Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine12345678910Järgmine
Asukoht: 7 / 10
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Kidi
Kuupäev: 19. January 2015, kl 18.05

Tere!

Mina olen nüüd pikalt eemal olnud. Aastalõpp oli kiire ja muid tervisega seotud asju ujus pinnale. Kuid teiega pürgiksin ikka edasi, nüüd seda veel rohkem vaja, kui varem! smiling smiley

Tervitused!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Salvei
Kuupäev: 22. January 2015, kl 00.39

Mina mõtlen, et kui ma siin grupis ei jätka, siis uuega liitumine ei too motivatsiooni juurde. Teie postitusi lugeda on kuidagi KODUNE. Minu kaal näitas täna ÕHTUL! 105,7, kaalutabelis minul sellist küll pole olnud smiling smiley Mul liikumine NULL, jälgin kaloreid ja söön palju smiling smiley Kui mäletate, siis kurtsin, et ei jôua oma päveast normi kuidagi täis süüa. Nüüd võtsin südameasjaks süüa ja jeeee, mulle sobib smiling smiley Ega muidugi hõisata ei saa, äkki kõik pöördub .... Aga magu on kole täis ...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 22. January 2015, kl 11.24

Tere - tere

No ma tõenäoliselt siiski pikendan oma kasutaja ära üheks aastaks (mõtlesin küll pooleks aastaks, aga kuna hinnavahe on vaid 5 euri, siis pigem võtta juba aasta), et veel teie seltskonnas olla. Jah, kaalutabelit saab ilma sisse logimata täita, aga paraku kommentaare jätta ei saa - saab ainult lugeda.

Aga ega ma taha oma teekonda pooleli jätta. Kui hetkel on siiski mingi -10 kg läinud, siis eesmärk oli ju suurem. Usun, et mu kaaluseisak on seotud eelkõige sellega, et söön natuke valesid asju jälle (liiga palju saia ja olen patustanud magusaga) ja liikumist ei ole nii palju, kui peaks. Jah teen 1-2 korda nädalas trenni ja enamasti saan 10 000 -11 000 sammu päevas ka täis (vahel ka rohkem), siis sellest ainult ei piisa.

Loodan väga, et varsti lähevad ilmad paremaks ja saab õue jooksma - eelmisel aastal alustasin õues jooksmist veebruaris (eelmisel aastal siis lõpetasin õues jooksmise novembris ja nüüd olen saalis käinud). Uueks hooajaks on jooksukalender juba suhteliselt erinevate rahvajooksudega täis pikitud ja eesmärgiks siis saada paremaid tulemusi kui eelmisel aastal.

Mis on aga kõige juures hea - tundub, et selle 10 kg olen ma maha raputanud ja kui ka hetkel kaal ei alane selle tempos, mis ma ootaks, siis kõige olulisem on, et kaal tagasi ei tule(ks).
Usun, et ma ise muutun taas erksamaks ja toitun paremini, kui läheb taas valgemaks - minu jaoks on siiski kõige raskem aeg aastast detsember kuni märtsi algus - sageli söön siis rohkem tarbetuid kaloreid ja kipun magusaga patustama.

Hea on muidugi see, et ma väga palju magusat ei söö, kuid mul siiski on oma lemmiktooted. Mees küsis hiljaaegu, miks ma koju jäätist ei too... Selle pärast ei too, et kui nad külmkapis on, ei suuda ma neile õhtuti vastu panna. Lihtsam on jätta nad poest ostmata smiling smiley. Siiski olen teinud selle pahanduse, et kui vahepeal olid mul kontorist töölaua sahtlis pähklid, siis nüüd on väikesed shokolaadid tagasi kolinud. Ma luban, et püüan end varsti kokku võtta ja lasen shokolaadidel välja kolida (st söön olemas olevad ära ja püüan juurde mitte osta) eye rolling smiley

Olge tublid ja homme siis aeg taas kaalule astuda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 23. January 2015, kl 13.15

Tervitus!
Õnnitlen meie kolme vaprat, kes juba oma saavutused kirja said!
Teie kaalulangus teeb ikka kadedaks küll!grinning smiley
Olen nö hambad ristis ikka üritamas. Nädala esimese poole sõin palju
vähem kui vaja ja siis muidugi paaalju rohkem. Öösiti istusin ka üleval,
ega siis ka ju nälgida saanud. Joomine ei meeldinud ka enam.
Ühesõnaga tegin kõike valesti.angry smiley

Kaalukaotus 400 grammi on vist ka juhus, aga palun mind ikka rivisse
jätta ja kirja panna mu väike saavutus!

