Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
oma retseptid
Saatis: birgit38
Kuupäev: 19. August 2011, kl 16.13

Ma ei leia kohta, kus oma retsepte näha saab?

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Aedu
Kuupäev: 09. January 2012, kl 11.13

Minul sama mure. Olen uus alles siin keskkonnas ega saa aru, kus ma saan näha enda retsepte, mida lisan. Kas on ka mingi otsingu võimalus kõigi retseptide seas vms?
Äkki keegi kogenum oskab aidata smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Ida
Kuupäev: 10. January 2012, kl 13.27

Kahjuks otsingut ei ole ning oma retsepte pead otsima teiste retseptide seast. Arvestama peab seda, et retseptid ei ilmu kohe retseptiraamatusse (neid vist enne toimetatakse) ja võib juhtuda, et retsept ei ilmugi sinna. Siiski on võimalik oma retsepti nime toidupäeviku otsingust, koostisosi sa siis küll ei näe.
Mina teen nii, et kirjutan retsepti endale märkmikusse kohe ülesse (koos õige nimega) ning tegelikult kasutan toitude tegemiseks ainult oma märkmeid. Siit ostin toidupäeviku abil ülesse retsepti ja panen siis söödud kogused kirja.

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Aedu
Kuupäev: 11. January 2012, kl 09.31

Aitäh Ida!

Väga kahju muidugi, et enda retsepte kuskil eraldi ei näe ning samuti, et ei ole eraldi retseptiotsingut, kus saaks enne sisestamist vaadata, ega ei ole sellist juba olemas. Ettepanek Kaaluabile winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: finett
Kuupäev: 12. January 2012, kl 10.11

Tere,

Mina olen ka küllalti uus ja mitte ei saa aru, mismoodi retsepti lisada. Teen enda meelest kõik juhiste järgi, aga igakord juhtub samamoodi, st. ma panen pildi, nime, kirjutan kirjelduse ära ja salvestan. Ja seejärel tahaks koguseid hakata lisama, aga ta viskab mind automaatselt toidupäevikulehele.

Hetkel lisasin sellise artikli nagu "šokolaadiküpsised" - kas mul on võimalus nüüd veel seda kuidagi muuta ja lisada sinna ka kogused (need said ka muidugi toidukirjelduses juba ühe korra kirja), et sellele tekiks automaatselt kaloraaž toidupäevikusse lisades?

Suured tänud juba ette,
Anett

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Aedu
Kuupäev: 16. January 2012, kl 13.21

Mina lisan retsepti nii, et kõigepealt nimi, kirjeldus ja siis lisan kohe ained ja kogused ning siis salvestan. Siis viskab ta mind samuti toidupäeviku lehele, andes võimaluse kohe antud retsept oma päevamenüüsse lisada.
Ma ei saa aga sellest aru, et millal minu lisatud retseptid ka nähtavaks muutuvad. Umbes nädal aega tagasi lisasin paar retsepti ning retseptide all ei ole neid siiani :s Kas keegi teab kaua Kaaluabi neid läbi vaatab?

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Kuupäev: 17. January 2012, kl 13.37

Kas keegi on lähiajal üritanud oma retsepti lisada.Minul eiõnnestu see absoluutselt juba mitmendat päeva ja ausalt hakkab vaikselt kopp ette tulema sellest.sad smiley Kogu aeg viskab ette veateate_ e.maili aaress pole korreknte Kaua võib ?? !! Täansed toidud siiani sisestamata,kuna tegin paar uut asja ja ei saa retsepte lisada ...
Tõsine probleem siit Kaaluakte tegijatele!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Aedu
Kuupäev: 18. January 2012, kl 10.34

Mina ei saanud siis lisada, kui oli see 3päevane prooviperiood- siis lõi täpselt sama teksti ette. Hetkel olen aga küll lisanud, tihti lausa ja mingit errorit ei löö. Küll aga ei jõua need retseptid sinna valikusse. Nt ühe koogi retsepti lisasin nädal tagasi ja siiani ei ole üles läinud :s Oma toidupäevikusse saan sisestada, aga kokkuvõttes ikka nähtav ei ole.

