Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Maru keeruline smiling smiley
Kuupäev: 29. April 2011, kl 20.59

Nonii olen nüüd nädal aega kasutaja ja kirja pannud kõik mis söön.
Varem kui sai niisama paberile üles märgitud ja raamatutest ja toodetelt nende kalorsust vaadatud oli asi nagu palju lihtsam.Osad tooted ei kattu üldse toidu aine peal olevate kalori arvudega ja nii raske arvestada teatud toodet, mida siin kirjas ei olegi üldse samas toote etiketilt või kalori raamatust saan kohe teada palju kaloreid on.Tegelt asi vist minus, ei ole harjund, aga jahh kergem tunduvalt kirja panna oma märkmikusse ikka asju.
Kuigi positiivne on see et siin kirja pandud asjadel näitab ära kas oled toitund tasakaalus või mitte, mida peaks vähem või rohkem tarbida.Samuti juttudest ja teiste edulugudest saanud palju palju motivatsiooni.Suht (Y) Tegelt ma nii vinguja ei ole grinning smiley Lihtsalt võibolla asi keeruline ja harjumatu minu jaoks veel.Aga ex punnin edasi.Edu ja jaksu teile kõigile kaaluga võitluses ja maru vahvad olete.
Päikest ja nautige suve smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Maru keeruline smiling smiley
Kuupäev: 30. April 2011, kl 08.14

Ole tubli...

Kui sul juba asi käpsas, on kõik väga lihtne... Kui sinu toitu ei ole sees siis saad ta ju ka ise sisestada... Ja sama on ka siis, kui näed, et annab erinevalt kaloreid (mis pakil kirjas ja mis siin kirjas)... Siis lihtalt sisesta toitu ise...

Kaaluabis on tore rahavas, kes toetab sind sinu murede ja rõõmudega... Annab energiat ning jõudu... Ning saad ka portsuga motivatsiooni juurde...

Jõudu ja jaksu smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Maru keeruline smiling smiley
Saatis: Kaalul
Kuupäev: 30. April 2011, kl 14.03

Kui mingid andmed ei kattu, anna kindlasti Kaaluabile teada, siis saavad nad ju ära parandada, on meie kõikide jaoks kasulikum.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.