Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine123456789Järgmine
Asukoht: 6 / 9
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 04. June 2014, kl 12.41

Nii nüüd on jälle kuum ning minu kaal seisab juba mitmendat päeva 88 kg peal, ei lähe mitte mingit hinna eest alla poole. Kuidas teistel läheb ka?

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 06. June 2014, kl 08.02

Minul täna ei ole rõõmustavat uudist, kaal püsib ikka 88 kg. Vahepeal nägin juba 87.5 ka ära, aga siis tulid soojad ilmad ja mul käed jalad paistes, aga vapralt ikka edasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: MTU
Kuupäev: 06. June 2014, kl 08.55

Tere,

Mul langust siiski on, aga oleks enamat tahtnud. Siiski hästi - 0,9kg. Kaal seega 96,8.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 06. June 2014, kl 13.10

Ma kohe mitte ei leia enam motivatsiooni ja nii piinlik on siin iga nädal oma plussidega esineda - ma ju lihtsalt tammun ühe koha peal.

Igal hommikul alustan uuesti. Kuni lõunasöögini on kõik ok, aga siis justkui keerab ära ja ma lihtsalt õgin kõike magusat mis kodus on. Ja kui kodus midagi pole, siis lähen poodi tooma.

Täna hommikune kaal 105,7 ehk +0,8 juures. Oh!!!

Planeeritud 10 nädalast veel 2 minna, kas leian veel viimaks motivatsiooni et natukenegi kaal langeks???

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 08. June 2014, kl 10.13

Meie seltskond on ikka väga kokku kuivanud, kurb!! Seega 2 nädalat veel seda duelli ja eks siis peame mõtlema, kas ja kellega edasi läheme.

Ise üritan taaskord end kokku võtta, ei saa ju niimoodi jätkuda. Kui teised saavad oma isudest võitu ja langetavad kaalu, kuidas siis mina ei suuda???

Vähemalt ma tahan ja suudan liikuda - eile õhtul sõitsin jalgrattaga 27km!!

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triin05
Kuupäev: 08. June 2014, kl 10.22

Mina olen ka veel olemas. Ei saanud kaalu edastada varem. Mulle võib märkida 77,7 smiling smiley. Ja jätkan teiega ka peale duelli lõppu. Vähe on meid tõesti siin. Ilusat algavat uut nädalat kõigile.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: MTU
Kuupäev: 08. June 2014, kl 14.34

Oi, Kopsiine! Sa oled tubli. Mina sõitsin rattaga kunagi lapsena ja enam vist ei oskakski sõita.
Duelliga tahaksin ka olla nende edasi minejate hulgas, sest kogust, mida vähendada on küllaga.

Olge tublid ja mina hoian nimelt lillkapsast isude puhul käepärast.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 08. June 2014, kl 14.45

Kopsiine, sa oled tõesti tubli, ma oleks vist ära surnud, kui nii palju oleks sõitnud. Ja tead sul pisike ka veel nii väike, kasvab suuremaks ning siis tuled ja teed meile kõigile pika puuga ära smiling smiley
Duelli on tõesti jäänud ainult kaks nädalat, kahju kohe, aga ehk jätkame nii kaua kui saame kõik oma -10 kg kätte, erand on meil loomulikult MTU. Tema meil väga tubli ning tema võib hakata püüdma ju järgmist kümmet tongue sticking out smiley grinning smiley
Ise olen viimased päevad viilinud, sest kui nägin reedel, et pole miskit alla läinud, siis langesin auku, sest igasugune motivatsioon oli kadunud. Nüüd vaikselt korjan riismed ülesse ning loodan jätkuvalt, et suudan duelli lõpuks saada kaalule 85.9 kg, ent selleks peaksin nüüd kahe nädalaga alla võtma 2,1 kg. Oh tundub nii vähe, aga samas nii palju. Igatahes täna olin tubli ning käisin bodyPump-is ning nüüd kere nii haige, eriti annavad kõhulihased tunda. Homme arvatavasti ei tõusegi voodist vist.
Igatahes soovin kõigile kerget uut nädalat ning teeme korralikud kaks nädalat ja et kõigil oleks reedel ette näidata miinust, kasvõi 100 grammi, aga olgu miinus.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 11. June 2014, kl 12.15

Tõestasin endale taas, et minu puhul kehtib väga hästi 1 reegel - õhtul peale kella 18 ei söö!! Eile sai nii tehtud ja lisaks veel lastega õhtul jalutasime 4,5km ning täna hommikul oli kaalunumber kohe ilusam smiling smiley Üritasin eile sammulugejaga 10 000 sammu täis saada, selleks pidin veel õhtul ekstra 2 ringi ümber maja kõndima ja saingi sammud tehtud. Täna õhtul on plaan crosstraineril kaloreid kulutada.