Mingeid lubadusi ei anna, muidu nagu AAs smiling smiley
Aga kergemaks tahaks saada küll.......

Jõudu uueks nädalaks ja salatirohket nädalavahetust!
cool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 23. January 2015, kl 14.02

Terekest!
Seekord läks nädal nii, et tuli 400g juurde. Eile hommikul näitas kaal veel pisikest miinust, aga täna plussis, seega väga ei põe, vahel on nii, et ühel hommikul plussike ja siis 24h hiljem juba kena miinus. Järgmine nädal ju taas võimalus. See nädal möödus nagu nii valesid asju (šokolaadi) liiga ohtralt süües.
Ostsin endale ka kepid ja nüüd sammun õhtul koos nendega vähemalt 7km!! Muidugi jube libe on, korra olen ka kukkunud, maandusin oma pehme kannika pealeeye popping smiley ja kuidagi õnnestus ka põlvele sinikas saada. Aga see ei vähenda tahtmist õhtul välja kõndima minna. Kokku olen jaanuarikuus kõndinud juba 122kmsmiling bouncing smileysmiling bouncing smiley, algul küll ilma keppideta.

Loodan, et uus nädal toob miinuse.
Kõike kaunist!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Triips16
Kuupäev: 23. January 2015, kl 22.04

Minul läks see nädal päris hästi alguses ning kaal näitas juba vahepeal alla 82, aga täna pean kahjuks oluliselt suurema numbri kirja panema. Trenni tegin usinalt ning söömine oli ka kuni neljapäevani täitsa vinks vonks, aga siis läks asi untsu. Eile hommikul tundsin tohutut magusaisu (punaarmee marssis sisse) ning lasin kõigel heal ja paremal sisse rännata, aga tean, et järgmine nädal on oodata miinust tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 26. January 2015, kl 14.55

Tervitus uuel nädalal!
Kas olete ikka korralikud joodikud-söödikud?
Zahiril on mandlite võrra nüüd kindlasti kaal väiksem cool smiley
Loodetavasti läks kõik hästi ja boonusena opi eest kilod-grammid kaovad....
Mina olen iga päev väga tubli olnud, seda kuni kella seitsmeni õhtul.
Siis on kaloreid veel piisavalt järel, et endale nats midagi lubada.
Rohkem pole vist mõtet lisada, sest neid kaloreid ei pane ka kirja.
Vastik, vastik ja ikkagi teen seda allakäiku uuesti. Liigsöömine on kui teine mina, nii ajudesse kasvanud, et nõuab vist ka op'i angry smiley

Igatsorti vabandusi leiab alati. Lootus vaid sellel, et kogu päev tuleb teistsuguseks muuta. Liigutamisega alustasin ka uuesti, vähemalt sel ajal olen köögist eemal.
Aga igal hommikul alustan ju uuesti oma kohvi jne ülesmärkimisega.
Siin heietamine on vist ka mingi teraapiavorm, ehk hakkan lõpuks ise ka häbenema....the finger smiley

Meie pika ja vastupidavust nõudva duelli teistele osalejatele paremat suhtumist ja head kaalulangust.
Kirjutage ka ikka, mismoodi teie vastu peate ja millega end motiveerite,
siis on peale minu hoiatava ja halva näite muud ka lugedaspinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 26. January 2015, kl 15.44

Tere-tere

No mina olen ikka osaliselt kimpus - söön nagu normaalselt ja väga ei liialda ka, aga kaal ikka ei taha minna (ok, ega talvel ei saa väga loota ka, et kilod lähevad nagu suvel vahepeal, kui kuumaga süüa ei taha), aga siiski.

Trenni ju teen, kõndida olen ka püüdnud ikka 10-12000 sammu päevas - kohati on seda töö kõrvalt ikka päris raske kokku saada, aga tasapisis ja kindlalt, siis ikka tuleb.

