Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 4 / 93
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 26. October 2013, kl 20.00

Õhtust. Mina alustasin oma tänast päeva ( viimast) maakodus kohe hommikul vara vihma ja mudas müttamisega, vahepeal kuivad riided selga ja siis edasi. Päeval käisid päästvad külalised ... kes minu rõõmuks/õnnetuseks tõid kaasa maitsvat pitsat. Kõht oli ausõna tühi smiling smiley Õhtul sai veel pimeduses väljas mütatud, nii, et loodan, et tänane energiakulu tasakaalustas kõik ülesöödud kalorid.

ELIISABETH. Ootan sinult vastus. Nagu sa ise näed, siis on sinu tulemuse koht tabelis endiselt tühi sad smiley Tahaksin sinna midagi kirjutada.
Sinult on praguseks tulnud täpselt kaks postitust. Esimeses avaldasid sa soovi liituda, teises andsid ( vigase) kaalunumbri. Antud hetkel oled sa meie duelli kõige passiivsem liige. Loodan, et sa hakkad edaspidi siia natuke tihemini sattuma !


Vurr



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 26.10.2013 20.02.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 26. October 2013, kl 21.19

Tegin endale halba. Käisin sünnipäeval, kus pisteti sina alla taldrik praega, millest sõin ära õige osa (enda jaoks) ja siis tuli koogitükk ja pisike kringlilõik. Pokaal šampust ja pokaal punast/valget veini lisaks. Ja nüüd on sant, kohe vastikult sant ja vastikult paha on olla. Mitte isegi niiväga süümekatest, aga enesetunne on sant. No ma ei tea, kas tõesti mõjus see, et kuna terve nädala sõin süsivesikutevaeselt ja nüüd sain korraliku portsu neid.. eks aeg näitab. Joon nüüd vett peale, ehk läheb üle. Sellised sünnipäevad, kus pidu väljas peetakse ja valmisportsud ette tõstetakse, on pahad. Kuidagi tobe on loobuda, sest ei taha nagu üleliia tähelepanu ka tõmmata. Õnneks on neid sünnipäevi kokkuvõttes vähe. Eks näis, mis kaal selle peale teeb - õnneks on nädal alles ees ja võimalus kõik heastada. Ja lõppude lõpuks ei saa ju endale kõike head keelata ka, vahel ju võib..onju..? Oeh, sain südamelt ära..

Kuidas teie nädalavahetus möödub?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. October 2013, kl 08.38

Eilne päev oli Tallinnasse sõit niiet lõuna jäi mul vahepeal ära aga sellest polnud hullu midagi, lihtsalt esimese asjana tegin ühikas süüa ja samas ma pidasin piiri.. smiling smiley Uskumatu kui tubli ma ikka olen suutnud olla... Toiduga on nii, et söön, mida on. Nt hommikul sai täna pelmeene tehtud... nüüd lõunaks ja õhtuks plaan teha riisi köögiviljadega ja siis munaga suvikõrvitsat... eks vaatab muidugi kuidas tuju ...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. October 2013, kl 08.50

Dieedipäevik. Räägi, kuidas sa suvikõrvitsat munaga teed ? On siin veel suvikõrvitsa austajaid ? Mida head te veel suvikõrvitsast teinud olete ?

Mulle endale meeldib suvikõrvitsast kaalujälgijate retsepti järgi pirukat teha (ahjus) , seda kus sees on varsseller, jahu, .... pärast valad munaga üle.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. October 2013, kl 08.55

Ehh see on väga lihtne ja hea retsept saadud oma emalt. Lõikad võimalikult õhukesed viilud (mida väiksem on suvikõrvits seda parem aga vahet pole, mul ka need suured), siis teed mõlemad pooled jahuga kokku. Klopid muna lahti, maitsestad, mina panen tavaliselt hakklihamaitseainet munale (ja igale poole mujale). No ja siis lased pannil õli kuumaks. Kastad muna sisse ja pannile. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 27. October 2013, kl 11.19

Tere pühapäeval!

Eilne sünnipäevapidu möödus kenasti. Olen õppinud, et minnes sünnipäevale, viid kingituse ja selle eest ei maksa end vigaseks süüa. Kõik hea ja parem sai maitstud, ka tort ja kringel - kompenseerisin selle lõuna vahelejätmisega.
Täna on tantsuõhtu ees ja see on suurem probleem - kehaline pingutus enamasti lisab mulle lausa kilo ja selle kadumine võtab paar päeva. Lihased siduvat vett seletas keegi siin kaaluabi osalistest varemalt.

