Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 5 / 17
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 19. January 2016, kl 20.42

Fuksia, aga ole lahke lao oma tonn tabelisse spinning smiley sticking its tongue out Tegin ruumi juurde.

Eks kui kuu on kasvavas faasis siis ongi raskem alla saada. Pärast pühapäeva hakkab kuu jälle kahanema, siis peaks nädala pärast juba ilusamad numbrid olema.
Varasemalt olen täheldanud ka seda, et kui siin halada, et kaal ei liigu või tuleb juurde, siis reedeks on ikka miinus, kasvõi väikenegi the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Kuupäev: 20. January 2016, kl 07.05

Ma liituks ka teiega hea meelega smiling smiley Kunagi sai siin keskkonnas ikka mõned kilod alla võetud, kuid peale kahe lapse sünnitamist on terve hunnik neid jälle kukil. Kuna ma alustasin omapäi ilusti 1. jaanuarist, saan tagantjärgi tulemused ka lisada smiling smiley Praegu esimesed kilod on õnneks kergelt kadunud, eks ole näha, mis tulevik toob.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Kuupäev: 20. January 2016, kl 10.52

See nädal on kuidagi kehvalt läinud. Palju on liikumist olnud ringi ning paar korda andsin alla ja võtsin midagi kiiret näksida. Kuna veel tänane ja homne on veel ees enne kaalumist, siis ikka tahaks loota, et ikka 1 kg miinust tuleks reedel. See on ka mul pisike eesmärk, et iga nädal 1kg alla.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 20. January 2016, kl 19.14

Kuulge, pange siia kirja kui viitsite ühe päeva menüü smiling smiley äkki annab see motivatsiooni ja häid ideid juurde. Ja kui palju te patustate? Magusaga? veiniga?

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Marfatar
Kuupäev: 20. January 2016, kl 19.44

Ma just tegin õhtusöögiks paneeritud kanafileed (lõikasin fileed ribadeks, vasardasin toidukile vahel, siis paneerisin muna-piimasegus ja jahus ning küpsetasin). Kõrvale tegin lillkapsast juustuteki all. Kõlab jube rammusalt, kuid kaloreid kokku arvestades oli väga lahja õhtusöök. smiling smiley
Tavaliselt söön ma hommikuti ühe-kaks võileiba ja joon kõrvale suuuuure kohvi. smiling bouncing smiley
Lõunaks üritan süüa erinevat silo - selleks ostan poest paki valmissalatit ja miksin sinna juurde vastavalt isule kas paprikat, kurki, tomatit, mozzarellat, suitsukana, forte juustu või muud sarnast. Salatit teen ainult oliivõliga, sest mul on rasvu menüüs jätkuvalt liiga vähe.
Lõuna üritan meelega suht lahja teha, kuna ma ei saa töö juures toitu kaaluma hakata. Seetõttu olen kodus enam-vähem kaalud välja mõõtnud ja siis lisan päevikusse nö. silma järgi.
Patustamist tuleb ikka ette, kuid siis panen patud kirja ka.
Aga vein kõlab praegu küll hästi... Mul peaks veel külmikus veidi valget veini olema tongue sticking out smiley

*****Ma olen vormis. Ümmargune on ka vorm*****

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 21. January 2016, kl 07.51

Mul see nädal üks suur patt ainult ongi, selline täiesti null seis on. Ei taha kohe üldse mõelda toitumisele aj liikumisest rääkimata. sad smiley Nüüd veel see täiskuu ka lähenemas, siis magamine ka selline pinnapealne. Ma muidu jälgin enamvähem orgut, mulle see sobib.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. January 2016, kl 09.41

Tere!

Täna siis neljapäev ja õige aeg enne homset kaalumist halama hakata grinning smiley
Ega ma ka väga midagi ei looda. Täiskuu mõjutab mind ka, eriti mu tujusid.