Õhtuti söömist omale enam ka ei luba, umbes pärast kella 19.30 - vaatan, et viimasel ajal kipud õhtusöök sinna kella 19 kanti jääma, aga pole midagi teha - kui ikka kell 18 töölt koju jõuda, siis ei saa söömist kell 18 lõpetada.

Positiivne on selle juures küll see ,et kuigi kaal on suhteliselt paigal, siis ümbermõõt ikka tasapisi kahaneb - ja ka see näitab edasiminekut õiges suunas - nii et minu poolne soovitus, et kui kaal ei alane, siis mõõtke end vahepeal.

Ja nii ta läheb, päev päeva järel.Just arvutasin, et kui tahaks suveks veel 10 kilo alla saada, siis peaks kaalulangus kuus olema ca 2 kg. Iseenesest ei ole ju ebareaalne, see teeb kusagil 500g nädalas, mis peaks olema igati mõistlik kaalulangetus. Nii et eks ma püüan ja ponnistan smiling smiley

Jõudu, jakus ja jagage oma nippe ja tarkusi...

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Triips16
Kuupäev: 28. January 2015, kl 12.43

Minul nüüd põnn haige ning viimased päevad pole trenni üldse saanud teha ja noh seda näksimist on tunduvalt rohkem. Kui põnn terve, siis päev läheb nii ruttu ning kogu aeg miskit toimetamist või nii, aga nüüd magab põnn päevas mitu korda ning mina muudkui tuulutan külmkappi. Niipalju siis sellest, et reedel ilus number ootamas, sest hetkel on olukord selline, et hea kui pole juurde tulnud. Täna õhtul üritan jalutamas käia ning ehk jõuan ka mõne km joosta, kuidagi peab ju sellele kaalutõusule piiri panema smiling smiley

wernerinna, ma ka just mingi paar päeva tagasi mõtlesin, et oh kui suveks saaks alla kümneka, siis oleks juba superluks, aga siis mõtlesin et olen isegi õnnelik, kui saaks viieka alla ja juba peale seda mõtet tuli, et hea oleks kui saaks selle vastiku kaheksa eest ära. Eh mul üks sõbranna ütles, et mis see neli kilo siis ära ei ole, lihtsalt tee rohkem trenni ja tuleb ära, oleks siis see nii lihtne. Ja nagu sellest lausest ei oleks vähe olnud, siis ta tegi mingi nädal aega trenni ning loobus magusast ja oli nagu naksti neli kilo kergem ning ta on normaalkaalus. Oeh oleks mul ka nii, et vot nüüd teen nädal aega hullult trenni ja siis olen kohe mitme kilo võrra kergem, aga kus sa sellega, mul hoiab keha kümne küünega igast grammist kinni. Aga jah siis mõtlen, et kui kaotangi paar sada grammi, siis mulle teeb see tunduvalt rohkem rõõmu ja rahulolu kui tollele sõbrannale tongue sticking out smiley grinning smiley Igatahes vapralt edasi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Triips16
Kuupäev: 28. January 2015, kl 12.52

Ahjah vaatasin ka meie kaalutabelit ning suhteliselt paljud on vist juba loobunud.
Zahir, peaksid puhastust tegema, sest niisama vist ei ole mõtet kaasa lohistada neid, kes juba mitu kuud pole kaalu kirjutanud. Näiteks Sandra72 kirjutas oma kaalu viimati 21.11.14 ja Cat65 kirjutas 07.11.14.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 30. January 2015, kl 11.13

Tere ilusat hommikut!!
Meil siin üle pika aja taas päike paistab (Pärnumaal), nii mõnus, annab kohe sellise erilise tunde, justkui kevad pole enam kaugelsmiling bouncing smiley
Ja rõõmustamiseks on veelgi enam põhjust, leidsin oma motivatsiooni üles ja asusin taas piinliku täpsusega oma toitumiskava jälgima. Tulemus on seda väärt, nädalaga -1,9kg!!!! Supersmiling bouncing smiley

Tavaliselt on reede see päev, kui ma ilusat tulemust kohe tähistama asun šokolaadigatongue sticking out smiley, aga seekord teen teisiti, ei tähista. Olen kenasti õigel teel ja ei kavatse selle pealt kõrvale kalduda, seega ei mingit tähistamist. Võibolla õhtul üks tükike šokolaadi ja sedagi vaid sel juhul, kui ülejäänud päev olen olnud igati eeskujulik!!!