Suvikõrvitsa suhtes lisan omalt poolt, et kasutan seda palju (kasvatan neid ise). Suvikõrvits sobib igale poole kuhu kapsaski. Kui aga kabatšokk (tema tegelik nimi) kartuli asemel käiku lasta, siis segage kabatšokitükid soolaga ja laske seista, eraldub ohtralt soolast vedelikku, mille võib lisada supile või kastmele vee ja soola asemel korraga. Kõrvitsad prae väheses õlis või parem ahjus nagu ahjukartulid. Kaloreid on kabatšokis ikka tunduvalt vähem kui kartulis ja kaalu alandada soovides ei ole küll mõtet mune ja ohtralt õli ja jahu lisada. Parim on muidugi omlett kabatšokiga, aga sellest teine päev.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. October 2013, kl 20.03

Oi ma kirjutasin oma miinuse valesti kogemata jah ja sain ka aru kus vea tegin, nimelt sellel päeval kui liitusin, oli mu kaal 59,5 ning reedel kui kaalumine oli, siis 59,1. Seega mõtlesingi kohe, et ahhaa 0,4 olen kaotanud. Kuid 18.10 ehk siis eelmine reede oli mu kaal 59,7, seega tegelikult olen kaotanud hoopis 600 grammi, super tore avastus smiling smiley

NV oli kahjuks väga raske, nagu alati. Külastasin vanemaid ja vanaema, loomulikult olen vanaema arvates juba liiga peenike ja ta kandis kogu nädalavahetuse mulle kõike head-paremat ette. Siiski suutsin end vähemalt niipalju ohjeldada et sõin küll kõike, aga vähe. Samuti jõin vähemalt 10 tassi kuuma teed haiguse tõttu, mis hoidis ka kõhu täis õnneks.

Nüüd olen enamvähem terve ja saan ka kaalu langetamise (ja ka siia postitamise!) kindlamalt ja aktiivsemalt käsile võtta. Otsisin välja youtube 8 minute buns videod ning homme hakkan jälle pihta koduse trenniga! Kes nende videodega veel tuttav pole, siis soovitan kindlasti vaadata ja proovida! Seal on erinevatele piirkondadele, nt 8 minute abs, 8 minute buns jne. Treening on lühike aga effektiivne, seda on tunda järgmisel päeval winking smiley Minu suurim (sõna otseses mõttes suurim!) probleempiirkond ongi hiiglaslik puusaümbermõõt, hakkan sellega tegelema smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 27. October 2013, kl 20.15

Üks väike nipike ka, mis minu puhul toimib: enne sööki umbes pool tundi joon ära 1-2 klaasi vett. Samuti kui õhtul hull magusaisu tuleb, joon paar tassi teed või vett. Mõjub väga hästi! Ei jaksa nii palju süüa ja seega ei söö üle winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 27. October 2013, kl 20.26

Aitäh numbri eest, Eliisabeth.
Eks neid " ülihoolitseva vanaema katsumusi" on ka meie teele vaja. Muidu me ju ei saaks teada kuidas meil selle va iseloomu kasvatamine edeneb smiling smiley Igasugune tee joomine on tõesti kasulik. Kuna minu jaoks on see vee joomine üks suur rist ja viletsus, siis peaks ka hakkama rohkem teele rõhku panema. Äkki toovad jahedamad ilmad suurema tee-isu peale !? Lootma ju peab smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: sire
Kuupäev: 28. October 2013, kl 06.46

No ei saa nädalavahetustel kaalujälgimisele pihta.Aga täna on jälle esmaspäev ning teen selle vee ja juurikatega, eks paistab kuidas õnnestub.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. October 2013, kl 07.39

Hommkust. Otsustasin eile õhtul, et pean püüdma täna rohkem vee joomisele rõhku panema. Kaalualandamise juures on see ju üks väga tähtis "võti".
Hommikul tegin esimesed sammud teoks, tegin esimese asjana omale laua peale valmis 2 tassi teed ( 0,4 ja 0,3 L). Mõte oli selline, et enne kohvi ei saa, kui teed joodud. Nüüd teed joodud .... ja kohvi nagu ei tahagi enam smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Anka33
Kuupäev: 28. October 2013, kl 08.48

Minu nädalavahetus möödus samuti sünnipäeva tähe all - aga kuna tegemist oli minu enda omaga, siis ausalt öeldes võtsin suht vabalt ning üllatus - ega ei tahtnudki end silmini täis pugida, kõike mõistlikuse piires. Õhtul toite siia sisestades tundus, et ega kõige hullemini ei läinudki. Pühapäeval oli söömine ok, tegin endale täisteraputru (1 osa piima, 2 osa vett, täisterakaerahelbed) ning lubasin endale ka killuke võid pudrusilmaks smiling smiley
Üldiselt jah, nädalavahetused kipuvad käest minema, aga tuleb olla tugev, siis saab ka sellest ajast suht valutult mööda.
Kena töönädala algus kõigile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. October 2013, kl 09.19

