Kuupäev: 18. April 2011, kl 15.26
Tere Anahera!
Mina saan oma rasvad põhiliselt pähklitest ja mitmesugustest seemnetest (chia, kõrvitsa, päevalille) ning kui teen värskete juurikate ja köögiviljadega salateid siis olen niimoodi ennast harjutanud, et ei maitsesta salatit soola, pipra ega mingite salatikastmetega vaid hoopis ühe supilusikatäie külmpressitud oliiviõliga. Samuti kuuluvad minu menüüsse oliivid ja avokaado ning paar korda nädalas söön rasvasemat kala (lõhe, heeringas, tuunikala, nendes on palju kasulikke Omega-3 rasvhappeid).
Valgud hoian niimoodi kontrolli all, et iga päev söön kas liha, kala või muna, mitte kõiki koos. Ja hoian ikka kinni nö taldrikureeglist: erinevad salatid või aurutatud-hautatud-keedetud köögiviljad moodustavad pool taldrikust, põhitoit nagu kala või kana või muu liha moodustab veerandi ja lisand nt. riis, kartul, tatar, makaronid vms ülejäänud veerandi.
99% on toitumine tasakaalus. Edu sulle!