Kuupäev: 18. May 2010, kl 14.07
Veel avokaadost:
olen saanud tõsise maitseelamuse avokaadosupi näol (julgen pakkuda, et purustatud avokaado oli segatud piimaga, kuumutatud, maitsestatud ja lisatud krevette..Võimalik, et mingid nüansid veel).
Lemmikpasta:
Suured teokarbimakaronid (värvilised);
Kohvikoor, avokaado, brokoli, krevetid. Maitsestada vastavalt soovile: ise eelistan hapukamat ja tearavamat maitset (sidruni- või laimipipar, cayenne).
Koguste suhtes ma ei oska öelda, sest ise teen alati tunde järgi.
Avokaado purustada, kuumutada pannil kohvikoor ning segada avokaadoga ühtlaseks massiks. Lisada eelnevalt veidi keedetud brokoli (parem, kui veidi krõmpsuv) ja maitsestada. Kõige lõpuks kooritud krevetid.
Süüa koos pastaga. Nämm-nämm (rammus ka
).