Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kas panna, et ei treeni üldse või siis see järgmine variant?
Saatis: eretere
Kuupäev: 13. March 2011, kl 12.58

Hakkasin eilsest kaaluabiga tegelema. Ei tea, kas peaksin füüsilise aktiivsuse panema kõige madalama? või nüüd kui teen iga päev 30-60 minutit füüsilist, siis selle järgmise variandi. Samas siis tõuseb kohe ka kaloraaz, pluss kui ma sisestan oma treeningud sisse, lisab see oma korda kaloraazi. Siis tundub, et nii võib end paksuks süüasmiling smiley. Varem olin mitteaktiivne. Aidake, et saaksin teada õige kaloraazi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kas panna, et ei treeni üldse või siis see järgmine variant?
Saatis: aretha
Kuupäev: 13. March 2011, kl 14.05

Mina panin ka k6ige madalama, kuigi ma vahel treenin ka 5-6 korda nädalas. Muidu on t6esti oht, et päeva kaloraazh saab suur..samas alguses langeb kaal nagunii rohkem, võid seda ka pisitasa muuta. Mina alustasin 69 kg pealt ja siis sõin koguaeg ca 1800-1900 kcal ja ikka kaal langes kolinal terve esimese kuu. Nüüd, 3 kuul on juba veidi raskem ja olen pisitasa vähendanud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kas panna, et ei treeni üldse või siis see järgmine variant?
Saatis: merx333
Kuupäev: 14. March 2011, kl 12.31

Eretere, mina olen valinud treeningute puhul teise ehk siis 1-3 treeningut nädalas variandi, kuigi tegelikult tuleb 3-5. Lihtsalt pole julgenud kaloraaži liiga suureks ajada. Liiga vähese kaloraaži ning suure treeningkoormuse puhul võib tekkida võimalus, et keha läheb säästurežiimile, sest on pidevas näljas ning siis kaalulangus kas seiskub või kaal isegi tõuseb. Treeningud märgin ma ikka päevikusse, kuid 99,9% neid tasa ei söö (vahel üliharva lapin mõnda nn söömisauku). Päevanorm on ju reguleeritud juba sinu treeningkoormuse järgi ja treeninguga tulevad miinuskalorid ei kuulu tagasi söömisele. Soovitan teha nii: lisa treening päeva lõpus, siis kui toidupäevik on juba nn lukus. smiling smiley
Vahepeal võid päevanormi korrigeerida. Kui kaal on juba oluliselt langenud või muudad oluliselt treeningkoormust. Kui kaalulangus seiskub, saab alati kaloraaži või treeningutega mängida. smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kas panna, et ei treeni üldse või siis see järgmine variant?
Saatis: Madleen
Kuupäev: 14. March 2011, kl 21.59

See on tõesti hea nipp: lisada treening päeva lõpus. Ma just nuputasin, kuidas saaks ülevaate huvides treeninguid sisestada, aga ei tahaks, et see kaloraazhi arvestuse nii kirjuks teeks, sest seadistustes on niikuinii juba 1-3 trenni nädalas kirjas.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kas panna, et ei treeni üldse või siis see järgmine variant?
Saatis: piia
Kuupäev: 18. March 2011, kl 20.25

Mina olen pannud trennid kirja 0 minutiga. Lihtsalt selleks, et endal tagant järgi hea vaadata oleks (ja vajadusel korraks ka kulutatud aeg sisestada, et huvi präast kulutatud kaloreid näha), aga muidu seisavad nad mul seal kõik 0 minutiga. Ülevaade on olemas, aga kaloreid ära ei söö.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.