Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 3 / 38
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Piia37
Kuupäev: 04. January 2014, kl 11.23

Tere tulemast ka teile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: merete
Kuupäev: 04. January 2014, kl 12.34

Tere!

Vaatan, et teil siin duellitajaid juba päris palju koos, aga äkki võtaksite ühe veel kampa? smiling smiley Olen 164 cm pikk ja kaalun eilse seisuga juba kohutavad 91,2 kg. Lubasin endale, et 2014 on aasta, mil saan ülekaalust lõplikult võitu. Kambas oleks kindlasti kergem! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 04. January 2014, kl 13.25

Tere kõikidele uutele!
Teisel lehel on punasega TABEL kirjas, sealt saate ise oma mõõdud kirja panna.
Väga äge, et meid juba NIIIII palju on! Tekib juba tõeline hasart, palju meid Jaanipäevaks alles jääb. Loodan, et külm kedagi vahepeal ära ei võta winking smiley

Järgmise nädala lõpuks lubatakse lund, nii et kõik suusatama või suuski ostma.
Minul just see plaan on järgmisel nädalal minna poodi suuski ostma. Viimati suusatasin umbes 20 aastat tagasi ja aeg on see uuesti selgeks õppida.
Eelmine kevad õppisin uuesti jooksma, ka umbes sama kaua ei olnud jooksnud kui suusatanudki. Nüüd vahin neid jooksuradasid juba sellise näljase näoga, kui kusagilt mööda sõidan, et nääd seda rada ei olegi veel suutnud "vallutada" smiling smiley
Salamisi loodan, et suudan sel aastal minna SEB sügisjooksule poolmaratoni jooksma. Eelmine aasta sai 10km läbitud. Eks ikka tasapisi tähtede poole! winking smiley

Edu kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: lauriine
Kuupäev: 04. January 2014, kl 14.11

Hei, mul läks eile kaalumine meelest... Seega kaalusin täna hommikul ja panin numbri kirja ka sinn viimasesse tabelisse... Aga mul ta kahjuks kyll kaalukaotust ei arvutanud.. Kas seal peaks valem sees olema?

Minul uuest aastast selline plaan siis, et käin ylepäeva trennis ja päevas teen kokku viis toidukorda, millest kaks on vahepslsd, et siis peaks nagu kaal kaduma kyll. Paar aastat tagasi korraks saavutasin päris ideaali lähedase kaalu ja seda just selliselt et twgin palju väikseid söögikordi. Kahjuks on mu keha aga selline, et nii kui eezhiimist välja lähen hakkab ta kohe kõike koguma sad smiley

Ja nyyd siis pyyangi taas reele saada smiling smiley
Teiega koos saan kundlasti hakkama!

Edu kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 04. January 2014, kl 15.46

lauriin, lisasin valemid ka.
Alguses väga polnud neid mõtet panna, sest igal tunnil tuli mõni uus inimene juurde ja jälle oli tabel peapeal smiling smiley

TÄHELEPANU! Palun tabelis oranzi värve lahtreid mitte puutuda. Seal valemid sees. Lisasin igaksjuhuks veel 2 lisarida, kui mõni uus liituja peaks veel tekkima.

All vasakus nurgas väike informatiivne tabel ka KMI kohta.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 05. January 2014, kl 01.33

Vau, olen viimased poolteist nädalat arvutist eemal olnud ning oma suureks üllatuseks avastasin siit eest terve hunniku kammraade. Palju edu meile kõigile oma eesmärgi täitmisel! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Piia37
Kuupäev: 05. January 2014, kl 13.48

Väga tubli,Ursull!
Täna sai siis üle pika aja tehtud päris korralikus tempos 45 minutit kõndimist.Väga mõnus oli,laps lasi tõukekaga ees,mina temal päris kiires tempos kõndides järel.Haige jalg küll rohkem lonkas,aga ikkagi.Motivatsioon missugune,lisaks ilusale ilmale sai Ihaste tee pealt kaasa haaratud ka mõni pajuoks,millel juba valged urvatupsud küljes.Loodan,et jalg väga paiste ei lähe ja saan ehk homme ka veidi koormust.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 05. January 2014, kl 16.05

Heip!
Mina tulin just ujumast, 2h. Sellest esimene tund ujusin pikkuseid ja teine tund tegin mehega vahetust ja solberdasin lapsega või õigemini laps sorbeldas ja ma olin laip basseini ääres, sest kokku sai ujutud 2,4km.
Aga vähemalt on nüüd kaalul jälle see sama number, mis enne suuri pühasid oli. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: anaid
Kuupäev: 05. January 2014, kl 18.32

Tere-tere ka minu poolt!

