe putru süüa (see juba lastele valmis tehtud,nii et pääsu pole smiling smiley ).Kolme paiku siis kanafilee pruuni riisiga ja riivitud porgand kõrvale.Õhtuks tassike teed ja midagi kõrvale ka.Äkki sama riivitud porgandit? Vahepalaks plaanin süüa 2 õuna.Veepudel ka kõrval smiling smiley
Mina siin lehel oma sööke ei sisesta.Teen segu vanast kaalujälgijate punktisüsteemist ja nüüdsest 60-minutiga vormi toitumisprogrammist + enda tähelepanekud,kuidas mu keha on nõus kaalu kaotama.Eesmärgiks ikkagi üleüldine tervislik toitumine ka.

Mulle meeldib tohutult süüa ühte salatit - hiinakapsas,mais,kurk,paprika,tuunikala ja peal veidi majoneesi.Kas see tuunikala+majonees on jube kaloripomm seal peal? Proovisin lahjat majoneesi ja ka üldse ilma aga siis ei läinud salat üldse alla.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 15. October 2013, kl 10.25

Hei, Hatugirl.
Kuidas sa toidu koguseid määrad ? Kas lihtsalt silma järgi ? Minu arust sööd sa vähem kui peaks, selle järgi mis sa tänastest plaanidest kirja panid smiling smiley Ma sain aru, et lõunaks soe toit ja õhtuks sa üldse korralikku õhtusööki ei plaanigi, lihtsalt õuna, porgandisalatit, teed ...
Mis puutub sellesse tootsalatisse, siis paneme siia kõrvuti kõik need asjad 100 grammi väärtusega:
hiina kapsas.......100g........21..kcal
kurk ...............100g........14..kcal
paprika(punane).....100g........39..kcal
mais(konserveeritud)100g........106.kcal
tuunikala vees......100g........110.kcal

majonees Felix Kerge 3% ..........100g ..70.kcal
majonees Tarplan kaubandus 50%....100g...480kcal
Majonees Felix Special 62%........100g ...580kcal

Kui nüüd niimoodi vaadata, siis konserveeritud mais ja tuunikala annavad ühepalju kaloreid. Mina panen tavaliselt salati peale omale väikesest kalakonservist pool.Karbis 140gr kala, pool sellest siis 70gr. Kaloreid annab see 80 kcal.
Mina küll ei pea tuunikala kaloripommiks. Kala on ju väga kasulik süüa smiling smiley
Aga need arvutused on tehtud konserviga tuunikala VEES, tegelikult on ju müügil ka tuunika õlis, tomatikastmetes ja palju teisi variante, mille kalorsus on tunduvalt kõrgem.

Majonees. Kas sa seda Felixi kerget 3% majoneesi oled proovinud ? Kunagi ammu ma ka otsisin omale lahjat majoneesi ja, ütlen ausalt, nii mõnigi pudel lendas prügikasti, no kohe üldse ei maitsenud. Seda Felixi 3%-st aga kasutan mõnuga smiling smiley
Kui värske salati peale majoneesi panna nii suht sümboolses koguses, siis on teda ikka vähemalt 30 gr ( pigem 50). Ma ei tea millist majoneesi sa kasutad, on ju tegelikult olemas ka lausa 80%-seid, siis arvuta ise... 50 grammi 50% majoneesi on umbes 250kcal !
Minu isiklik arvamus on, et kui tegeleda kaalujälgimisega, siis see rasvane majonees lihtsalt ei ole seda väärt, et ülejäänud päev nälgida smiling smiley
Ma kasutan lisaks Felixi Kergele majoneesile ka tiba Felixi Itaalia salatikastet (0% rasva), et salat kuiv ei oleks .

