Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine12
Asukoht: 2 / 2
Re: On siis peale sünnitust naisi?
Kuupäev: 08. December 2010, kl 00.45

Mina olen ka !

Minu laps on nüüdseks juba 1 , 5 aastane .
Sündis 2009 aasta juunis .

Rinnaga toitmise pidin kahjuks lõpetama juba alla 6 kuuselt .

Valikud: VastaOsunda
Re: On siis peale sünnitust naisi?
Kuupäev: 20. December 2010, kl 12.46

Minul ka kaal ei liigu kohe üldse imetamise ajal ja sellega ka päri, et mida vanem seda aeglasemalt nagu kõik toimib. Sain küll teada, et söön ca 500kcal vähem ja ehk sellepärast mu kaal ei liigu aga eks näis nüüd paari nädala jooksul kui söön rohkem kas on see hea või halb. Oktoobri lõpust saati on maha läind vaevuaga 3,8kg lootes selleks ajaks juba tegelikult hüvasti jätta ca 8-10 kilogaconfused smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: On siis peale sünnitust naisi?
Saatis: Emilia
Kuupäev: 30. January 2011, kl 18.10

Tere.Mina olen 38 aastane vanaema.Vanem tütar on 19 ja noorem tütar on 1 aasta ja 8 kuune.Esimese lapsega võtsin juurde üle 30 kilo.Lisakilosid tassisin 10 aastat,siis kuidagi hakkasin tegelema endaga.Aastaga sain 40 kilost lahti.Hoidsin ja säilitasin kaalu,Aga siiski aastatega tuli juurde pea 20 kilo.Ja just enne teise lapse ootelejäämist võtsin alla 20 kilo.Rasedusega võtsin juurde 28 kilo.Kohe peale sünnitust võtsin alla 10 kilo ja siis veel umbes viis ja oli tunne ,et saan hakkama oma kaaluga.Laps sai rinda 2 kuud.Aga siis hakkas kaal tagasi tulema .Peaaegu 10 kilo on aastaga juurde tulnud ja ei saa jagu.Tean enam-vähem,mis ja kuidas teha,et kaalu langetada,aga no ei saa ega saa.Eks see vanus ikka ka loeb(vabandus!!!).Sest tütrel mul on 10 kuune laps ja ta on omas kaalus tagasi ja eluga rahul,Ta muidugi võttis juurde ka 16 kilo.Aga ma ei anna alla ka.
Vot selline on minu lugu kaaluga ja selle jälgimisega.

Valikud: VastaOsunda
Re: On siis peale sünnitust naisi?
Saatis: Siinuke
Kuupäev: 25. March 2011, kl 23.38

Minu tuli sünnitusega juurde 17kg (68lt 85-le) , peale sünnitust läks 10kg mõne kuuga ja ma ainult sel ajal õgisin juba selle murega, et kui sama tempoga kaal alla läheb, ei jää must midagi alles kui kont ja nahk, pikkust on ka 175 ja kaal 68 on minu jaoks juba üsna kõhn, kont ka suur. Aga siis langes kaal veel paar kuud 73kg-ni, jäi seisma ja nüüd kui laps on 8kuune, tuli juurde isegi paar kilo, olen 75. Seega maha on vaja võtta 7kg. Esimene nädal käib praegu langetamisega ja loomulikult kuna suveks on vaja saledaks saada, siis hakkasin kohe vähemalt ülepäeviti jooksmas käima (ca 10-20min, niimoodi et naha higiseks saaks), pärast teen mõned kõhulihaste ja kätelihaste harjutused, venitused. Nüüd toitun vastavalt kaaluabi nõuannetele ja tõesti väga hea jälgida, mis suhu rändab. Enne jälgimist võisin päevas süüa ilma süümepiinadeta karbi küpsiseid, komme, shokolaadi, juustu. Nüüd näen, et igasugused väikesed näksid tuleb kohe kõrvale jätta - selle asemel juua vett, süüa korralikud eined, aga kõhtu ma nii täis ei söö, et raske on. Kehal peab kerge olema ja olen ka varasemast kõrva taha pannud, et einete vahel peab tundma korralikku näljatunnet - mitte seda tunnet, mis tuleb suht kiirelt peale korralikku maotäit, aga mõne tunni möödudes peale einestamist, kui keha tegelikult on eelmisest toidukorrast korralikult suutnud seeduda. Liigutamine,higistamine, palju vett ja värske toit peaks olema ka nendele hea abimees, kellel kaal seisab ja kuidagi alla ei taha minna, mina väga usun sellesse! Sest olles aus ka enda vastu - lisakilod kogunesid vaid seetõttu, et maiustasin liigselt ja ei andnud aru, et kõik see on puhas kaloraazh! Edu kõigile, kohtume suvel rannas!

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine12
Asukoht: 2 / 2


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.