Ei ole arvuti taha väga jõudnud, kuid näen, et teil/meil on asi tegusalt käima läinud.

Oli küsimus päevase kalorikoguse kohta. Minul on sõber arvuti välja arvutanud, et võin süüa 1974 kcal päevas.

Kuna õpin ülikoolis ja elan ühikas, siis maal on tööd küllaga ning linnas elades mandun jälle ära. Käin nüüd kaks korda nädalas korralikus rahvatantsutrennis ning kui linna tagasi jõuan, lähen ka ujuma.

Kaotasin eelmisel aastal poole aastaga 15 kilo ning ma sõin kõike, kuid mõistuse piires. Ja iga laupäev joon saunas õlut. Siinkohal võin jagada nippe magusasõpradele ning neile, kes ei tea, mis spordialaga tegeleda tuleks.
Mina alustasin ujumas käimisega jaanuaris ning aprillis alustasin jalgrattaga. Ei uju kunagi rohkem kui 60 minutit ega sõida rohkem kui kaks tundi, sest liigselt pikal trennil on hoopis vastupidine mõju. Poes sai magusast mööda minna sama külmalt kui lemmikloomadele mõeldud konservidest. Magusaisu peletasin jogurti või puuviljadega. Mingil hetkel saab elu loomulikuks osaks see, et ei osta poest enam ninni-nänni.

Ega keegi Tartust ole? Tahaks endale trennikaaslast.

Head!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Sandra72
Kuupäev: 05. January 2014, kl 19.32

Väga hea, anaid, et oskad jagada näpunäiteid magusa osas. Mul on nimelt sõltuvus sellest... Iga päev pean midagi head (kommi, šokolaadi, vahel ka jäätist) saama. Tahaks oma magusasöömisest üldse lahti saada, igavene nuhtlus on see sad smiley

Minu kalorinormiks on hetkel 1750 kcal/päev, üritan jaanuari lõpuks 3,8 kg alla saada ja ümmarguse numbrini jõuda! Aga eks ole näha, kuidas see välja kukub!

Trenni mõttes tegelen hetkel jalutamisega. Iga õhtu 7 km kõige parema kaaslase, kuldse retriiveriga smiling smiley Võtab korralikult võhmale ja pulsikella andmete põhjal põletab umbes 600-750 kcal. Veebruarist üritan tagasi rühmatrenni minna, bodypump oleks just paras!

Lisaks andsin endale lubaduse, et teen iga õhtu pärast jalutustiiru kõhulihaseid nii palju kui jõuan (loodetavasti ajaga ikka võhm kasvab ka).

Päikest!
S.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 05. January 2014, kl 19.58

Kuna mina igapäev trenni teha ei saa, pole lihtsalt võimalus lapse kõrvalt ja mees tahab ka trenni teha, siis oleme ära jaganud päevad, kes millal trenni teeb.
Samas ei tee ma kindlasti üle 3 päeva järjest trenni, sest keha vajab puhkust.
Üldjuhul ma end väga ära ei nikasta. Kui esimene trenn on väga intensiivne, näiteks jooksen siis teine trenn on mingi rahulikum asi pilates, body balance vms. Või siis teen hommikul trenni ja õhtul peale tööd trenni, et keha veidi jõuaks taastuda.
Aga vahet väga polegi mis trenni teha, peaasi, et teha regulaarselt. Trennidega võid vaid teatud tulemuseni jõuda, aga põhi kaalulanguse ikka annab toitumine.
Kui ma nädal aega pingsalt üritan süsivesikutest hoiduda, siis teisest nädalast on täiesti savi nendest magusatest asjadest. Lihtsalt nii kui tuleb magusa nälg, siis pugin veel rohkem toorsalatit ja liha näost sisse.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: anaid
Kuupäev: 05. January 2014, kl 22.00