Hommikust! Ma avastasin, et olen oma postituse hoopis teise duelli kirjutanud grinning smiley Aga eile olin tubli ja tasakaalustasin eelmisel päeval sissesöödud süsivesikud õige toiduga: sõin kana, mune ja salateid. Õhtul küpsetasin süsivesikutevaeseid kookosmuffineid (100g kookoshelbeid+2-3 muna, kaunistuseks mandlilaaste ja mett. Kes soovib magusamaid, võib ka "taignasse" mett lisada). Täna hommikul piilusin kaalule ka, näitas miinust, ilus algus nädalale ju smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: hatugirl
Kuupäev: 28. October 2013, kl 09.36

Ilusat tormist nädalat!

Möödunud nädalavahetust võib lugeda igati kordaläinuks."Tänu" kõhuhädadele tuli söödud söök kohe välja ja seepärast ei julgenud ka eriti midagi süüa.Kuigi jah, mehe õe tehtud suurepärasele tordile ei suutnud siiski vastu panna.
Täna mõtlesin,et peaks nädala menüü valmis mõtlema,siis ei pea kogu aeg mõtlema mida süüa teha.See aitab ka paremini õigel teel püsida.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 28. October 2013, kl 09.53

Esmaspäevane tervitus!

Nädalavahetus tundub meil olevat olnud tubli.
Tantsult saabunud, jõin vaid janutäie vett, tassi kohvi ja magama. Kaal on isegi langenud.
Kaotatud 3 kg olid tantsupõrandal juba kergendus, veel samapalju ja jalad peavad jälle hästi vastu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. October 2013, kl 11.42

oeh, loen siin et ma polegi üldse ainuke kellel NV raske oli, tore et kaalumine on reedel, jõuab siis 4 päevaga veel midagi parandada grinning smiley

Mul täna oli 200 grammi plussi aga kavatsen selle kiirelt kaotada!!

Kas keegi teist veepäevi on teinud? Ma ise kunagi tegin nädalas korra mõnda aega, kusjuures mõjus väga hästi, kaal nagu otseselt ei langenudki, kuid organism puhastus ja enesetunne oli uskumatult hea smiling smiley Tahaks nüüd uuesti üritada, pean veel mõtlema milline päev hästi sobiks, ei tohi palju liikumist olla.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. October 2013, kl 11.58

Kuskilt lugesin just, et tegelikult ei olegi need veepäevad organismile kasulikud, aga eks arvamusi ole seinast seina.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. October 2013, kl 13.52

Mina tahan ennast kiita smiling smiley mul on ära joodud 1500ml teed praeguseks ja üks 0,4L tass on juba jahtumas. Kas ma olen ainuke kellel ei teki " loomulikku janu" ja kes peab selle joomisega hirmsasti pusima ?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 28. October 2013, kl 14.36

Tubli, et teed jood, ainult vett juues kaob jõud ära. Sellegipoolest, vee tarbimise harjumus kujuneb ise pikkamööda, vastutahtmist pidevalt vett(teed) kummutades tekib lõpuks vastikustunne. Minul on mugav veepudel pidevalt käeulatuses ja ikka aeg-ajalt rüüpan lonksukese. Päevas kulub rohkem kui liiter märkamatult. Ei maksa end ära uputada siiski winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. October 2013, kl 16.02

Vurr, mina joon ka "kohustuslikus" korras. Olen mina lugenud, et selle vedeliku alla, mida keha päevas vajab, klassifitseerub puhas vesi ja roheline tee. Tavalised teed sisaldavad ka koffeiini. Ja kõige parem on puhas vesi, ma ei kujuta ette, kust selline info pärineb, et vett juues kaob jõud ära?? Mul hakkab vaikselt juba veevajadus kujunema, alguses sundisin end rohkem.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Maalia
Kuupäev: 28. October 2013, kl 17.53

Kadri2460, loe näiteks vee joomine all internetis, leiad palju kasulikku. Olen ise kuumal suvepäeval end veest oimetuks joonud - tulnuks vähemasti osaliseltki minraalvett tarbida.
Kui ikka päev-päeva järel kehast alustuseks mürgid ja edasi ka kõik muu välja loputada.....