Kannatlikku meelt ja otsusekindlust eelkõige soovin endale ja Teile ka, kes siin koos minuga rabelevad ilusama mina suunascool smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 30. January 2015, kl 14.38

Tere!
Palju õnne, Kopsiine! Nii äge tulemus ja see mittetähistamine on ka hea mõte winking smiley
Minu kaalulangus on tagasihoidlik, aga on ikkagi langus. Nii et natuke ikka rõõmustan ka .... ja muudkui tasapisi edasi.Kevadepoole tuleb kindlalt rohkem langust, aga iga päev on ikka oluline. Mul vähemalt.

Üldiselt on vist mitmel teiselgi nö paigaltammumise aeg, talv ju ikkagi.
Meie duell on tegelikult jube raske. See pikk tähtaeg on väga õige, aga keeruline on kogu aeg tubli olla. Samas selline õige elustiil peab ju alatiseks sisse harjuma, selles mõttes on meil lootust eduks rohkem kui
kiirduellides spinning smiley sticking its tongue out
Kuigi kaalunumber ja selle valvamine pole elus kõige tähtsam, siiski on kergemana igas mõttes kergem olla.
Palun, Zahir, kirjuta minu rea peale 97,4.
Aitäh ja muudkui edasi!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Kidi
Kuupäev: 30. January 2015, kl 16.45

Kas te mind tagasi kampa võtaksite? sad smiley Kadusin kuuks ja natukene peale tervislikel põhjustel ning eks nime niisama kaasas lohistada pole mõtet. Hea meelega liituksin uuesti, suveni ikka veel aega jäänud ning eesmärk on ka endine. Luban eeskujulikult iga nädal kaalunumbri kirja panna smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 02. February 2015, kl 10.45

Tere
Rõõm on näha siin tabelis rõõmsaid ja ilusaid miinuseid. Ma ei tea, kuhu minu miinus kadunud on, aga no pole hullu - ehk on see aeg, kus rasv põleb ja lihast tuleb, siis vist ka kaal väga ei lange.
Igatahes mehelt saan juba tasapisi kiita, et keha hoopis rohkem trimmis ja see teeb head meelt küll.

Ja ega ma alla ei anna.
Endiselt käin ca 2x nädalas jooksams ja vähemalt ühel päeval püüan teha midagi muud füüsilist ka, kas siis pikema jalutuskäigu vmt, mis nõuab füüsilist liigutamist.

Ja kui ma kalendrisse vaatan, ega siis minu jooksuhooaja algus ei ole enam kaugel - üks võimalik rahvajooks on 28.03 (kuigi sellel ei tea veel, kas osalen) ja sealt järgmine siis juba 11.04.

Samuti panin end kirja järvejooksude ja linnajooksude sarjale - eks näis, mis tulemus on. Igatahes tahaks neil jooksudel, kus eelmisel aastal osalesin, oma ajad üle joosta smiling smiley

Päikest ja rohkelt liikumist.

Ning head Tartu rahu aastapäeva ja küünlapäeva - PS Küünlapäeval pidid mehed naiste töid tegema ja naised külas ja kõrtsus käima - nii et naised, kodust välja smiling smiley!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 04. February 2015, kl 11.01

Nujah, lubasin küll, et ei tähista oma suurt miinust, aga ikkagi sain küüned šokolaaditahvli taha ja sealt siis tükke muudkui kadus moody smiley
Aga hetkel ikka tagasi ree peal ja kaal langeb, seega on reedeks taas miinust oodata, eks näeb, kui suureks/väikeseks see kujuneb. Siht on endiselt silme ees.

