Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Easy Fitness
Saatis: demi
Kuupäev: 16. April 2011, kl 18.18

Ostsin ise ja soovitan teilegi minna pakkumised.ee lehele ja leiate sealt easy fitness klubi piiramatu kasutusega 1 kuu kaardi ainult 21 euroga.Ma arvan ,et mulle sobib see klubi hästi kuna ainult naistelewinking smiley.Ise olen väga huvitatud ringtreeningust treeneri juhendamisel.Kui keegi veel sinna tuleb siis äkki vahetame muljeidsmiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Easy Fitness
Saatis: Saskia
Kuupäev: 17. April 2011, kl 14.35

hei, mina käin ka seal!
treening on ise hästi hea, seda just seetõttu, et saab ükskõik mis ajal minna. Nädalavahetustel on väga vähe rahvast, siis on kõige parem, peale tööpäevade lõppu läheb ca 5-6 paiku sebimiseks ja siis on riietusruumis vähe ruumi. aga no saab hakkama!

aga ruumid iseenesest ei ole just kõige paremad, seda just riietusruumi ja dussiruumi osas - dussiruum on must, hästi umbne, kuna ventilatsiooni ei ole, ukselink käib ühtelugu eest ära, põrand on libe jne. Riietusruum on väike, põrand juuksekarvu täis, samuti umbne, kui palju rahvast (kindlasti peaksid plätud olema kaasas, siis saab sellest mustusest dussiruumis ja riietusruumis üle astudasmiling smiley)
aga trenn võtab võhmale ja võtab ümbermõõte väiksemaks!

Valikud: VastaOsunda
Re: Easy Fitness
Saatis: kessu004
Kuupäev: 17. April 2011, kl 15.18

Hei, mina käisin ka, pea poolaastat Mustamäel, mis oli super mugav. Lisaks trenn mulle väga meeldis ja tulemus oli ka näha. Eriti meeldis, et tuled siis kui tuju, mulle meeldis hommikul, enne tööd, oli nagu äratuse eest ka. Vahest õhtul, kohe peale tööd, Sai mõnel nädalal lausa 5-6 korda käidud, sest aega kulus kogu asja peale ca 45 minutit. Super. KUNI... Mustaka oma pandi kinni. Leinan siiani. Linna oma mulle ei sobi, see on ka umbe täis alati. Aga trenni mõttes soovitan soojalt, minul oli tulemused 2 kuul silmaga näha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Easy Fitness
Saatis: demi
Kuupäev: 17. April 2011, kl 15.51

Aitähh info eest.Kuna olen hetkel lastega kodune siis püüan päevasel ajal käima hakata.Käin ühe kuu ära ,eks siis näis mis edasismiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Easy Fitness
Saatis: aretha
Kuupäev: 18. April 2011, kl 22.24

Ma lähen ka homme, kui jõuan, Pilatesesse. ma ei saanud kaardi pealt aru, kus see asub, kas Hobujaama tänaval? Või kuskil Ahtri tn parklas? Ma lähen ilmselt jala, kas keegi seletaks natuke, kust on mõistlik läheneda? (tulen Viru Keskuse poolt) Aitäh!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.