Ehh, juba eelmine aasta, kui masu oli alles värske, olid kõik naisteajakirjade ja koduajakirjade küljed umbrohuretsepte täis - naadisupp nii ja võilillesalat naa. Algul küll torsitasin ja mõtlesin, et no mida. Aga siis ükskord sõbranna pakkus naadisuppi - maitses nagu ema tehtud oblikasupp. Siis katsetasin ise tavalise hanemaltsaga, mis pidi edukalt spinatit asendama. Seda panin, tõsi küll, lasenje sisse teiste asjade vahele ja perele ei iitsatanudki. Nad ei saand arugi, et ma neile umbrohtu salaja sisestasin. Aga sellega on miniu katsetused selles vallas ka lõppenud. Ja nüüd kevadel jälle - ükskõik mis ajakirja avad - jälle see naadisupi trall hakkab peale.
Kuidas teil selle päris-umbrohu söömisega on? Noh, mõni nimetab igasugust lehtsalatit umbrohuks, ma siin seda ei pea silmas.
vanaema tehtud nõgesesupp on küll üle prahi. Seda ootan igal kevadel ning hea meelega sööks ka muul ajal, kuid siis pole lihtsalt neid värskeid nõgeseid.