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Elisell
Kuupäev: 18. January 2012, kl 17.47

Vaatasin ka siis seda retseptiraamatut. Alustasin kohe algusest e. külmadest jookidest. Aga aru ma ei saa, kudas saab n. kanasupp või ühepajatoit külmaks joogiks muunduda?smiling smiley

Külmad joogid :
1Ico_thumbsup
Lea kana-köögivilja supp (0)
Kana keeta, eemaldada nahk ja kondid. Puljongis keeta tükeldatud kartulid, sibul ja aedviljasegu. Lisada kanaliha, maitsestada soolaga.
Autor Lea


47 kcal
1Ico_thumbsup
ühepajatoit hakkalihaga (0)
keedan kapsa, porgandi ,kartuli ,sibula pehmeks ,lisan kana puljongit ja kõige lõpus lisan praetud hakkaliha

jne. Kokku oli külmade jookide retsepte 111.

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Aedu
Kuupäev: 19. January 2012, kl 09.41

grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Aedu
Kuupäev: 19. January 2012, kl 09.43

See retseptide osa on siin ikka nii ligadi-logadi.eye rolling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: PerditaX
Kuupäev: 05. February 2012, kl 16.28

Mul on küsimus toiduretseptide sisu nägemisega.
Tegin täna tom kha suppi, ja ennäe, toiduna sisestades on olemas isegi neli vastet, neist kaks suisa samad - Santa Maria tom khad. Aga ühel neist kaks korda suurem kaloraaž kui teisel. Kuidas näha retsepti sisu, et otsustada, kumba ja millist kogust valida? Mina seda konksu ei leidnud.
Ok, mõtlesin, et olen kaval. Läksin retseptidesse ja otsisin kõik 140 supiretsepti läbi, et vaatan siis sealt ja võrdlen. Aga nende hulgas ei olnud MITTE ÜHTEGI tom khad!
Kas ma järeldan siis õigesti, et need retseptid, mis on retseptiraamatus, moodustavad lihtsalt eraldiseisva kokaraamatu, mille puudub tehniline side toidupäevikuga? Ja iga mats saab küll toidupäeviku vahendusel sisestada "kuhugi" oma retsepte, aga peab igal juhul ise kaloraaži välja arvutama, sest teiste omi ei näe ega saa kasutada? Ja kui keegi on sellenimelise toidu juba sisestanud, siis seda enam lisada ei saa, või kui, siis väikese erinevusega?
Kui see nii ei ole ja küsimus on minu väheses kogemuses, siis kust võiksin leida konkreetse kasutusõpetuse, kuidas retsepte näha?

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: Monsah
Kuupäev: 23. March 2012, kl 21.49

Üha rohkem sama mure. Olen neid retsepte sisestanud pea kuu aega, aga kui tahan uuesti kasutada, siis ei pääse retseptile ligi, et näha, mida konkreetselt kasutasin. Milleks lisapaber ja märkmik, kui on juba sisestatud? Kas me liigume tagasi paberi - pliiatsi juurde või siis on antud keskkond mõeldud ikkagi info kogumise ja edastamise kohana? Vist millegi eest maksame? Üldiselt ei meeldi mulle viriseda, aga siin keskkonnas on mõnedki asjad läbi mõtlemata ja sugugi mitte kasutajasõbralikud. Kui lugupeetud lehepidajad on võtnud vaevaks retseptid üle kontrollida, kas siis see tegevus ei võiks toimuda vähe kiiremini ja et oleks ikkagi ligipääs oma retseptide sisule?
Ja veel soovitus, retseptiraamatus võiks olla toidu nimetus ja alles sellele klikkamisel võiks retsept avaneda.

Valikud: VastaOsunda
Re: oma retseptid
Saatis: TiiuL
Kuupäev: 17. April 2012, kl 07.21

Olen nõus tööle asuma Kaaluabi ridadesse, sest tundub, et pole vist kellelgi aega seda asja siin korrastada. Andke mulle väljaõpe ja ma teen selle retseptiosa siin korda ja hoian ka edaspidi korras. Hea raha eest on kõik teostatav ju winking smiley Idee on hea tongue sticking out smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.