MTU ees võtan mütsi maha - meie duelli eesmärk on sul peaaegu käes!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: MTU
Kuupäev: 11. June 2014, kl 12.48

Appikene, ära nüüd küll oma pead enneaegu paljastama hakkasmiling smiley praegu läheb nii visalt, et 96 püsib ikka veel ees.
Püüan küll korralik olla, aga nädala sees on liikumist vähem ja siis ei taha numbrid kuidagi muutuda.
Küll on aga elukorraldus praegu suht pingeline, sest maal toimetan üksi ja linnas hooldan ema. Seega suurt lõdvaks laskmist grilliõhtute näol ette ei tule. Kaalulangetamise koha pealt olen endaga rahul, sest viimaste aastate maseks pani ikka PALJU sööma. Hea, et see kaalulangetusnupp polstri vahel veel peidus oli ja tööle hakkas.
Nimelt kannan sel nädalal kostüümi, mis 8 aastat kapis oma aega ootas. Väga hea tunne smiling smiley
Sulle, Kopsiine, ja teistele ka, olege tublid ja jätkame samas vaimus.
Duelli võiks pikendada vähemalt esialgu niikaugele, et kõigil osavõtjail 10 kg läinud oleks, siis saaks igaüks individuaalse nädalate arvu, millest 10 kg kaal lahutada.

Jätkame hoogsalt!

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 12. June 2014, kl 07.02

MTU, kas sa viitsid kirjutada oma ühe päeva menüü siia ning palju sul kalorinorm on.
Sa oled ikka väga väga tubli ning nii jõudsalt läheb sul kaalu alandamine. Oi ma tahaks ka kanda oma vanu asju, aga mulle veel ei lähe selga, aga ma juba vaimusilmis kujutan ette, kui hea tunne see on. Eh mul praegu ei lähe selga isegi need asjad, mida ennem kandsin hetke kaaluga-rasedusega tuli vöökohale selline polster, et anna olla ning seda õhemaks lihvida on juba üsna keeruline.

Kopsiine, ma eile võtsin ka otsuse, et ma peale kuut ei söö enam midagi, vaid joon teed. Täna vaatas kaalult parem number, vähemalt nägin oma 87 ära, aga no paganama raske oli mitte süüa õhtul. Kella kümne ajal tuli selline hundiisu, kuigi sõin korralikult päeval ning oma kalorinormi piires. Ja loomulikult pidi mees kõrval jäätist sööma, aga suutsin õnneks vastu panna.

Triin05, kuidas sul läheb?

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: MTU
Kuupäev: 12. June 2014, kl 10.40

NO-nii, ma siis püüan miskit kirja panna, kuidas mul söömise seisukohalt päev möödub.
Olen veel 49 aastane, 160 cm pikk/lühike smiling smiley ja täna hommikuse seisuga 95,8 kg raske/kerge. Kaloreid tohin päevas tarbida 1542.
Oma menüü osas ei saa ma kuidagi valkudega piiridesse jääda, sest hirmsasti armastan lihatooteid. Menüüsse vaatan lahjemaid toite, et ikka koguseliselt rohkem süüa saaks.
Näiteks hommik:
Kohv 300 g ilma suhkru ja kooreta
3 viilu vormileiba
Lafresca toorjuustu
3 viilu lahjat sinki
tomatit või kurki

Alternatiiviks, kui vaheldust tahan, teen pannkooke. Neid võin moosiga 2 tk ära süüa. Teinekord võtan 2 kooki vahepalaks, aga siis moosi välja ei tule. Vahepalaks on ka õuna või kiivit või puhastan arbuusi (saab ka palju koguseliselt).

Lõunat söön tööjuures. Üldjuhul võtan juurvilja- või mõne muu supi 225 g portsion ja tomatimahla 250 g. Sellisel juhul jääb kaloreid üle ja juurde söön kodunt kaasa võetud võileiva (nagu hommikul). Kord või kaks kahe nädala jooksul asendan supi hautatud juurviljade ja tüki ahjulihaga (100g) ning tomatimahl.

