Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
toiduaine lisamine
Saatis: bindweed
Kuupäev: 14. October 2011, kl 20.37

Mul ei õnnestu mingi valemiga sisestada. Saan vaid nime sisestada, teised lahtrid ei ole aktiivsed. Kas selline kotermann on koguaeg või vahel või piirab ainult osasid kasutajaid. Mul pole õnnestunud lisada jub mitu päeva. Kirsikorvid. Energia 192, valgud 4,5, süsivesikud 21,4, rasvad 10.3

Kuidas saab tasuline koht sellista asja lubada?!

Valikud: VastaOsunda
Re: toiduaine lisamine
Saatis: lohekene
Kuupäev: 15. October 2011, kl 13.46

Arvan, et su emotsioon on ebaõiglane KA suhtes ning oled langenud samasuguse "triki" ohvriks nagu minagi kunagi omas rumalusest. Teiseks ei sina ega mina pole esimene... selle kohta on palju küsitud ja vastatud juba kaa, aga panen siia infoks taas.

Tegelikult on asi lihtne ja mingit kotermanni pole.... Me kõik oleme harjunud et kui midagi kirjtama hakkame hakkab sellel real n.ö nool plinkima - siin see aga nii ei ole, st. kui kijrutad pealkirja ära ja vajutad nt kcal lahtrisse ja kuigi seal ei hakka "plinkima", kirjuta numbrid sisse ja näed kuidas nad tegelikult siiski ilmuvad.... Kui kõik andmed kirjutatud vajuta salvesta ja korras! Nii lihtne see ongi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: toiduaine lisamine
Saatis: bindweed
Kuupäev: 17. October 2011, kl 00.14

Oi, oi. ärand ilmaasjata ründa ega ma siis nüüd niisama tühja siin ei lärma. Arvutit kasutada oskansmiling smiley))))).

Loomulikult üritasin minna lahtritesse ja sisestada, mitte ei oodanud et kursor ise hüppab. Lahtrid ei ole aktiivsed. See tähendab, et lahtrisse ei ole võimalik kursorit maha panna ja ühikud, mis seal näha son helehallidena (nagu ikka mitteaktiivsetes väljades)

Valikud: VastaOsunda
Re: toiduaine lisamine
Saatis: lohekene
Kuupäev: 17. October 2011, kl 21.05

Vabandust kui kuidagi halvasti ütlesin... ei mõtelnud seda nii.

Mul ka näitab, et justkui lahtrid pole aktiivsed isegi kui sinna peale vajutan. Samas kui ikkagi numbri trükin, siis see number ka ilmub. Proovi. Täna alles lisasin ühe toiduaine (kohukese). Juhul kui ikkagi ei, siis tasuks pöörduda KA poole või kellegi veel targema poole. Loodan, et sellest on abi!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.