Mul pole vist väga mõtet oma päevamenüüd siia kirja panna, sest ma pole selles osas eriti eeskujulik. Tööpäevadel pole aega putru hommikuti keeta, seega siis 2 viilu röstleiba, toorjuust, sink, kurk või midagi sellist ning tass kohvi. Nädalavahetusteti kas omlett peekoni ja salatiga või hirsipuder.
Lõuna söön väljas. Kas ostan kaubamajast midagi või käin võtan alt kohvikust suppi. Tavaliselt söön ma tööl 2x. Kell 11 paiku ja siis umbes kell 15-16 vahel. Teine söök on siis midagi kergemat üldjuhul. Nagu puuvili või smuuti. Siis jaksab pärast seda trenni minna.
Õhtuti söön oleneb kellaajast, mis kell koju jõuan trennist. Kui alles pärast kella 20 siis üldjuhul vaid tee ja vahest kõrvale 1 keedumuna, sest keha tahab pärast treeningut ju valku saada. Või kui jõuan koju varakult siis ikka mingi lihalik asi ja toorsalat või keedan suppi.
Aga jah üldiselt mul selle toitumisega suht ligadilogadi.

Mõtlesin siis isekeskis, et korraga kõigest halvast loobumine on raske, et kui prooviks nädala kaupa loobuda mingitest asjadest. A la, et kõigepealt kõik jahutooted...prooviks nii 1-2 nädalat hoida siis võtaks järgmise keelatud grupi nagu kõikvõimalikud tooted, kus suhkur sees. Magusat ma üldjuhul väga ei söö, aga noh hoidsed ja ketšupid jms...kõik ju sisaldavad suhkrut....ja siis alkohol, mida peab tunnistama, et ikka 1-2x nädala jooksul tarbin. Mitte palju aga pokaalike veini või gini on ju pärast rasket töönädalat kui õnnistus reede õhtul the finger smiley Püüaks siis nii järk-järgult elimineerida oma menüüst asjad mis seal olema ei peaks.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 21. January 2016, kl 18.58

Homset kaalumist ei oota sad smiley küll aga ostsin endale raamatu "Kaalust alla". Seal on retseptid ja võimlemisharjutused ka. Hakkan kohe põnevusega sirvima.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Lizzie
Kuupäev: 21. January 2016, kl 20.22

Ursull, järk-järgult asju muuta on kõige parem jah ja enda vastu tuleb lahke olla, valida õige tempo, sest muidu läheb raskeks.smiling smileyMa ei oota ka üldse homset kaalumist, sai paar päeva Eestist ära oldud ja menüü oli teine ja kuigi enam-vähem sain kalorinormiga, siis polnud nii tasakaalus, magusat oli ja polnud nii valgurikas kui mu menüü tavaliselt, ja minul oleneb kaalualangus hästi palju sellest, et süsivesikute arvelt oleks söödud valgu kogu suur, reisiga tuli pool kilo juurde. Käisin eile küll trennis, aga arvan, et olen väga rahul kui homme hommikul kaal plussis pole.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Kuupäev: 21. January 2016, kl 20.30

Minul isiklikult tuli suure üllatusena see, et kui asendasin süsivesikuid valguga ja kuidas see tunda andis nii täis kõhu tundena kui ka numbritena kaalul. Hommikul ja lõunal võtan vahetevahel seda uut proteiinikohupiima, milles valku rohkem kui tavalises kohupiimas (umb 11g/100g kohta) ja lisatud suhkrut ei ole. Eks ta maitse ole kah veidi lahjem ja puisem, kui tavaline kohupiim, aga kõhtu täidab mul vähemasti küll üsna hästi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 21. January 2016, kl 20.51

Ma nagu mingeid jogurteid ja kohupiimasid üldse ei tarbi. Piisab piimast kohvi sisse. Mitte, et nad mulle ei meeldi (noh magusad ei meeldigi), aga tervise huvides talvel kohe kindlasti pole vaja piimatooteid tarbida, et terve püsida. Olen üldjuhul harva haige 1x 3 aasta jooksul või nii.
Aga eks seda valku saab mujalt ka kui piimast. Muna ja liha. Vähesel määral söön kodujuustu vaid.
Ennast ajab juba muigama, et mul jutt selline nagu peaks ammu Kate Moss olema, aga tegelt on asi sellest kaugel veel grinning smiley
Aga eks ma üritan tasapisi keelatuid asju oma menüüst elimineerida.

