Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
kaal ei lange
Saatis: Suusi33
Kuupäev: 07. February 2012, kl 15.14

Olen täiesti segaduses: nimelt olen tänaseks 1,5 kuud korralikult trennis käinud (vähemalt 3x nädalas aeroobne trenn) kaloreid olen vägagi jälginud, et ei läheks üle kaaluabi n.ö.lubatu ja trenniga juurde saadavaid kaloreid pole tagasi söönud aga mis kaal on teinud, hoopis kilo juures! Kuidas on see loogiline, aeroobne trenn ju lihast nii ei kasvata.

Valikud: VastaOsunda
Re: kaal ei lange
Saatis: Kairka
Kuupäev: 07. February 2012, kl 16.32

Tere,
soovitaks omalt poolt treeninguid vahetada vahest, kuna keha harjub ühe ja sama treeninguga ära. Samuti tuleks teha intervalltreeningut, et kaalu kaotada ja lihast kasvatada, kuna lihas kulutab rohkem kaloreid isegi puhkeolekus. [www.intervaltraining.net]

Valikud: VastaOsunda
Re: kaal ei lange
Saatis: LiisbetV
Kuupäev: 08. February 2012, kl 16.11

lisaks aeroobsele tuleks lihastrenni ka teha, see ei tähenda, et kohe lihamäeks muutuks winking smiley lihased teatavasti kulutavad palju rohkem kaloreidwinking smiley
Ise teen keskmiselt 12 min päevas trenni (kui sinna lisada veel mingi aeroobne nt üle päeva siis võtaks kindlasti kaalus alla ka) aga see pole hetkel minu eesmärk.
Igatahes kui huvi on siis oled oodatud meie pisikesse BR gruppi, intervalltreening mida saab kodus teha. Saidil postitatakse iga päev uus trenn, et ei tekiks rutiinwinking smiley
[www.facebook.com]
soovitan esimeseks trenniks otsida postitustest fit test, mis on ainult 8 min pikkwinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kaal ei lange
Saatis: Qlla
Kuupäev: 13. February 2012, kl 19.43

Mis sait see selline on? Koduse trenni juures kipubki just see juhtuma, et läheb üksluiseks. Väike abi kuluks mullegi ära smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kaal ei lange
Kuupäev: 04. March 2012, kl 16.09

Kaal ei pruugi langeda kui tarbid liiga vähe valku ja rasvasid.
Rasvasid ei tohi karta, tuleb vaid teada millised on head. Nt pähklid, kala

Valikud: VastaOsunda
Re: kaal ei lange
Saatis: airikas
Kuupäev: 05. May 2012, kl 09.34

olen ka täiesti masenduses, nüüdseks kuu aega jooksnud 2-3*nädalas ca40min, magusast olen loobunud, nisutooteid ka väldin, aga kaalu pole isegi 1kilo alla läinud.

Valikud: VastaOsunda
Re: kaal ei lange
Kuupäev: 31. August 2012, kl 18.06

Peaasi on mitte alla anda, mul oli sama lugu, käisin kepikõnnil 5-6 korda nädalas peaaegu 1,5 kuud ja jälgisin toitumist kuid kaalulangus oli 700g. Rassisin edasi ja paari nädalaga läks 3 kg alla ja püksid mahtusid jälle jalga ilusti. Keha vajab ka aega harjumiseks! Kohe ei lähe aga kui hakkab minema siis kolinagasmiling smiley Pidage vastu!

Valikud: VastaOsunda
Re: kaal ei lange
Kuupäev: 30. October 2012, kl 17.56

Minul on vaja maha võtta 25kg ja nt toitumisnõustaja keelas mul hetkel igasuguse trenni ära, kuna kui eesmärgiks on kaotada pekki, siis trenn pigem pidurdab seda. Ma ei tea kui suur su ülekaal on ka muidugi.

Valikud: VastaOsunda
Re: kaal ei lange
Saatis: käps3k
Kuupäev: 30. November 2012, kl 11.28

Mina maadlesin ka 2 kuud, see kaalnumber oleks nagu sinna peale trükitud, aga siis võtsin eesmärgiks, et kaal ei tohi tõusta ja jätkasin treeningutega. Sellest nädalast andis kaal ka alla grinning smiley Praegu langeb jälle ilusti (y)

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.