Hatugirl , minu arutelu põhineb täiesti suvalistel argumentidel. Tegelikult ma ju ei tea millist tuunikala ja millist majoneesi sa armastad smiling smiley... aga , et oleks midagi kirjutada, siis KIRJUTA, millised sulle tegelikult maitsevad.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: sire
Kuupäev: 15. October 2013, kl 12.06

täna oli kaalul juba väike miinus, kuigi eile õhtul ei suutnud õuntele jälle vastu panna. Aga vähemalt ei liialdanud lihaga. Tänane päev on siiani ka normaalselt kulgenud, olen söönud liha ja juurikaid, paar õuna. Kuna olen teinud kaalujälgimist pool oma elu, siis määran punkte silma järgi.Mulle hetkel sobib punktide lugemine kõige paremini, kuna köögiviljad, juurviljad on 0 punkti- söö palju tahad. Kuna mul on väga tugev sõltuvus lihast, siis enamus päevadest mu menüüsse midagai muud ei mahugi kui liha ja juurikad. Üritan sealiha kana ja kala vastu vahetada ning täna on see ka õnnestunud. Hommikul ostsin poest kanaliha tänaseks ja homseks ja vägisi ajasin ennast sealihast eemale.Ega see kaalujälgimine ongi - üks päev korraga ning vahest tuleb rõõmu tunda ka pisiasjadest nagu väikesest kaalulangusest.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 15. October 2013, kl 12.35

Tegelikult söön ma õhtuti küll spinning smiley sticking its tongue out Ja tänagi saan õhtust süüa.Oma pudruni jõudsin ma alles pool üks ja seega söön kanafileed 16.00-16.30 paiku.Siis lähen osadele lastele kooli-lasteaeda järgi ja tagasi tulles plaanin õhtu tee ja õunaga veeta smiling smiley
Tavaliselt sööngi õhtust mitte hiljem kui 17.00.Kui õhtuti lasteaias ei käi või on nädalavahetus,siis hiljemalt 18.00 katsun söödud saada.Nii kui hiljem veel söön,on kaalutõus ka kohe olemas.
Koguseid määran silma järgi.Kunagi sai ka kaalujälgimist tehtud ja siis võtsin ca 3kuuga ligi 6kg alla ja see püsis ligi aasta (siis jäin rasedaks).
KJ punktide järgi sööksin täna 20 punkti eest.Mulle lubatud on 21 punkti.Üks punkt jääks siis juba nädalavahetuseks ette.

Majoneesist armastan kahjuks seda kõige rammusamat - Tarplani provansaali sad smiley Tavaliselt panen pool kapsast ja pool pikka kurki.Vahel paprikat ei pane,vaid lisan 1 tomati.Maisi panen kuni pool purki.Vahest ka Felixi salatikastet sipake.Kui taldrikusse tõstan (saan sellest u 4-5 korda söönuks),siis panen veerand kala konservist (soolvees) ja peale lasen 3 triipu majoneesin (mitte taldriku otsast otsani,veidi vähem).
Selle salati häda on aga selles,et kui olen ühe portsu ära söönud,siis 0,5-1tunni pärast tahan juba uut portsu.Siis sööngi ühel päeval 2portsu ja teisel ülejäänud 2.Kui see just kohe otsa ei saa confused smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati hatugirl 15.10.2013 12.39.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 15. October 2013, kl 12.36

Sire - mul on ka suur sõltuvus lihast ja eriti sealihast.Ma võin magusast loobuda aga lihast ei.Pean iga päev vähemalt tüki mingit liha saama! grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 15. October 2013, kl 13.14

Ja mina olen ka samasugune lihasõltlane. Ma võin torditüki üldse söömata jätta, aga kui laual on LIHA !!!!, vot see ronib justkui imeväel ise taldrikusse ja taldrikust suhu ja siis veel ja veel ...

Mina olen ka oma elust julgelt üle 10-ne aasta vahelduvalt Kaalujälgimsiega tegelenud. Selle aja sees 3 last sünnitanud. Aga kilod hakkasid mul kogunema juba enne, peale seda kui igapäevasest spordist loobusin ja siis esimese lapsega kogusin kohe mõnuga kilosid veel juurde.
Mina olen selline, kes peab kindlasti päevikut täitma ja seetõttu käib praktiliselt kogu minu söödud toit enne suhu minekut köögikaalu pealt läbi. Panen kirja ka kohvi peale mineva piima ja kohvi sisse mineva suhkru ( vahel 1/2 tl). Tänu sellele olen avastanud , kui palju tegelikult koguneb kaloreid just nendest pisikestest asjades. Näiteks 100gr piima - 54kcal.Kui ma joon päeva jooksul ära näiteks 4 tassi piimakohvi, siis saan ma juba seal ainuüksi 200 enargiaühikut ! Ja kui sinna veel lisada mõned terad suhkrut ka .... Kes oleks arvanud, et need samad piimakohvid võiksid võtta üle 10% minu päevasest energiahulgast. Või tl mett tee sisse - 15gr - 50ckal, või noaotsatäis võid leiva peale 10gr- 70kcal !
Sa, Hatugirl võid ju ükskord oma salatiportsu kalorid kokku arvutada, siis saad teada palju sa sealt umbes midagi saad.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 16. October 2013, kl 08.11