Liikumise osas ei ole midagi kurta selle nädala osas. Pühapäeval tegin selle 15+km jooksuringi, esmaspäeval olin korrus3-s üldfüüsilist tegemas 1,5h, teisipäev puhkus, kolmapäeval jõusaalis jooksin 3km+ aerutasin 3km + muud harjutused 45 min ning siis 1h ujumist otsa. Täna käisin 40 mintsa suuskamas ja homme peaks jälle suuskama minema päeval ning õhtul korrus3e.

Loodame siis ikka homse osas parimat, et pekk sulaks ja kaal väheneks hot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 22. January 2016, kl 07.33

Hommikust, mind tabas see nädal täitsa hullumeelne söömine, sõin kõike ja valimatult. Õnneks tänane kaal näitas, et olen ainult 500g. juurde võtnud. Loodan, et nüüd nendel isudel lõpp.smiling smiley Ilusaid kaalunumbreid ja veel ilusamat nädalalõppu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Merelee
Kuupäev: 22. January 2016, kl 08.06

On ikka hea tunne küll, kui saab kaalutabelisse miinuse, olgu see või pisikene.

Toitumises väga suuri muutusi pole ma teinud, pigem püüan kogused kontrolli all hoida. Minu jaoks on ikka keelatud asjad need eriti ahvatlevad ning selle asemel et öelda endale, et seda ma ei tohi süüa, ütlen, et ma praegu ei söö ehk siis lükkan isu edasi. Mõnikord õnnestub ennast nii päris pikalt ära petta.

Kõige suurem eneseületus on ehk see, et olen sel nädalal 2x jõusaalis käinud. Elus esimest korda trennis smiling smiley ja kindlasti mitte viimast. Arvasin alati, et see pole minu jaoks, aga meeldis väga.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 22. January 2016, kl 08.56

Hommikust! smiling smiley
Mina tegin täna pikema uinaku ja plaan kodukontoripäeva teha. Ehk siis muuseas tööle saab oma kodused asjad ka ära aetud ehk.
Plaan minna päeval korraks suuskama, sest nii supper ilm on ju. Eile õhtul käisin, küll oli mõnus.
Täna kaalule astudes meeldiv üllatus ka. Ilgelt rahul olen, et kaal nii alla tiksub smiling smiley Peaasi, et see kõik nii ka jääks. Ühtlasi võib kummutada tõsiasja, et päevadega ON võimalik ka kaalust alla saada, kui väga tahta. Nädala algul viskas ikka mul ligi 2kg kaalu üles ja nüüd reedeks kõik jälle tim-tom.

Teistele ilusaid miinuseid ja liikuge õues, sest super talv on hetkel ju. the finger smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Marfatar
Kuupäev: 22. January 2016, kl 08.59

Hommikut kõigile, mina pole oma selle nädala numbritega üdse rahul. Kogu aeg on õhupalli tunne peal. Justkui kõik, mis sisse läheb, sinna jääbki. Ei käi mul läbi see seedevärk.eye rolling smiley
Paar päeva tagasi hõiskasin siin, et joon oma veini lõpuni. Jõudes külmikuni, tuli meelde, et võtan veel antibiootikume.. Sinna see vein minust jäigi the finger smiley

*****Ma olen vormis. Ümmargune on ka vorm*****

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Anett
Kuupäev: 22. January 2016, kl 11.46

Tereee!
Mul on käinud siin võitlus iseendaga... Raske, raske!
Aga ma jäin nn "kõhugrippi", oksendamine, kõhulahtisus, palavik , metsik metsik peavalu! Mees ütles, et ta ei mäletagi millal ma viimati haigehaige olin. Siis arutasime ja ma sain aru ,et keha annab siiski märku,et olen ennast unarusse jätnud. Ma pole viitsinud isegi lapsega õue jalutama minna!!! Kohutav.
Andsin endale nüüd lubaduse, et järgmine nädal olen VÄHEMALT 500grammi kergem ning rohkem motiveeritud!
Piinlik vaadata lausa oma kaalunumbrit!
Kergeid nr teile smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 23. January 2016, kl 15.11

Minul on kehv nädal olnud, õhtuti töölt tulles on selline söögiisu, et sööks hobuse ära ja siis hundi ka veel otsa... see, et mul ainukesena madalseis oli isegi lohutab ja kui Ursull ütleb, et kuuseis on ka selline mis ei aita väga kaalu langetada siis ehk saan minagi rajale tagasi.