Õhtusöök on suurim katsumus, sest siis tuleb toitu valmistada ise ja see maitsmine on ka vajalik.
Õhtuks teen sageli kapsast hakklihaga ja keedetud kartuleid. Kapsast saab isegi 400 g korraga nahka pista. Muidugi võib kapsa kogust vähendada ja kartulit suurendada. Kui piima või keefiri isu tuleb, siis selle arvelt vähendan portsjonit taldrikul.

Muidugi ei söö peale 18:00 või kui toit hiljem valmis saab, siis äärmisel juhul hiljem, aga 19:00 ja peale seda on suu vaid veele avatud.
Kapsas hakklihaga, loomalihakaste, kanakaste, kala - need on õhtused toidud enamasti. Kui tunnen suurt-suurt isu, siis hautan porgandeid veega ja lisan puljongi maitseainet. Nii saab kõhu kindlasti täis.

Muidugi vee koguse joon reeglina ära. Vahel lisan sidrunit ja nüüd ka piparmündi lehti joogivee hulka.

Nädalavahetuste kaalulanguse põhjuseks on aga maatöö. Laupäev - pühapäev kulutan 3000 kuni 4000 kalorit päevas (niitmine, rohimine, lagunenud hoonete puiduosade lõkkesse tassimine jne. Ees ootab kuuri õlitamine jpm.

Nii see kaal on minema hakanud, aga nüüd kus peagi kaaluabis 5 kuud toimetatud, võin enda näitel küll öelda, et toit on ikka see, mis meid jämedamaks muudab ja õige toitumine see, mis vormi ja hea enesetunde taastab.

Mul on hea meel, kui minu kogemusest teistele kasu on ja mul oleks väga hea meel, kui Sina, Triips16, ja teised oma menüüsid ka jagaksite ja huvitav oleks teada, kuidas Teie valkude kogustega hakkama saate? Mida sööte ja/või söömata jätate?

Jagagem kogemusi...tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triin05
Kuupäev: 12. June 2014, kl 13.34

Heia. Mul laheb hetkel tasa ja targu. Reisist möödas kolm nädalat juba aga päris reele pole tagasi saanud. Lisaks korjasin sealt ulme köha üles. Sain eelmine reede antibiootikumid peale. Need teevad mind väga uimaseks. Magan kogu vaba hetke(niipalju kui 2 ja 4 a laps laseb). Õnneks olen suutnud ikka säilitada ja see nädal tuleb paarsada g ka miinust smiling smiley. Ahjaa eile sai veel suurema poisiga opil käidud. Regulaarne söömine paigast ära. Lisaks trenni pole ka teinud u kuu aega. Aga olen positiivselt meelestanud ennast ja tean, et varstiiloksub kõik paika ja kaalulangus jätkub smiling smiley.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 12. June 2014, kl 22.13

Nii minul pikkust 172 cm ning täna hommikune kaal oli 87.6 kg, vanus 31 aastat. Minu kalorinorm on 1573.
Hommikuti söön mina putru, enamasti kas tatra, nisu, neljavilja, kaera või rukkihelbe. Koguseliselt söön 200 grammi, vahel on tsipake rohkem, vahel vähem. Pudru peale panen ühe supilusikatäie mett või moosi. Lisaks on joon kohvi piimaga-3,5 dl ning üks teelusikatäis suhkrut. Kaloreid tuleb kuskil 350 või vahel ka 400, normiks annab siinne keskkond 393.

Lõunaks söön kas eelmise päeva õhtusööki või siis kui ei ole, siis on valikus järgmised asjad:
1)kodujuust 4% tavaline, kas siis 200 grammi või terve topsi, mis on 300 grammi;
2)kaks võileiba-jassi seemneleib, täissuitsuvorst, kaks viilu juustu, kurkki ja tomatit;
3)suitsu latikas, jubedasti maitseb, aga kui söön, siis pärast joon nagu poleks sada aastat vett joonud ning võin arvestada, et järgmine päev on kindlalt pool kilo juures, koguseliselt söön kuskil 200 grammi;
4) eelmise päeva õhtusöök ehk siis jäänused, koguseliselt jääb 250 grammi piires;
5) supp, tavaliselt teen salvesti seljankat või rassolnikut, söön kausi täie, kuskil 400 ml, kõrvale võtan ühe leiva;
6) kaks keedetud muna, 100 grammi kodujuustu, tomat, kurk, klaas keefiri 2 tl täie kaerakliidega;
Lisaks joon kohvi piima ja suhkruga.
Kaloreid tuleb orienteeruvalt 350-430 vahel või vahel ka 500, ette nähtud on 471.