Alates 1. jaanuari õhtust olen käinud väljas jalutamas, viimased paar nädalat teen kepikõndi ja super rahul. Siiani vaatasin neid kepikõndijaid suure eelarvamusega, et mis see siis nii väga erilist on, aga nüüd pean tõdema, et ikka on küll eriline. Esiteks on juba minu käimiskiirus tunduvalt kasvanud ja teiseks käies saavad ka käed oma koormuse. Higistasin ma ka ennegi niisama kõndides ja ka nüüd on tagasi koju jõudes riided seljas märjad!! Igal õhtul peaaegu 9km ja 1,5 tundi!!! Koju jõuan 23:30!!! Varem lihtsalt kahe lapse kõrvalt ei ole aega enda jaoks!! Kusjuures välja lähen iga ilmaga, koju jõudes olen olnud vihmast läbi märg ja ka üleni valge lumekihi all peidus spinning smiley sticking its tongue out Lahe on igataheshot smiley

Rõõmsat kolmapäeva, vahvat neljapäeva ja ilusaid miinuseid reedeks!!1

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Zahir
Kuupäev: 04. February 2015, kl 15.22

Kidi, lisasin su nime tabelisse, aga palun anna mulle algandmed ka, et saaksin need ka lisada.
Tere tulemast tagasi!
Minul oli 28-ndal nüüd siis mandlioperatsioon väga väga valus.
Kaal on hetkel 83,9. Kõht meeletult tühi ja kaks päeva jõin ainult vett ja kummeliteed, sest nii valus oli, et ei saanud midagi süüa. Kõik millel oli mingisugune maitse tegi asja hullemaks. Nüüd saan vaikselt juustu närida ja kanaliha. Muud väga ei saagi. Jäätis on väga hull kurgule, et seda ma üldse ei söö. Kuna hetkel nii väheses söömisega aeglustan väga oma ainevahetust, siis mõtlesin, et kui kuu ajapärast tohin hakata jälle füüsilisi asju tegema, siis hakkan kohe jõutreeningut tegema, et ainevahetus oleks jälle kiirem ja ei säilitaks kogu seda toitu, mida söön.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 04. February 2015, kl 19.29

Hei

küll te olete tublid.
Igatahes hoiatan, et ma sel nädala reedel kaalu sisestada ei saa - teen seda pühapäeval või jääb see nädal vahele. See ei tähenda, et ma ära kaon, lihtsalt olen nüüd mõned päevad kodunt eemal muid (töö)asju ajamas.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Kidi
Kuupäev: 04. February 2015, kl 21.29

Tere!

Suurepärane, aitäh tagasi kampa võtmast! smiling smiley
Minu eelmine reede kaal oli 105 kg, kui see sobib, siis see saakski mu algkaaluks, kui ei siis reedel annan numbri. Olen vahepeal kõvasti kosunud. Pea terve detsember olin lehel unehäiretega ja sealt need kilod kolinal tulid. Pikkust mul 164 cm jagu ning eesmärk on 75 kg.
Zahir, head taastumist. Mul see läbitud ning siiamaani meeles nagu eile oleks olnud. Õnneks ei kasva mandlid tagasi smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Kidi 04.02.2015 21.30.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 06. February 2015, kl 08.49

Tere, tean et teie duell on kestnud juba nii kaua, kuid kas oleks võimalik veel teiega liituda. Olen ka umbes 30 kilo ülekaalus ja palju aega tagasi sain natuke alla just tänu suure eesmärgiga duelli motivatsioonile, kuid kahjuks ebaregulaarse toitumise tõttu oli seda rõõmu lühikeseks ajaks. Olen 3 kuu pärast sünnitamas. Kuid vajan enda kõrvale motiveerivaid inimesi, kellele toetuda, et saaksin ennast sundida jälgima, mida suhu panen ja kui palju ning usun et teie motivatsiooni toel suudaksin ennast hoolimata libedusest siiski ka rohkem jalutama minema. Südamest teie toetusele lootev Krista smiling smiley Minu hetke algkaal hommikul oli 106,1kg. Juhul kui soostute mind endi sekka võtma.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: kopsiine
Kuupäev: 06. February 2015, kl 15.08

Terekest!!
Minul taas asjalik nädal selja taga, kirja läks -0,9kg!! Rahul! Kokku olen maha saanud 9,9kg ehk peaaegu 10 kilokest. Punnitan oma kavaga hoolikalt edasi, sest see ju mõjub. Ja kõndimas käin ka. Igal õhtul mõtlen, et ei, täna ei lähe, teen puhkepäeva, aga siis edasine toimub juba automaatselt - riided selga ja uksest välja koos keppidega. 1,5 tundi tatsamist, higistamist ja mõnus tunnesmiling bouncing smiley