Ursull sinu mõtted ja nõuanded on väga head - aitäh nende eest. Tahtsin küsida, et kui sa 2 tundi jooksed, kas sul on siis veepudel kaasas? Üle tunni ilma vedelikuta pole vast hea ja ma sellepärast eriti üle 1 tunni ei jooksegi.

Ma käisin täna suusatamas - 1 tunni olin rajal, pärast tegin jõuharjutusi otsa.

Minu patustamised pole magusad asjad vaid pigem hea seemneleib, kuivikulaadsed tooted. 1-2 korda nädalas luban endale õlut.

Ehk tuleb uus nädal korralikum smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 23. January 2016, kl 18.08

BIRIKA, üleme siis nii, et kuni 2h ilma veeta olek on ka minu piir joosta. Aga eks see oleneb tempost. Teinekord võistlustel joostes 10km tahaks igas joogipunktis juua, palav ilm jne.
Samas talvel külm, ei tee nii kiiret tempot üldjuhul, vaid rahulikult jooksen, et saab ka lobiseda kui sõbranna kaasas, siis pole vee järele isu. Talvel joostes ei tohiks kindlasti külma vett juua. Siis peab see termospudel olema leige veega. Aga jah, kui vett mul kaasas ei ole siis koju jõudes kaanin kohe liiter sisse winking smiley
Tore kui saan abiks olla. Võibolla tundun mõnele targutajana, siis ärge laske häirida. Mulle võib otse ka öelda, kui midagi ei sobi smiling smiley

Mul täna puhkepäev, nii mõnna on olla spinning smiley sticking its tongue out Isegi imepisikese toor-šokolaadikoogitüki lubasin täna endale, et olen ka see nädal tubli olnud.
Üritan ikka jälgida seda, et üle 3 päeva järjest trenni ei tee ehk siis 2 vaba päeva nädalas. Eile jälle said üldfüüsilist tehtud 1h40m, täna kõhulihased valutavad. Üldjuhul ongi nii, et kui käin seal Korrus3 trennis ära siis 24h hiljem ma ei naera, sest nii krdima valus on kõhulihastel smiling smiley Selline mõnna valu.

Homme tahaks suusatama minna või pikka distantsi jooksma, vaatan jooksvalt mille järgi "isu" sel hetkel on, siis seda teen.

Kes Rae vallast ja ei taha üksi liikuda, siis võib mulle hullule märku anda winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Piia37
Kuupäev: 24. January 2016, kl 13.38

Tegin täna midagi minu jaoks täiesi erilist,nimelt lasin lapsel üles otsida hüppenööri ning hakkasin hüppama,algul 1 jalg ees,teine järel,siis korraga kahe jalaga ja siis teine jalg ees,esimene taga,jeerum ,kui raske oli,tegin nõnda vaheldumisi väikeste vahedega vist 5 minutit või tsipa üle selle,need hetked,mil hüppasin kahe jalaga korraga,oli säänne suure grislikaru tunne pealhot smiley,kartsin põrandast läbi kukkuda,aga samas hullult meeldisthe finger smiley,seadsingi nüüd endale uue eesmärgi,iga päev hüppenööriga erinevalt hüpata algul kuni 5 minutit päevas,edaspidi vastavalt keha suutlikkusele.Eilne päev möödus kaneelirullide ja muude pirukatega,aiai,tean,aga see oli lihtsalt ammu kokku lepitud ja sai kuulata mehevenna ja ta naise India muljeid ja juurde siis sõime Indiast toodud maitseainete safrani ja kaneeliga rullespinning smiley sticking its tongue out.
Tervis juba parem,tahan minna täna ka jalutama,küll ilma laseta,kuna tal lõi pärast eilset Ihaste metsas sportlikku jalutuskäiku kõva köha välja,nüüd ravisime terve eilse õhtu ja tänane päev samas vaimus.
Hoidke endid!winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Tessy99
Kuupäev: 24. January 2016, kl 17.57

mul tuleb jälle ühepajatoidu nädal smiling smiley teen täna suure potitäie valmis, siis hea järg nädal võtta. Eelmine kord mõjus kaalule ka hästi

