Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kalorite arvestus
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 10. November 2014, kl 10.15

Saatsin 03.11.2014 Kaaluabile sellise kirja:

"Probleem on selles, et ükskõik millise eesmärgi, või ükskõik kui pika-lühikese aja peale, ma sisestan, annab ta mulle vaid kaks kcal varianti - 1200 millegagi või 1700 millegagi.

Tütar tegi ka kasutaja ja tal sama lugu - annab 1400 millegagi ja 1900 millegagi.

Sellise programmiga tõenäoliselt mingit õiget tulemust ei saa ja ma arvutan oma kaloreid juba ise, kuna olen pikka aega teinud ja tean orienteeruvalt, palju ma süüa võin, et kaalu kaotada. Samas kiitsin teie ettevõtmist tütrele ja ta liitus samuti, aga tema on teie juures alles uus ja tal läheb küll nii raskeks, pealegi ei õigusta sellisel juhul see aastane maksmine ennast ära ka.

Loodan, et leiate probleemile kiire lahenduse!"

Kahjuks ei ole ma siiani vastust saanud. Samuti ei ole programmis midagi muutunud. Kas nüüd jääbki nii, et oleme lihtsalt oma lõbuks aasta kasutuse ära maksnud?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: Chilly
Kuupäev: 01. December 2014, kl 14.22

SAMA siin!!! Mis toimub??? See on ju siiski tasuline teenus, aga praegu küll korralikult ei tööta. Olen mitme aasta jooksul kasutaja olnud ja alati on kõik ok olnud, aga praegu ajab küll ausalt öeldes hinge täis täitsa! sad smiley
Paluks vastust / reageeringut ja RUTTU!

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: KAALUABI
Kuupäev: 03. December 2014, kl 22.14

Tere,

tegelikult on kõik normaalne kuna:

* Üldiselt täiesti keskmise inimese normaalne päeva kaloritarbimine on orienteeruvalt 1800. Ehk siis kui teie eesmärk on kaalu hoida siis peaks umbes selles kandis sööma. Loomulikult see sõltub muidugi inimese täpsetest parameetritest ning seetõttu ongi kalorinorm personaalne ja vajab aeg-ajalt uuesti ülevaatamist kui parameetrid muutuvad.

* Kui soovite kaalu langetada siis üldiselt soovitatakse ~500 kcal vähem süüa ja kui juurde võtta siis ~500kcal rohem süüa.

* Kui te nüüd lisate sinna treeningud siis vastavalt treeningu astmele tuleb süüa kaloreid rohkem kuna treeningutel põletate olulise koguse energiat.

üldiselt me ei soovita kalori arvutuses parameetreid suvaliselt muuta kuid kuna samas tegemist on ikkagi inimese enda valikuga siis me täna kätt ette ei pane.


---

ps, peame tunnistama, et foorumit me paraku väga ei jälgi, ehkki tõesti nõus - võiks. Kui ikkagi on mure siis palun saatke meile email.

pps, lisaks saab lugeda kalori normi kohta siit: [www.kaaluabi.ee]

head,
Kaaluabi.ee

----
www.kaaluabi.ee - Tervislik kehakaal. Teadlik toitumine. Terve inimene. Palju energiat

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 03. December 2014, kl 22.23

Et siis ongi normaalne, et kui sisestan, et tahan kaotada 4kg 3 nädalaga, on kalorinorm 1200 ja kui sama 4 nädalaga, siis 1700 (mis on kaalu hoidmise näit mulle ka, kuigi ma pole tahtnud veel hoida) ja kui 8 nädalaga, siis ikka 1700?
Kui tahan kaotada 1 kg sama ajaga, siis ka kalorinorm sama - 1200 või 1700? Vähemalt programm siin näitab nii. Kas ise olete katsetanud? Kusjuures paljudel kasutajatel siin sama kogemus, kuigi enne oli teisiti.
Ma olen aasta algusest siin olnud ja enne ei olnud vaid 2 varianti!
Ja info mailile ma pöördusin juba 3.novembril, sealt ei ole vastust senini. Siis pole ju mõtet sinna pöörduda.
Jään endale kindlaks, et programm ei ole enam selline, nagu oli siis, kui ma siia tulin.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: siucra
Kuupäev: 06. December 2014, kl 00.43