Tere Krista!!
Saan sind tagant sundida küll, et kõts välja jalutama, kuid sinu olukorras tead sa vaid ise, kui paljuks suuteline oled. Minul viimasel raseduskuul ei olnud välja üldse asja, ei suutnud poeski eriti pikalt püsti seista, poeskäik oli ikka hüperkiire, suur kõht lihtsalt viis keha tasakaalust välja. Kuigi ma ju liikusin ennem!! Ja ka peale sünnitust võttis taastumine aega, esialgu 15 minutit vaid jalutamist. Ja söögiisuga on nii, et muidugi hea, kui sööd vaid tervislikku, kuid kui sul veel 3 kuud kanda, siis võtad sa nagu nii kaalus juurde selle arvelt, et laps need kolm kuud muudkui kosub, viimane kuu veel eriti palju. Edu sulle!! Jaga oma muresid ja rõõme meiega!!

Edu meile kõigile uueks nädalaks!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 06. February 2015, kl 15.25

Tänan tabelisse lisamast. Vaatame tasa ja targu, kuidas rasedusega toidu tasakaalus hoidmine ja liikumine sujub. Eelnevalt toitusin vägagi ebatervislikult ja kõvasti rohkem kui tohiks, seega usun et väikese kaalukaotuse saab juba ainuüksi toitumist jälgides, vähemalt esialgu. smiling smiley Jõudu ja jaksu ning eelkõige motivatsioonirohkust kõigile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Triips16
Kuupäev: 06. February 2015, kl 21.13

Minul oli see nädal suht kaootiline, olen nohus ja köhas ning jalutamine on täiesti tagaplaanile jäänud. Õnneks tuli see nädal pisikene miinus siiski, aga see haiguse tõttu, sest toitumine on halb olnud see nädal ja liikumine peaaegu olematu. Loodan oma tervise järgmiseks nädalaks joonde saada ning siis saan hakata jälle väljas vurama ja ehk lõppude lõpuks murran ka selle 82 kg ära, sest ma juba pikemat aega maadlen selle numbriga.

Tere tulemast KristaP ning ma usun kindlasti, et isegi raseduse lõpus saab toiduga ikka palju ära teha. Enda rasedusest mäletan, et kui lõpus sain pragada, et nii palju juurde võtsin, siis tegin korrektuurid oma toitumises ning tõepoolest mõjus, võtsin juurde kahe nädalaga üksnes pool kilo, mis oli super, sest üks kuu viskas kohe 5 kilo juurde. Aga kindlasti jälgi oma enesetunnet ning ära midagi väga drastilisest kohe ette võta, naudi oma viimaseid kuid smiling smiley Ega sa juhtumisi Sakust pärit pole?

Kerget nädalavahetust kõigile tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 07. February 2015, kl 11.59

Tere taas, pärit olen Rapla lähistelt. Kuna mulle meeldivad nii pähklid kui värsked viljad, siis trastilist muutust siit ei tule, lihtsalt pean kogused tasakaalu panema ja rohkem liikuma. Kuna kodus olemas wii mängukonsool,koos wii boardiga, siis see liikumine ei jää vähemalt kehva ilma taha. Pikkust on mul 163cm, selle unustasin eelmine kord kirjutada smiling smiley Üritan päevas liikuda 10000 sammu, mis wiil steppides võtab aega rahulikus tempos 100 minutit. Ja üritan ka peale kuute mitte süüa. Ootan huviga reedet, et millised üllatused ootavad smiling smiley meelekindlust meile kõigile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Kuupäev: 07. February 2015, kl 13.26

Tervitus!
Zahiri miinused võtavad lausa tummaks! eye rolling smiley Nii et igal asjal omad head ja vead: kuigi see op oli valus ja paha, siis kaalulangusele andis hea kiirenduse. Kindlasti on hea tunne edasiseks!
Hea on leida siit nii erinevaid inimesi ja olukordi, ootame siis kõik koos titat ja soovime parimat emmele! thumbs up

Juba on veebruar, aga ma olen oma jõulueelsest kaalust ikka veel tublisti raskem. Seega ei mingeid "vastlakukkeleid ei sokkeleid" jne. Hakka või paastuaega pidama, mis oleks õige küll.
Tegelikult olengi viimasel ajal kaalutõusuga maadelnud, püüdes mitte juurde koguda, söögiisu on nii hea ja ajakava kaootiline, siiski olen valmis tõsisemalt kaalulangetamisega tegelema jälle.