Trenniga ei tasu liialdada tõepoolest. Liigne trenn koormab liigeseid ning tulemus võib olla palju hullem. Kui kehakaal on liiga suur tuleks vältida jooksmist ja suhtuda ettevaatlikult ka pallimängudest. Ratas, ujumine, kepikõnd on igatahes tõhusamad.
Koduse lihastreeninguga olen märganud seda, et alati ei tasu teha nii palju kui jaksu on,vaid tagataskusse tuleks jätta ka arenguruumi. Tõstad viiekaupa harjutuse koguseid.

Magusa vastu aitab tahtejõud ning hambapesu. Pesed kell seitse-kaheksa hambad ära ja siis ei tiku ka enam sööma. Üks variant oma aju petta, et sa kooki sööd on teha tupperwares jogurtitarretist, kuhu saad sisse panna küpsisetükke, marju jne. Kuna ma piima ei joo, vaid tarbin palju mahlasid, läksin ma üle kodumahladele. Vanaema küll hädaldab, et keldrist mah kaob, aga koduses mahlas on vähem (loe: null) suhkrut ja rohkem vitamiine. Vitamiinidest rääkides, mina hakkasin eelmine aasta reumaarsti soovitusel tarbima D-vitamiini. See aitab soolestikust paremini omandada organismile kasulikke aineid ning ühtlasi on selle puudus ka üks ülekaalulisuse põhjustajatest.

Vabandust, ei tahtnud üldse mingi toitumis- ja trennispetsialistina kõlada. Kuid räägin omadest kogemustest ja nippidest. Ehk on mõnel teist sellest kasu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 06. January 2014, kl 06.15

Mina näiteks olen hakanud alustama päeva ühe klaasi sidruniveega ning hommikuse trenniga (ja ausalt öeldes on see täiesti ime,sest ma pole absoluutselt hommiku inimene). Pärast seda ei pea ma isegi enam varem kohustuslikku hommikukohvi jooma, sest energia on täiesti laes. Samuti on sellest tuleneval kogu päev hea enesetunne,sest trenn on juba tehtud, ning motivatsioon on kõrgem korralikult toituda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 06. January 2014, kl 06.54

anaidiga täiesti nõus, et kui suur ülekaal ja ennem pole väga spordiga tegelenud, siis ei maksa kohe suure hurraaga peale hakata. Ikka tasapisi ja alguses ikka selliseid alasid, mis kehale leebemad.
Mina ei hakanud ka kohe jooksma, ikka algul kepikõndi tehes. Hiljem 1min sörki ja 10 min kõndi intervalliga. Igakorraga veidi jooksmise osa pikendasin. Alguses üle 3-4km korraga ei jaksanudki nii liikuda ja põlved valutasid esimesed 1-2 kuud. Nüüd jooksen vaikses sörgis korraga 10-12km, pidevalt jälgides oma pulssi. Aga kindlasti tuleb kehale puhkust anda, kui kusagilt valutama hakkab. Songa ei maksa saada. Lihasevalu pärast trenni on muidugi muu valu ja see on hea smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: anaid
Kuupäev: 06. January 2014, kl 08.51

Õige jutt, ursull! Kui ikka pôlved jooksmist ajal valutavad tasuks millelegi leebemale mõelda. Läbi valubei tohi trenni teha.
Ma olen ka üritanud hommikul trenni teha, nt jooksma minna, aga see on minu organosmile liiga ränk äratus. Õhtune trenn on minule mõnusam ning tagab ka parema une.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: merete
Kuupäev: 06. January 2014, kl 10.11

Tere ka minu poolt!

Mina suutsin kõripõletiku endale hankida, seega liikumist hetkel eriti pole. Laps ka tatine.