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Madam
Kuupäev: 25. January 2016, kl 07.17

Tere!
Nädalalõpp oli nii kiire, et kaalusin a märkisin alles täna tabelisse, ega midagi rõõmustavat ei ole, +1 kg. Ühesõnaga lihtsalt ei tule siin midagismiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: BIRIKA
Kuupäev: 25. January 2016, kl 16.22

Ma mõtlen Ursulli sõnade üle, et alustaks väikestest muudatustest, et tervislikumaks ja siis järelikult ka vormis inimeseks saada. No mina olen neid väikseid samme juba aastaid astunud, ei söö saiatooteid, maiustusi tarbin väga harva, liigun/treenin 3-4 korda nädalas ja see meeldib mulle väga. Arvan, et minu kõige suurem ja tähtsam samm oleks õhtusöök jätta oma vaenlasele, mitte see ise endale sisse süüa. Aga nii raske on minul õhtul mingi salati ja kodujuustu ja kergega piirduda...ikka tahaks midagi rohkemat smiling smiley.
Ma siis võtan ennast kätte ja üritan õhtused portsjonid kergemaks saada, näis kuidas läheb, sest tean suht kindlalt, et õhtusöögis minu ülekaalu saladus peitubki smiling smiley.

Aga mina lähen täna jõutrenni, kes veel täna trenni teeb?

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 25. January 2016, kl 17.17

Birka, aga sa vaheta õhtusöök lõunaga ära, söö siis toekamalt ja õhtul siis kergemalt. Ma sellest nädalast üritan jälle kõik ilusti kirja panna. Muidugi on see nädal kaks sünnipäeva tulemas.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 25. January 2016, kl 22.48

õhtust!

Mina just mõni aeg tagasi jõudsin trennist....seega vastus su küsimusele BIRIKA, kas ma trenni täna teen siis nüüd on see tehtud.
Minu trenniblogi moodi asja saab Endomondost lugeda. Olen hakanud pikemalt sinna kirjutama oma värskeid emotsioone. Miks? Aga kuidagi see nii tekkis. Treener palus, et ma kirjutaks emotsioone, et ta teaks mis tujus ma olen ja kuidas hakkama saan jnejne...nüüd siis olengi jäänud kirjutama. Vahest pikemalt, vahest lühemalt.
Täna olen täiega laip, 1h50min saalis ringi rabelemist.
Homme pean esimena mingil seminaril ja mul on tunne, et ma seal püsti ei seisa.

Ahjaa, kes aktiivsemad on siis meil siin vanade hirvedega Endosse tehtud ka võistlus. Kes tahab kampa lüüa, siis kirjutagu mulle privaatselt.

Minumeelest on kõige raskem osa kaalu jälgimise või alla saamise osas just nädalavahetused. Siis on see rutiinist välja minek ja nii raske on endale nädalavahetusse ka rutiini tekitada. Ikka vaja ju kusagil käia ja kellegiga kohtuda jnejne. Uhhh, raske värk.
Pühapäeval mul tuli ka lõpuks veini isu ja tegin 2 pokaali ning otsa koogiviil ka....nüüd see kook seisab siin ja keegi ei söö smiling smiley Nädala sees on pere nii tervislik. Lõpuks saab koer jälle kooki spinning smiley sticking its tongue out

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Lizzie
Kuupäev: 26. January 2016, kl 09.38

Nädalavahetused on kõige raskemad jah. Sellepärast on tore ennast reedeti kaaluda, siis on pärast nädalavahetust jälle aega pringimaks saada.smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ANXU79
Kuupäev: 26. January 2016, kl 12.14

Mul muudab nädalalõpu keeruliseks see, et juba hommikusöök on kaks tundi hiljem, kui nädala sees ja see lööb sassi asja.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Kuupäev: 26. January 2016, kl 13.41