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. October 2013, kl 17.56

Ma joon vaheldumisi piparmündi, kibuvitsa, kibuvitsa-õuna , need peaks vist ok olema selliseks igapäevaseks pidevaks tarbimiseks..... või mis smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. October 2013, kl 18.10

Ehh vanasti oli vee joomine minu jaoks samuti sunniviisline tegevus ja vastutahtmist. Aga praeguseks joon päevas 1,5liitrit nii , et ise ei märkagi... lihtsalt vahets lonks paar, mitte rohkem ja nii see vesi sealt pudelist kaob smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. October 2013, kl 19.15

Vat ei oska öelda, mulle on ikka rohkem silma jäänud see veejoomise propageerimine ja kasulikkus kui kahjulikkus, aga eks jällegi, kõik oleneb vaatevinklist ja kogustest. Ei usu küll et 1,5l päevas nüüd midagi hullu põhjustada saaks. Kuuma päevaga on muidugi olukord hoopis teine, soovitatakse ju kuumaga just kuuma jooki juua ja kui palju higistada, siis on vajalik mineraalid taastada. Kuldne kesktee tuleb igaühel endal leida.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. October 2013, kl 19.24

Kas uudist juba nägite? Teeme oma duelliga tuule alla? spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 28. October 2013, kl 20.12

Tere, kuna minu duellis on juba pikemat aega vaikus, isegi reedel ei kirjuta keegi, siis juhtusingi teie duelli lugema.
Sooviksin väga teiega liituda, sest kaal seisab juba 3 kuud, usun, et saan teilt särtsu juurde, et edasi pusida.
Olen 31a, 2 lapse ema, üks laps koolis, teine 2a kellega kodus. Alustasin aasta tagasi novembri lõpus, niiet varsti saab aasta. Alustasin 70kg-ga, nüüd kaalun 63kg(mida soovin siis ka algkaaluks, soovkaal 55kg. Pikkus 168.

Seni osalenud 2 duellis, mõlemad on kahjuks ära vajunud, loodan, et teiega nii ei juhtu smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Kuupäev: 28. October 2013, kl 20.31

Tere tulemast, Annn! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. October 2013, kl 20.59

Tere tulemast, Annn ! Kandsin Su numbrid tabelisse. Nüüd on meid juba kokku 10, tore !

Annn, hakka siis usinasti tekstidest küsimusi välja noppima, endale huvi pakkuvatel teemadel teisi küsimustega pommitama ja niisama muljetama. Kõik küsimused ja arvamused on lubatud ja oodatud smiling smiley Loodetavasti lükkame kõik koos Sinu kaalunumbri õiges suunas liikuma !

Lugesin ka "uudist". Ma nagu mõtlesingi, et kunagi siin justkui peeti sellist üldist iganädalast "duellide kokkuvõtet" aga , et seegi on hingusele läinud. Tore, et sellele uuesti elu sisse puhutakse. Loodame reedel siis ilusaid miinuseid, et me kõik sinna üldduelli eesotsa ikka pääseks, eks !



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vurr 28.10.2013 21.00.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: Vurr
Kuupäev: 28. October 2013, kl 21.10

Ja Anka, hilinenud õnnesoovid Sulle, et kõik Sinu unistused täituksid !

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: " Teeme ülekilodele ära ! "
Saatis: annn
Kuupäev: 28. October 2013, kl 21.25

Aitäh! et vastu võtsite smiling smiley lugesin juba enne teie jutud läbi...huvitav oli smiling smiley
Ise ma praegu trenni ei tee, lõppesid aiatööd (saime 2 kuud tagasi suvila ja seal sai nüüd kõvasti trenni tehtud). Enne seda käisin jooksmas, talvel jõusaalis.
Kui alustasin, eelmine aasta, siis lugesin kaloreid, läks hästi, kui üle ei söönud(minul siis 1200kcal). Nüüd pole kaua toite kirja pannud, v.a täna hommikul, kui otsustasin seda uuesti tegema hakata...ja kohe õhtul leidsin teie toreda duelli ka smiling smiley
Kuna aiatööd on läbi, siis on mul aega rohkem süüa teha, muidu haarasin ruttu midagi ja aiatööle tagasi.
Minu suur pahe on kohvi, mida joon 2-3x päevas. Võiks ju ühega piirduda, aga ei suuda, tee väga ei meeldi.
Muna on üks lemmik toiduaine, mille olen kaalu jälgides avastanud, söön seda peaaegu iga päev. Täidab kõhtu tükiks ajaks.
Loodan ka, et kaal hakkab nüüd liikuma smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 4 / 93


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.