Aga plaanis on rohkem kodus trenni teha-olemas on võimlemispall ja lint. Ja kui terveks jälle saame, siis plikaga õuetiirud on ka üks "korralik" trenn: kolmandalt käruga alla, siis püsimatu 1,5-aastase järel vaja joosta, vahepal saab käruga rallida ja siis on jälle vaja tal ise kõndida, nii et kui lõpuks tuppa tagasi jõuame, siis on võhm täitsa väljas smiling smiley

Tahtsin tegelikult sellest rääkida, et Kaaluabi annab mulle päevakaloriteks üle 1600, mis on igati ok. Kellelgi oli siin alla 1300, mis pani mind mõtlema. Olen lugenud, et naistel ei tohi päevakaloraaž alla 1300 üldse olla ja minu arvates ei anna see ka baasainevahetuse toimimiseks vajaminevat numbrit. Minul on see näiteks 1660 kcal. Minu mõistus ütleb, et selle peaks söögiga saama ja siis liikumisega kulutan pekki. Või mis teie arvate?

Ma lihtsalt tunnen, et alla peaks ka ikka tervislikult võtma. Kunagi ülikooli ajal võtsin kiire elutempo tõttu lühikese ajaga üle 20 kilo maha ja siis tekkisid tervisehädad. Kuidagi ei tahaks seda korrata.

Ja nagu näha on nüüdseks kõik need kilod tagasi, mõned veel pealekauba.

Igal juhul olen ma õhinaga asja kallal, et jälle kaalul ilusaid numbreid näha ja kapis väiksemaid riideid smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 06. January 2014, kl 11.38

anaid, mina olen ka Tartust! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Jessy911
Kuupäev: 06. January 2014, kl 12.33

Mind hakkas huvitama, et kas te kaalute end ainult reede hommikul?
Mina teen seda igal hommikul, arvan, et see päris õige ei ole aga ma ei oska end muudmoodi korrale kutsuda winking smiley
Loen siin teie kirjutisi ja üritan kõik hoolsalt kõrva taha panna. Maadlen siin magusasõltuvusega, mõistus ütleb, et ei tohi ja käsi ikka võtab. Raiu või maha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 06. January 2014, kl 12.43

Mina kodus kohe üldse ei suuda ennast treenida.....olen spordiklubi inimene, 3-4 korda nädalas trennid (bodypump, sõudespinning, vesiaeroobika, step). Aga söömisharjumustega olen pahuksis ja istuv töö soosib ka veel omakorda paisumist. Aga lubasin endale, et nüüd on aeg muutusteks.....smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: birxike
Kuupäev: 06. January 2014, kl 12.54

Tere!

Liituksin ka teiega, panin ennast vabale reale kirja. Algkaal 75, pikkust 170. Jõuluaeg läks ikka täiesti käest ära, oma 3 kilo tuli kolinaga juurde. Uus aasta, uus algus.....jälle grinning smiley

Jõudu kõigile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Appel
Kuupäev: 06. January 2014, kl 13.07

Tere!
Liitun ka teiega smiling smiley 170 cm ja 78,5 kg....kodus sirgub 4 kuune pisipoja smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 06. January 2014, kl 14.02

Mina kaalun lausa 2x päevas. Ma tean, et ei peaks või ei tohiks end stressi selle kaalumisega ajada, aga mulle tekitab stressi pigem see kui ma ei tea mis seis on.
Kui ma õhtul enne magamaminekut kaalun siis võin aimata, mis hommikul kaal juba näitab ja tavaliselt need nii ka on. Seega kaalun edaspidi ka 2x päevas.

Hea uudis on see, et sain lõpuks endale suusad!!! smiling smiley Lumi-lumi tule nüüd! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 06. January 2014, kl 19.55

Nii tore on vaadata, et üha enam tuleb juurde inimesi, kes soovivad kaalust alla võtta ja mis peamine, soovivad olla tervislikud. See annab mulle ka rohkem motivatsiooni juurde. Supper!!! Soovin nii Teile kui ka iseendale järjepidevust ning kannatust! Pole tähtis, et kaal kiiresti langeks, peaasi, et langeks! thumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: lauriine
Kuupäev: 06. January 2014, kl 21.38

