Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Pettunud kaaluabis.
Saatis: kukimuki
Kuupäev: 26. April 2011, kl 20.00

Ostsin Cherryst aastase kaaluaabi.ee kasutusõiguse, täna on kolmas päev ja ma pole saanud neid koode, mis lubati meilile saata.Kirjutasin ka nende facebooki lehele ja see on ilmselt ära kustutaud, kuna enam ma seda postitust ei leie.Nagu siin foorumistki vaadata, siis tundub et klintidele nad nõu ei anna eriti.Igatahes olen ma väga pettunud selles süsteemis ja sooviks teada, kas ma saaksin oma 14 eurot tagasi, mida ma maksin, aga teenust pole saanud?Võtsin selle proovi 3 päeva tasuta, oleksin pidanud seda varem tegema, siis oleksin näidnud, et siin on päris mäda süsteem.Ma saan aru, et läheb aega, kui ostan midagi läbi interneti, aga klientidega peab suhtlema, ei ole te vabandanud viivituse pärast ei facebookis, ega ka siin ühes olevale teemale, kus te ise reklaamite, et ostke cherryst kasutusõigus, pole te inimestele vastanud, kui kaua võib minna.Ühesõnaga veel kord, kas saaksin oma 14 eurot tagasi, inevsteerin selle pigem figuurisõpradesse.

Valikud: VastaOsunda
Re: Pettunud kaaluabis.
Saatis: KAALUABI
Kuupäev: 26. April 2011, kl 20.42

Tere Kukimuki!

Palun saada oma kiri koodidega uuesti. Tuleb välja, et mõned kirjad ei ole kohale jõudnud. Oleme saatnud senini kõikidele täna lõunani kirja saatnutele koodid.

Kaaluabi.ee

----
www.kaaluabi.ee - Tervislik kehakaal. Teadlik toitumine. Terve inimene. Palju energiat

Valikud: VastaOsunda
Re: Pettunud kaaluabis.
Saatis: muza
Kuupäev: 26. April 2011, kl 20.43

Saada uus teade neile ja saad kohe oma koodi smiling smiley

Mina täna oma blogis kurtsin sama teemat, et pühapäeval saatsin ja ikka pole koodi ja mulle soovitati uus e-mail neile saata ja läks mingi 15-20 minutit ja kood oli olemas.
Ära nüüd selle pärast küll kaaluabis pettu. Ma vaatasin, et osteti mingi 306 voucherit, ju neil e-mailide uputus smiling smiley

Elu on lill smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pettunud kaaluabis.
Kuupäev: 27. April 2011, kl 08.05

Mina ostsin ka Cherry kaudu, saatsin oma andmed Kaaluabi meilile ja sain vastuse kiirelt. Sinu kirjast ei loe ma välja, kas Sa neile seda meili oma Cherry voucheri andmetega üldse saatsid. See oli tingimustes kirjas, et ise peab e-maili saatma ja siis tuleb vastuseks koodidega e-mail, mitte ei saabu koode lihtsalt niisama neile, kes teenuse Cherry lehelt ostsid.

Ja muidugi võib ju mõni e-mail ka kahe silma vahele jääda.

Kaaluabi on aga hea, ma ei oleks arvanud, et ma nii palju normist üle söön tavaliselt! Nüüd juba kaal langeb smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Pettunud kaaluabis.
Saatis: kukimuki
Kuupäev: 27. April 2011, kl 08.07

Ja, saatsin kohe neile kirja, kui olin voucheri ostnud, ehk siis juba laupäeva hommikul.Aga nüüd on kõik korras.Sooviksin siit oma vihapurske ära kustutada, aga see pole kahjuks võimalik.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.