Minu eilne päev lõppes ilusti, jäin kenasti lubatud normide piiridesse, ainult vee joomisega jäin natuke võlgu. Ausalt öeldes on täna kuidagi hea tunne ja sisetunne ütleb, et ma saan ka tänase päevaga hakkama smiling smiley
Hommikut alustasin piimakohvi ja 3 näkilevaga , mille peale määrisin soolasente ja hapukurgiga maitsestatud toorjuustu.

Teie, kes te olete siia viitsinud oma plaanidest kirjutada, kirjutage nüüd ka seda, et kas plaanid on õnnestunud smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 16. October 2013, kl 08.37

Minu eilne õhtu läks metsa.Enne seitset tulid ootamatud külalised ja sai veel praetud banaani jäätisega söödud sad smiley Pärast oli nii paha tunne ja ega hommikulgi parem polnud.Kaalu oli ka ligi kilo kohe juures.
Täna aga jälle uue hooga.Ehk läheb paremini.Peab minema!

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: sire
Kuupäev: 16. October 2013, kl 09.01

Eilne päev lõppes enam vähem hästi,sõin 2 planeerimata õuna, aga muust õnnestus loobuda, ning täna hommikul oli enesetunne kohe palju parem, ning ka motivatsioon tõusis- ma saan hakkama, ikka üks päev korraga. Ja koos siin käies ME SAAME HAKKAMA! Panustan ka täna veejoomisele, mis kipub ikka unarusse jääma.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 16. October 2013, kl 12.59

hatugirl. Ega sa ometi tervet kilo banaane jäätisega ära ei söönud ?
Kas sa kaalud iga hommik ennast ?
Millised sinu tänased plaanid ja eesmärgid on ?

Mina arvan nii, et iga päev tasub ennast kaaluda ainult nendel inimestel , kes tõesti suudavad oma päevaplaanidest ideaalselt kinni pidada. Pean siis silmas seda, et nt. õhtusöök on iga päev samal kellaajal. See tähendab seda, et hommikuks on organism oma töötlemisega alati ühel kaugusel. Samas kui pugida mõnel õhtul omale sisse nt. kilo kurki-tomatit ( suvaline näide) mis tegelikult ju ei ole rammus, siis hommikuks ei ole see ära seeditud ja väljutatud, seega peabki kaal rohkem näitama ju. Kas mu jutus on iva ???

Sire, ka sina (nagu hatugirlgi) määrad punkte silma järgi. Kas sa vahel koguseid kaaluga ka kontrollid ja kas paned kuhugi kirja ka oma söödud punktid ? Nagu kirjutad, et oled pool elu kaalujälgijate programmi järgi teinud, siis kas sa alustasin kuu aega tagasi uuesti( kui siia duelli numbri kirja panid), või oled juba pikemat aega pusinud. Uuesti alustamise all pean silmas siis seda, et nagu meist kõik vahepeal jälgivad , siis teevad pausi ( koguvad kilod tagasi) ja siis alustavad jälle uuesti smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: sire
Kuupäev: 17. October 2013, kl 09.14

Niisiis, eile õhtu läks natuke käest ära, tehes lastele süüa, sõin ka ise natuke- mida mu plaan algselt ette ei näinud. Aga täna on taas uus päev ja uued võimalused.