Mina kaalun ka iga hommik ja vahel õhtuti ka, aga ka mina olen arvamusrl, et selline asi on tegelikult ebaterve grinning smiley nii palju kaaluda, aga no mis teha nagu sõltuvus!
Magusaga mul probleeme ei ole... Mul on soolasega, krõpsud, juustud, salaamid, liha... Uskuge see on ka paras õudus.... Kartulikrõpsud on ma arvan, et veel hullemad tervisele kui saiakesed ja shokolaad, aga ma pyyan ikka vapralt vastupidada. Minu kogemus ytleb, et kui suudan muidu korralikult toituda mõistlikel aegadel ja mõistlike kogustega siis yhel päeval nädalas võin näiteks õhtusöögi asrmel patustada valgehallitus juust, paar pokasli veini ja muu sellisega smiling smiley aga jah ka siis ei tohi ennast lihtsalt kurguni täis pugida, muidu pole yldse asjast kasu tongue sticking out smiley

Käin korralikult ikka veel ylepäeva trennis smiling smiley siiani olin puhkusel aga nyyd tööl tagasi vaatame kas yöö võimaldab ikka ulepäeva käia... Vahel juhtub nii, et ei jõua ja vahel juhtub nii, et kõigest on päeva lõpuks lihtsalt nii villand, et ei taha kuhugi minna...

Samas...see ongi ju ainult minu jaoks! smiling smiley
Tunnike ainult mulle smiling smiley okei, korralik trenn koos saunas käimisega läheb kuni kaks tundi aga pärast on ylimõnus smiling smiley

Täna mul oli jalapäev - kolm etinevat trenazöri ja kõik keskendusid jalgade ja tagumiku lihaste treenimisele smiling smiley praegu peff veidi valulik aga see on see mõnus lihasvalu smiling smiley eile oli kõhu ja selja päev, kolmapäeval käed... Nii nee lihased tulevad smiling smiley

Jõudu kõigile!

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Sandra72
Kuupäev: 06. January 2014, kl 21.53

Jaa.. Eks selle treeninguga ole tõesti, et kõike mõistuse piirides! Kui keha ikka ütleb, et ei jõua, siis tuleb teda kuulata ja puhata!
Ise ma jooksmist ei harrasta, liigesed on ikka oi-kui-valusad pärast. Ja kui siis aus olla, ei meeldi mulle jooksmine ka väga. Samas tempokas kõndimine sobib igati ja 1h 10 minutit on just paras.

Mina kaalun end kord-kaks nädalas, nii on ootusärevust ka natuke smiling smiley


Edu!
S.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: anaid
Kuupäev: 06. January 2014, kl 22.10

Kuna minul linnas kaalu ei ole, siis saangi ainult korra nädalas kaaluda, kui maale koju lähen. Ootusärevus on suur.

Käisin täna rahvatantsutrennis. Oli kohe tunda, et kalorid põlesid. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: Tii
Kuupäev: 06. January 2014, kl 23.04

Aaah ... sõin eriti rammusat koorejäätist, no mitte päris poolt pakki aga päris palju siiski ... Õnneks rohkem seda külmikus pole, likvideerisin probleemi smiling smiley Homme püüan parem olla.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: siucra
Kuupäev: 06. January 2014, kl 23.05

Kes trenni teeb või kasvõi jalutamas käib ja kel vähegi võimalik, ostke pulsikell.
Ma ostsin ja selle kasutamine motiveerib kaalu langetama. Tekib isegi väike hasart, kui nt olen rattaga sõitnud x minutit ja nt 260 kalorit põletanud. See teadmine paneb veel pingutama, et 300 kalorit täis saaksin.

100% tõe pähe ei saa muidugi ühegi masina näitu võtta, aga minu pikkust ja kaalu arvestades tean palju kaloreid ma olen põletanud. Olen neid võrrelnud nt kaaluabi või muude allikate näitudega ja päris tihti erineb minu tulemus nendest keskmistest. Kui rohkem põletada, siis pole hullu, aga kõigil tuleb ette päevi, kui need trenniga teenitud kalorid nt kellegi sünnipäeval koogi näol sisse saab mugitud winking smiley Vahel juhtub seda isegi tihedamini. Tublilt trenni tehes, aga teenitud kaloreid valesti lugedes ja neid ära süües võib see kaalu tõsta/ seisma jätta ja siis on kerge libastuda.
See ei pea võib-olla kõigi puhul paika, aga enda ja tuttavate kogemustest väike soovitus- sisestage trenni minuteid/ kaloreid alati vähem, sest suure tõenäosusega sai neid ka arvatust vähem kulutatud.