Mul kuidagi nii läinud, et poole päevani suudan ilusti normaalselt süüa ja siis õhtul tekib järsku selline tobe vajadus kõik kättesaadav kinni pista. Kui õhtud normi saaks, küll siis kaal kukuks. Samas olen täiesti oma eesmärkide järgi läinud praegu - tahtsin jaanuari lõpuks 74 kg kaaluda ja selle ma saavutasin. Nüüd järgmine eesmärk on veebruari lõpuks 72 kg smiling smiley Võtan asja rahulikult, lõppeesmärgiks on juuli alguses näha kaalul numbrit 66kg. See on minu pikkuse juures täitsa asjalik number ja kui ma trennidega end vähegi vormi saan, siis vähem kaaluda väga ei tahagi. Midagi peab talvel sooja ka andma smiling smiley Aga kes teab - ehk suvel on nii palav, et võtan ühe hooga kohe veel maha grinning smiley

Trennidega õnneks pole probleemi olnud - olen kodune ja teen nädalas 3-5 trenni erinevate videote järgi. Kui nüüd lund vähemaks jääb, siis saaks ehk vankriga jalutama ka jälle. Mulle meeldib Youtubest erinevaid trennivideosid järgi teha. Kuna ma pole just eriti hea koordinatsiooniga, siis mõni osutub minu jaoks liiga keeruliseks aga 2-3 trenniga olen lihtsamad kavad endale selgeks teinud ja siis mõnuga kaasa vehkinud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 27. January 2016, kl 21.31

Hei!

Kuidas läheb? Reede läheneb. Mis tunded valdavad?
Ma ikka lasen samas vaimus edasi: kodu-töö-trenn-kodu trajektooril, vahele ka puhkepäevi.
Aga hetkel ärritab mind see, et mu kaal läks lolliks ja võib kaaluks näidata vahel 22kg ja vahel 101kg grinning smiley Kahtlustan, et reedel ma ei kaalu end....üritan siis alles uut kaalu minna ostma. Eks ma pean siis laupäeva hommikul kaaluma.

Püsige terved!thumbs up

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: Lizzie
Kuupäev: 27. January 2016, kl 22.05

Mul läheb nädal normaalselt, kaal on seal tagasi kus ta enne eelmise nädala kaalumist oli, aga allapoole ei taha mitte minna, reedet veel ei karda, sest üks päev veel võimalik olukorda parandada. Täna käisin jälle jooksutrennis ja pulss oli selline, et võimaldas väga kiiret kõndi või väga aeglast jooksu, aga vägisi tahtis jooks kiiremaks minna ja siis pidin jälle tagasi tõmbama, tahaks juba joosta kiirelt ja kaugele. Mind saadab viimastel päevadel kuidagi kärsitus...Ursull, mis sa arvad, mitu jooksutrenni tuleks nädalas teha, et areng normaalne oleks. Kas 2X1,5 h-st piisab?smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Lizzie 27.01.2016 22.05.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pringid hirved aastal 2016
Saatis: ursull
Kuupäev: 27. January 2016, kl 22.18

Mis su eesmärk on Lizzie? Kiiresti ja kaua joosta?
Kui jah, siis kõigepealt pead saama pulsi madalaks. Kui muid treeninguid ei tee, siis 4-5x nädalas võiks joosta, erinevate aegadega. Oluline on see, et treeningud pidevalt vahelduks, et keha ei jää mugavustsooni ning toimuks progress. Näiteks 1 päev 120 pulsiga jooksu/kõndi 40 min, 2 päev 120 pulsiga jooksu/kõndi 50 min, 3 päeva 130 pulsiga jooks/kõnd 30 min.
Oluline on siis iga 2-3 päeva tagant puhata ja mitte midagi füüsilist teha. Üle kolme päeva järjest trenni ei ole tark teha, keha ei taastu ära.
Umbes sellises rütmis võiks neid jooksutrenne teha. Kui näed, et pulss langeb siis, iseenesest hakkad kiiremini jooksma ja kasvab ka võimekus pikemalt joosta. 1x nädalas võiks olla pikem jooks/kõnd 1,5-2h. Algajale soovitaks pigem kõndi kiiremas tempos, see aitab kõige paremini pulssi treenida, et see hiljem jooksuajal madal püsiks. Maastik võiks ka vahelduv olla, sest väga suur vahe on, kas joosta siledal asfaldil või metsas. Ehk siis kombineeri oma jookse ajaliselt, erinevate pulssidega, maastikega ja nii sa arened winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine1234567891011...ViimaneJärgmine
Asukoht: 5 / 17


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.