Vurr- ma aegajalt panen ikka paberile ka kirja kas siis punktid või kcal- olenevalt mille kasuks olen otsustanud, siis ma kaalun ka. Mul on kodus 3 kuune laps, seega alustasin taas kaalujälgimist kuu aega tagasi, et vähemalt raseduseelne (80 kg) kaal tagasi saada ning sealt edasi minna. Sest ma ei ole väga rahul ka raseduseelse kaaluga.Enne lapsi kaalusin 60-65kg (Kaalujälgijate rühmas võtsin maha 74-lt- 60 kg), mis püsis aastaid. Kui suitsetamise maha jätsin, siis võtsin 10 kg juurde ning peale esimese lapse sündi jäi veel 10 kg juurde.
Ja nii ma siis jojotan oma kaaluga- vahel jälgides võtan maha ning siis mitte jälgides jälle juurde.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: sire
Kuupäev: 17. October 2013, kl 09.16

Igapäevast kaalumist püüan vältida, sest õhtune kraam pole võibolla veel seedunud. Nädalas korra kaalumine on õigem, aga vahel ei saa ju kiusatusele vastu panna ning ikka ronin kaalule.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 17. October 2013, kl 10.55

Hehee... ei söönud tervet kilo.sõin 2 banaani ja paar supilusikat vaniljejäätist.

Paha harjumus on ennast igal hommikul kaaluda.Vahest panen wc ruttu jooksu,et jälle kaalule ei astuks :d Arvestan aga ikkagi seda,mis kaal reedel näitab.
Eilne päev kulges ilusti ja ka õhtu läks plaanitult.Seda oli ka täna hommikul kaalule astudes näha.Loodan täna ka kenasti hakkama saada.Õhtul lähen zumbasse ka.Kui homme on väikegi miius,olen endaga juba rahul.
Ees on aga raske nädalavahetus.Õhtul lubasin sõbrannale külla minna ja seal juba šampusejoomisest ei pääse.Laupäeval sünnipäevale ja pühapäeval matustele.
Proovin mõistuse piiresse jääda ja sünnipäeval mitte õgida.Järgmisel nädalavahetusel on lausa kaks sünnipäeva ees ootamas ja ülejärgmisel on mul suuremal pojal sünnipäev.Nii et pidu peo otsa.
Võtan siiski päev korraga ja ette ei paanitse.Muidu lähebki jääle käest ära.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: sire
Kuupäev: 17. October 2013, kl 11.39

Hatugirl sul on tõsised katsumused ees.Mul on õnneks suuremad pidustused möödas kuni jõuludeni. Aga nädalavahetused on ikkagi rasked, siis kogu pere kodus ja tahaks head paremat. Nädalavahetuse liialdused üritan nädala sees juurikatega tasa teha, ehk siis söön muud kraami vähem ja juurikaid rohkem. Aga sellest lihast ei saa ikka üle ega ümber, seda peab mu päevadesse mahtuma.

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Saatis: Vurr
Kuupäev: 17. October 2013, kl 15.17

Nii, naised. Kahjuks pean ma teile teatama , et plaanin sellest duellist välja astuda. Kahte tabelit ühes duellis parraleelselt üleval hoida on veider. Tahan proovida ise tabeli pidamist ja teha uue duelli mõningaste reeglitega smiling smiley Minu jaoks ei oluline, et tabelis oleks palju inimesi , küll aga , et kõik oleks aktiivsed vestluses osalejad smiling smiley

Kui kellelgi on huvi konkreetselt koos minuga aktiivsema suhtlemise teel kaaluga võidelda, siis loodan, et saan aega täna õhtul uus duell tabeli ja reeglitega üles panna.

Edukat langetamist kõikidele siinses duellis võitlejatele !

Valikud: VastaOsunda
Re: UUS ALGUS
Kuupäev: 17. October 2013, kl 18.26

Vurr, mina oleksin huvitatud duellis osalema ja suhtlema, aga kuna olen alustamas uue toitumisstiili katsetamisega, siis ei saa esialgu kohe suuri miinuseid lubada. Keha vajab harjumist. Kaal on hetkel pigem seisakufaasis või pisut langevas joones. Muljetada võin aga küll smiling smiley Päevikut ma ei täida, arvestan peast, hetkeseisuga olen kaaluabi toel u. 1,5 aastaga kaotanud 25kg, minna veel esialgse eesmärgini 6kg, aga need viimased kilod on pagana visad kaduma. Soovitan teha uue teema, kuhu osalejaid kutsuda. Tunnen ka akstiivsemast suhtlusest puudust.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kadri2406 17.10.2013 18.26.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123Järgmine
Asukoht: 2 / 3


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.