Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Söön peamiselt väljas
Saatis: zeppelin
Kuupäev: 23. January 2011, kl 23.57

Tere,
olen 3 tasuta päeva tutvusperioodil ja uurin, kas juhul kui ma peamiselt söön väljas, on mul mõtet liituda? Ei oska praegu ette kujutada, kuidas suudan kõiki neid toite siia sisestada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Söön peamiselt väljas
Saatis: zeppelin
Kuupäev: 24. January 2011, kl 10.41

Parandan end selles osas, et ei suuda ette kujutada, kuidas ma mitte enda tehtud toite sisestan teadmata gramme ja aimamata kõiki prae koosisosi. Kas te väljas süües uurite ka, kuidas toit tehakse ja mitu grammi see on või panete näiteks umbkaudselt? Või oletegi hakanud peamiselt enda tehtud toitu sööma?

Valikud: VastaOsunda
Re: Söön peamiselt väljas
Saatis: Porthita
Kuupäev: 24. January 2011, kl 11.26

Selleks, et ikkagi kõik võimalikult täpselt kontrolliall oleks, söön tõesti peamiselt enda tehtud toite.
Muidugi on ka tekkinud mingi vilumus hinnata silma järgi toidu koguseid, nii et kui väljas söön, siis hiljem sisestan mõne sarnase toiduaine ja panen silma järgi hinnatava koguse.

Valikud: VastaOsunda
Re: Söön peamiselt väljas
Saatis: Lizzy
Kuupäev: 28. January 2011, kl 14.18

Päris keeruline on ikkagist. Ma söön igapäev väljas ja 1x õhtul kodus. Kui olen terve päev kodus siis sisestan ja kui olen terve päev väljas siis ma ei saa midagi sisestada absoluutselt pole aimu mis seal täpselt kõik on toidu seesconfused smiley Ei teagi mida teha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Söön peamiselt väljas
Saatis: cherry
Kuupäev: 01. February 2011, kl 21.40

Minul sama lugu, kuid sellega harjud ära. Mina söön hommikuti kodus, lõunaaeg väljas ja õhtul kodus. Seega valin väljas olles mingi tervislikuma toidu, ning kui oled siin juba 1 kuu olnud ning köögikaaluga oma kodus söödud toidu ära kaalunud, jääb lõpuks meelde. Kõige parem on see, kui paned peale väljas söödut endale märkmepaberile kirja, mida sa sõid ning õhtul hakkad nuputama mis see võiks kaaluda. Näiteks mina juba tean et tavaline praeports on 400gr. Kui seal on nt kaks kartulit, salat ja kana kastmega, siis jagadki need omavahel ära. Kana ja kartul kaalub ikka rohkem kui salat. Sellega harjub lõpuks ära. Minu arust on rasked sünnipäevad, kust sa võtad ühte ja maitsed teist..seega olen päris mitu korda jätnud siis kaaluabisse oma toidu kirjutamata, kuna ei suuda erineaid toite meelde jätta ning ei hakka ju sünnipäevadel kuhugi ka üles kirjutama...Mina soovitan tulla siia, kuid endal peab olema tugev soov kaalu alandada..Igatahes ole tugev ja tubli!!!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.