Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Trenn ja toidukogus
Saatis: Ketuke
Kuupäev: 17. April 2011, kl 21.38

Kas alati kui trenni teha, siis tuleks see päevikusse kirja panna ning treeningu arvelt süüa rohkem. Alguses tegin nii ja kaal kenasti vähenes. Kuid siis läksin ahneks ja leidsin, et kui ma kirja ei panne trenne siis ma ju söön koguseliselt vähem (sest kulutan rohkem) ja peaks ka kaal langema kiiremini. Tegelikult aga keha hakkas säästma ning pigem tuleb juurde kui läheb. Kas minu selline tähelepanek/teooria on õige.

Kui trenni peab alati kirja panema, siis kas see osa mis ületab igapäevase 10 000 sammu osa või juba esimesest liigutusest mida teen tavapärasele liikumisele lisaks, isegi kui tavapärane liikumine on alla normpiiri.

Valikud: VastaOsunda
Re: Trenn ja toidukogus
Kuupäev: 18. April 2011, kl 08.07

Kas sinu eesmärk on kooskõlastatud su liikumisega? Sest tihti tehakse see viga, et seda treeningut nagu ei taheta arvestada ja loodetakse, et kaal langeb. Tegelikult on vastupidi, sest keha hakkab säästma. Mina panin koormuseks kerge treening 1 - 3 korda nädalas, mis on ka õigesmiling smiley Ja kaloraaž arvestab seda automaatselt - igat liigutust ei pea loomulikult kirja panema aga kaloraaž tuleb täis süüa - sest keha vajab seda töö tegemiseks.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.