Minu varasem postitus on siit kummaliselt kombel 2ra kadunud.. See selleks.
Ma olen samuti n6us, et varem andmeid muutes ei pakutud mulle ainult kahte varianti, sest alguses, kui end kasutajaks registreerisin, siis proovisin huvi p2rast absoluutselt k6ik kaalu-trenni-soovkaalu kombinatsioonid l2bi ja kalorinorm muutus ka vastavalt.
See oleks ikka t6sine ylbus, kui kaaluabi hakkaks siin k2tt ette panema sellele, et inimesed "muudavad parameetreid suvaliselt", kui kaaluabi peaks seda automaatselt ja korrektselt tegema. V6i tahate oelda, et kogu varasema aja olen ma lihtsalt oma kaalu valesti langetanud, sest kaalust alla v6tmiseks on ainult kaks ainu6iget variant- 1200 v6i 1700 kalori p2evas.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: KAALUABI
Kuupäev: 08. December 2014, kl 18.23

Tere,

lühidalt on siin on tekkinud ettepanek millega väga ülepea kiirustada ei tahaks aga vastu kindlasti ei ole.

Tähtaega täna on veel raske lubada aga me võtame antud ettepaneku arendaja ja toimisnõustajaga teemaks ning vaatame kas saame eesmärgi seadmisel natuke paindlikust lisada - nt vaikimisi pakutakse välja optimaalne ja siis numbrite asemel saaks turvaliselt venitada nupust tempot natuke rahulikumaks.

head,
Kaaluabi

----
www.kaaluabi.ee - Tervislik kehakaal. Teadlik toitumine. Terve inimene. Palju energiat

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: pirle
Kuupäev: 09. December 2014, kl 18.54

Nii kaua, kuni Kaaluabi toimetab eesmärgilehel, on võimalik kasutada exceli tabelis olevat KALKULAATORIT smiling smiley Tabelisse paigutatud valemid arvutavad Sinu märgitud nädala arvu järgi päevase kalorinormi.
Mulle endale meeldib tabelis allpool olev 2. kalkulaator, mis arvutab päevase energiavajaduse keha rasva-% alusel.
Kallid kaalulangetajad! Panen teile südamele, et te kõik kindlasti askeldate igapäevaselt majapidamises ja lastega- kõik see kokku annab nädala jooksul vähemalt ühe trennikorra winking smiley seega ärge valige aktiivsus koefitsiendiks 1,2 (va. näiteks juhul kui olete haige).

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: KAALUABI
Kuupäev: 10. December 2014, kl 21.19

Tere,

vaatasime arendajaga praeguse eesmärgi seadistamise funktsiooni üle ja nüüd mõjutab taas perioodi muutus ka normaalselt kalorinormi. Kasutajad, kes olid seda funktsionaalsust kasutanud ja kellel tekkis sellest langetamise normi asemel hoidmise norm teavitame eraldi, et nad saaksid oma eesmärki värskendada.

Sellest teemast tulenevalt aga panime arenduse soovide nimekirja mõtted kuidas võiks eesmärgi seadistamist natukene mugavamalt nö peenhäälestada endale sobivamaks. Midagi kasulikku ka sellest segadusest.

täname kõiki kes aitasid probleemile tähelepanu juhtimast

head,
Kaaluabi

----
www.kaaluabi.ee - Tervislik kehakaal. Teadlik toitumine. Terve inimene. Palju energiat

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 10. December 2014, kl 21.38

Oi, AITÄH!
Ja jälle ta töötabki, proovisin järgi smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Kuupäev: 04. May 2015, kl 17.04

Tere,

Kui programm ütleb, et minu päevane kalorinorm on 1480 kalorit, kas siis kaalu langetamiseks peaksin sööma 500 kalorit vähem?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kalorite arvestus
Saatis: Kitikene
Kuupäev: 04. May 2015, kl 22.07

Ei pea, see tõenäoliselt ongi see hulk, millega võtad maha. Päevanorm on mainitud, et "sinu kaloritenorm kaalu hoidmiseks on...". Enamasti on see 1800 lähedale.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.