Seda sain ma muidugi peale pulsikella ostmist teada, et hularõngast ei keerutanud ma piisavalt kiiresti, et oma "tsoonis" olla ja tõhusalt rasva põletada.

Tegelikult kõige olulisem on minu jaoks see, et intensiivset trenni tehes näen kohe ära oma südamelöökide sageduse ja tänu sellele ei hakka ennast lõhkuma vaid tõmban natuke tagasi.

Sellest kõigest on ilmselt mujal kaa palju juttu olnud, aga peale kuud lorutamist tunnen ma end eriti motiveeritult ja loodan, et nakatan kellegi veel samasuguse hasardiga smiling smiley

Ma ise kaalun end kaa pea iga päev hommikul, sest tunnen, et see motiveerib mind. Mõnel päeval võib-olla söön õhtuks nt 300g kaaluva kalorirohke hiina nuudlika, aga mõnel teisel päeval söön õhtuks 5 kg tomateid (natuke äärmuslik näide, ei harrasta sellist asjagrinning smiley). Kui see kaalult raskema toidu päev juhtub olema neljapäev ja kaalumine on reede hommikul, siis loomulikult on kaalunumber suurem ja tundub nagu kogu vaev oleks asjata ja siis teadagi mis juhtuda võib sad smiley See mitu x nädalas kaalumine annab minu jaoks sellise reaalse ülevaate asjast smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Saatis: ursull
Kuupäev: 07. January 2014, kl 06.39

Pulsikell aastaid juba kasutuses ja teisiti ei saakski. Minu jaoks ka oluline just see õiges pulsis püsimine, eriti oluline on see jooksmisel. Kui pole ammu jooksnud ja siis üks hetk hakata jälle jooksma ja üritada sama tempoga, siis pulss on ikka tunduvalt kõrgem. Üle 160 näiteks jooksuspetsid ütlevad, et pulss ei tohigi tõusta. Kogukamatel võib see isegi kerge sörgi peale tulla 180 väga kergelt täis.
Samas pulsikella kalor ongi kõige õigem kalorinäit, kui sul muud seadistused kellas õiged.
Seega mina alati kui siia Kaaluabisse oma liikumist sisestan siis korrigeerin siin aega nii palju, et saaks sama kalori mis pulsikellal oli.
Mind motiveerib veel ka Endomondo kasutamine ja siis sõpradega teeme antud keskkonnas Challangesit. Selleks vaja vaid nutitelefoni ja vastavat appi. Hea jälgida oma trajektoori pärast kaardilt kõige muu juurdekuuluvaga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Jaanipäevaks saledaks ning kergemaks
Kuupäev: 07. January 2014, kl 09.06

Hei!
Mina kaalun ka ennast igal hommikul, hea jälgida kuhu poole suund on smiling smiley
Eile käisin bodypumpis ja pärast aurusaunas......igatahes on pärast nii mõnus tunne ja rahulolu, et suutsin ennast kodust välja ajada. Treenimise juures ongi kõige raskem just see kodust välja saamise hetk. Kui juba välisuksest välja astun siis kohe tunnen kuidas algab "minu aeg" smiling smiley Ja pulsikell käel annab treeningust tõesti hea ülevaate, ma kohe ei oskagi ilma kellata.....grinning smiley
Saaks vaid söömise ka kontrolli alla.
Selleks oleme mehega kodus teinud mõned muudatused: rafineerimata suhkur, meresool, kookosrasv, jahutooted jätsime üldse menüüst välja (v.a. hommikupudrud). Samuti tarbime minimaalselt kartuleid, makarone ja riisi. Näis, kaua juurviljade ja kana/kalaga vastu peame smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 3 / 38


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.