Õhtusöögiks teen tavaliselt liha või kana või kala, kõik oleneb päevast ning kui on suur väsimus, siis lasen mehel tuua singi-juustu pitsat, kuid seda juhtub üsna harva. Üldiselt on valikus sellised asjad:
1) kanafilee praetud pannil koos paprika ja erinevate ubadega, vahel panen ka tomatit, kõrvale kas paar sp tatart või panen erinevaid salatilehti-mees ütleb selle kohta, et kana maltsaga tongue sticking out smiley Koguseliselt kuskil 250 grammi.
2) kanafilee juustukastmega, kõrvale tomat ja hapukurk;
3) sealiha ahjus küpsetatud-koguseliselt 150 grammi, kõrvale värske salat-tomat, kurk, salatilehed, oliivid;
4) hakklihakaste tomatipürees, kõrvale kas paar sp tatart või täisterapastat;
5) korra nädalas söön kala, ahjus küpsetatud või suitsukala;
6) on ka õhtuid, kus söön lihtsalt kaks võileiba, eriti kui on head suitsusinkki
Lisaks on joon kohvi. Kaloreid tuleb kokku kuskil 450, vahel rohkem, vahel vähem, normiks on siin 471.

Vahepalad on aga need, mis on minu komistuskiviks, sest nende norm on mul siin 235, ent tuleb päevi, kus ületan selle magusaga, sest isu midagi magusat süüa on tihti. Headel päevadel söön siis kas banaani, arbuusi, maasikaid, nektariini, õunu, pirne, apelsini või krõbistan kurkki, porgandeid, tomatit. Siis kui nii tubli ei ole, siis söön paar kommi või söölaküpsiseid.

Üldiselt paar korda kuus söön ka torti või mingit kooki, seda juhtub nii kolm või neli korda kuskil. Samuti on nüüd grillimisi tulnud, mis panevad kohe sellise põntsu mulle. Alkoholi ei joo, vahel limpsin mehe õlu pealt vahtu, ent seda väga harva. Imetan veel last.
Oma veekoguse kaheksa klaasi nagu siinne keskkond soovitab, joon ära ilma igasuguse vaevata, tavaliselt joon 12 klaasi, sest janu on mul hea, eriti kui laps soovib tihedamalt rinda. Toitumine mul tasakaalus ei ole, valgud on üle. Ent kui liitusin, siis panin aktiivsuse taseme kõrgemaks kui hetkel ning siis oli kalorinorm 1800 ringis ning siis sain toitumise tasakaalu, sõin rohkem leiba ja jõin kohvi 2 tl suhkruga, aga kaal ei langenud. Siis alandasin aktiivsust ning vähendasin süsivesikute hulka, nii sain oma kaalu alla poole liikuma, mitte küll nii kiiresti kui võiks, aga vähemalt langeb tasapisi.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triin05
Kuupäev: 13. June 2014, kl 06.53

Tere hommikust. Kaaluks võib märkida 77,3. Tundub nagu igavene 77-tahaks juba uut esimest numbrit näha. Loodan järgmine nädal selleni jõuda.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 13. June 2014, kl 07.55

Minu täna hommikune kaal on 87,5 kg, lootsin tsipake rohkem, aga eile õhtul ei suutnud korralik olla, ent vähemalt on 87 ees smiling smiley Ja ongi nädalake jäänud, mu lootus saada 85 ette on vähetõenäoline, aga üritan ikka.

Ilusat ja kerget nädalavahetust kõigile tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: MTU
Kuupäev: 13. June 2014, kl 08.29

Tere,

mul 95,8. Olen rahul smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 13. June 2014, kl 08.37

Oi MTU, sul kõigest veel 800 grammi ja oledki endalt 10 kg maha raputanud, väga tubli oled smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triin05
Kuupäev: 13. June 2014, kl 08.41

MTU väga tubli smiling smiley. Kuidas siis edasi kas teeme alles jäänud rahvaga uue 10 nädala duelli?