Seekord 97,1.
Siin foorumis keegi võrdles neid väikesi langusi võipakkidega, ikkagi terve pakk maha sulanud smiling smiley - on ju lahe võrdlus!
Aga enesetunde ja tulemuse jaoks on ikkagi rohkem vaja.

Kaunist küünlakuud ja muudkui kirjutame ja peame vastu!
the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 07. February 2015, kl 15.37

kuidas see tabeli täitmine käib? kas igaüks märgib ise või tuleb andmed siia kirjutada. Mul sealt puudu pikkus,mis on 163 cm ja vaatasin et 27.02 on vaheeesmärk, selleks paneks 102,0 kg winking smiley vaatame, kas sujub. kas peale nende andmete veel midagi puudu, siis tean? Tervitades Krista

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Zahir
Kuupäev: 07. February 2015, kl 19.06

Hei KristaP oma kaalu ja vaheeesmärgid sisestame ise. Puudu on veel ideaalkaal selle aasta suveks.
Edu kilode langetamisel.
Mina loodan, et need kilod mul kõik tagasi ei tule kui lõpuks süüa saan.
Tahaks nii väga saada esimeseks numbriks 7

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Triips16
Kuupäev: 07. February 2015, kl 22.11

KristaP, ole pähklitega ettevaatlik, need head kaloripommid. Öeldakse, et päevas tuleb üksnes peotäis pähkleid süüa, aga näiteks mina küll ei suuda ainult peotäis süüa, ikka läheb rohkem suhu smiling smiley
Kas sul esimene laps tulemas? Palju sa muidu rasedusega oled juurde võtnud? Kas ämmakas on midagi su kaalu kohta ka öelnud? Küsin, sest näiteks mulle öeldi igal visiidil, et oi oi kui palju juurde tulnud ning saadeti kaks korda glükoositaluvuse testi tegema üksnes seetõttu et olin ülekaalus enne rasedust.

Zahiri miinused on jah väga ahvatlevad, aga tõesti eks igal asjal ole oma hind. Hoian sulle pöialt, et kaotatud kilod tagasi ei tule ning et suurt söögiisu ei tuleks, kui sööma saad normaalselt hakata.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: KristaP
Kuupäev: 08. February 2015, kl 10.14

praeguseks olen kokku juurde võtnud umbes 7 kilo. See mul kolmas laps, esimese kahega võtsin kummagiga juurde 23 kg ja sealt jäi ka mulle külge ligi 30kg ülekaal. Pähkleid ma ei karda, sest pigem mul toitumisega see probleem et ei söö kohustuslikke kaloreid täis. Mulle väga meeldivad värsked viljad ja nendest vist ainult elaksingi, kuid nendega kaloreid täis saada ilma lõhkemata on suht keeruline, siis tulevadki appi pähklid ja seemned, mis aitavad tasakaalu luua ka valkude ja rasvade osas winking smiley Sellest kõigest ka mu usk, et mu kaal langeb ka hoolimata rasedusest, on ju ka massi, mida kaotada smiling smiley Peame ikka ilusti vastu smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Kidi
Kuupäev: 09. February 2015, kl 13.52

Hei!

Kahjuks polnud võimalik nädalavahetusel oma kaalu sisestada, pikad päevad tööl ning polnud tahtmist arvutisse nina pista smiling smiley Lisaks ei jõudnud ka välja kõndima, eile tahtsin minna, aga tuul oli nii tugev, et raske oli püstigi püsida, seega jäi minemata. Suurt kaalulangust nädalaga ei toimunud paraku, kõigest 500 grammi kadus. Natukene pettunud endas, et end välja kõndima ei ajanud ning selletõttu ka nii väike langus. Aga pole hullu, sellel nädalal paremini, loodan grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell: 30 kg vähemaks järgmiseks suveks teema jätk.
Saatis: Triips16
Kuupäev: 09. February 2015, kl 21.00

KristaP, siis oled ju üsnagi tubli olnud, et ainult 7 kilo juures, kui nüüd võtad toitumise luubi alla, siis kohe kindlasti ei tule sul 23 kilo.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine12345678910Järgmine
Asukoht: 7 / 10


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.