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: MTU
Kuupäev: 13. June 2014, kl 09.15

Tänud kiituse eest.
Mina küll sooviksin jätkata. See 10-10 on paras pikkus ja hea eesmärk. Kas ta just järgmine kord ka niisama hästi õnnestub, ei oska öelda, kuid tahaksin proovida.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 13. June 2014, kl 09.21

Mina oleksin ka käpp smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 13. June 2014, kl 09.25

Uut volli vast ei pea tegema, jätkame siin, lihtsalt lisame nädalaid ning teeks järsku järgmise nädala veeru punasega või mingi muu värviga, siis teada, et vot seal oli kümnes nädal. Pärast endal hea vaadata, kuidas kaal on langenud ning palju läks aega, et 10 kg lahti saada.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 13. June 2014, kl 12.36

Oh, küll te olete tublid!! Teie toiduplaanid on lausa eeskujulikud.
TABEL'i täiendasin ka.
Mul ei ole siin midagi rõõmustavat. Hommikul kaalule astudes suutsin öelda - MIDA KU....DIT!!! Ma ju ometi liigutan end piisavalt, aga kaal.... nädala jooksul nägin tõusu ja langust ja täna siis sama mis eelmine nädal. 105,7!!!! Nujha, pidin endale tunnistama, et liigun küll, aga söön sisse tunduvalt rohkem kui selle liigutamisega kulutada jõuan. Nii üle viskas minu suutmatus end ohjes hoida. Tõsiselt!! Ma siis alustan taas algusest, mitte homme, vaid nüüd ja kohe. P....e kõik, miks mina ei suuda. Ma ei ole eriti ropendaja, aga hetkel lihtsalt pean end välja elama, olen nii vihane enda peale, kuidas ma ometi nii nõrk olen. Vabandusi leiab ju igasuguseid, aga tegelikult olen lihtsalt nõrk ja söömise (maiustuste) ori.
Hakkan korralikuks ja viimase selle duelli nädalaga tahan miinust kirja saada. Siis võtame järgmised 10 nädalat ette!!!
Olgem tublid ja fantastilised!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 13. June 2014, kl 12.38

Muide kui nädala pärast "uuesti alustame", siis kustutan tabelist meie kadunud liikmed. Nende asemel võib uusi kambajõmme kutsuda, kui te vastu pole ja leidub mõni entusiast!!

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Kuupäev: 13. June 2014, kl 16.08

Tere kõigile tublidele! Mina olen ka pikalt kadunud olnud,sest ei saa oma söömistest võitu sad smiley Nägin paar tagasi oma elu tippkaalu ka ära - 92,5kg ja see oli õudne.Otsustasin,et enne ei kirjuta siia,kui olen suutnud vähemalt 2ndl järjest tubli olla.Nüüd see siis tehtudsmiling bouncing smiley.
Kaal eelnine reede 91,7kg ja täna 91,4kg.Vaikselt aga siiski allapoole.
Kuna olen suur lihasööja,siis minu valgud on ka laes aga kaal siiski veidi langeb.No ei saa minust juurikasööjat.Minu suur nõrkus on ka näksimine.Kui olen tubli ja söön ilusti hommikul ja lõunal,siis ei ole tahtmist näksida ja ka õhtul ei õgi.Nii kui päeval korralikult ei söö on õhtu hukule määratud.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 13. June 2014, kl 20.01

Tore kuulda, et Tupsunupsu täitsa alles veel. Nagu aru saad ei ole minugi kaalunumber eriti muutunud. Ei saa magusaisust kuidagi üle. Ja näksimist on ka samuti palju. Aga ma pole veel alla andnud ja küll ükspäev see number ka kukkuma hakkab.

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 15. June 2014, kl 14.50

Loetud päevad duelli lõpuni, kuidas läheb?
Minul hetkel kaal 87.3 kg, vaiksel rügan edasi, kuigi homsest neljapäevani olen spa-s puhkamas. Loodan, et hullu tagasilööki ei tule, sest ujumine ja saunatamine võiks ju hästi mõjuda kaalule, kui toiduga ei patusta.

Tupsunupsu, tore et tagasi oled ning küll sul varsti tuleb esinumbri vahetus tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triin05
Kuupäev: 20. June 2014, kl 07.12

Tere hommikust. Minu kaal 76,9 smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: MTU
Kuupäev: 20. June 2014, kl 08.22

Tere, minu kaal 95,1. Päris eesmärgist jäi 100 g puudu, aga pole hullu. Ikka hästismiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: 10-10 = the finger smiley
Saatis: Triips16
Kuupäev: 20. June 2014, kl 08.53

Hommikust smiling smiley

Minu kaal on 87 kg, lootsin rohkem aga samas olen ka rahul, sest käisin spa-tamas ning sõin kõike head ja paremat. Järgnevad kaks nädalat olen eemal siit, sest puhkus ning olen perega eestimaad avastamas.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine123456789Järgmine
Asukoht: 6 / 9


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.