Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
kui kcal jääb toidukordadel järgi-pidu tulemas??
Saatis: cassu
Kuupäev: 29. December 2011, kl 13.57

Tere,
olen suht uus siin Kaaluabi lehel ja seega ehk ei ole ma kõiki teemasid ka korralikult üle jõudnud vaadata. Mõned ajad tagasi olin Kaalujälgijate liige ja seda päris edukalt. Nüüd siis omal käel ja siin. Maha vaja saada 13kg.

Tekkis küsimus, et kui mul jääb toidukordadel kcal üle siis kas neid võib nn üle kanda pidusöömale? Söön küll päevas H,L,Õ ja vahepalad aga sellest hoolimata on täna nt jäänud (menüüd ette teades) kasutamata ca 300kcal. Sünnipäevale minek ka ees. Kas selle kirjutan siis lihtsalt nt õhtusöögi arvele ja punktid "lähevad lõhki".

Kaalujälgimises oli sedasi, et sain nn boonust teenida liikumisega ja seda siis kasutada nt koogi söömiseks (hea võrdlus muidugi)..winking smiley

Tänud kes viitsivad sel teemal muljeid ja teadmisi vahetada smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kui kcal jääb toidukordadel järgi-pidu tulemas??
Saatis: akonskis
Kuupäev: 29. December 2011, kl 22.08

hehe =D Noo tegelikult mingit boonust su keha koogist küll ei saa grinning smiley lihtsalt kui liigud rohkem, "võid" nö rohkem süüa, kuna keha kulutab rohkem kaloreid. Kuid kaloraazi arvestatakse siiski päeva raames - seega kui 5päeva midagi ei söö, siis see ei tähenda et kuuendal päeval võiksid 10tuhat kalorit sisse mugida =D Keha saaks šoki!
ühesõnaga... kui sööd 300kcal vähem, kui su BAV(baasainevahetuseks vajalik), siis on suhteliselt kehvasti ma arvan =S Aga kui sul pole nii madalat kaloraazi piirangut, ei tohiks hullu olla. Üldiselt on kaaluabi kalorite piiramisega suhteliselt õiglane ja tasuks süüa ka selle järgi - kui ei taha hästi täis tulla, siis mõned mandlid või muud pähklid tulevad kindlasti kasuks =)
Peo suhtes arvan niipalju, et mõni päev tuleb puhata ja lõõgastuda ja mitte niiväga iga ampsu põdeda. Elu on siiski nautimist väärt!

Valikud: VastaOsunda
Re: kui kcal jääb toidukordadel järgi-pidu tulemas??
Saatis: cassu
Kuupäev: 30. December 2011, kl 09.15

ei, ei. mitte koogist ei saa boonust vaid liikumisest, et seda kooki võiks ikka nautida. no vahest harva või nii smiling smiley ma vahest tahaksin klaasikese veini juua ja see on teada, tuntud POMM winking smiley

eile sünnipäeval käidud ja liikumine+õige päevane toiduvalik lubasid siis õhtul natuke pidulaual toitu maitsta.

täna ja homme siis veel kenasti ja täpselt kcal jälgida ja juba ette tean, et õhtul läheb asi lõhki. on ju ikkagi aasta viimane päev.

uuel aastal uue hooga grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kui kcal jääb toidukordadel järgi-pidu tulemas??
Kuupäev: 30. December 2011, kl 13.08

Mina nt luban endale vahel ühe "vaba" õhtu st söön ilma üles kirjutamata, eriti kui nädalas enne on jäänud kaloreid üle. Ei tasu põdeda. Ega ühest pidusöömingust nüüd keha lolliks ei lähe. Peaasi et neid sööminguid siis ei tule järjest ja mituwinking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: kui kcal jääb toidukordadel järgi-pidu tulemas??
Saatis: cassu
Kuupäev: 30. December 2011, kl 15.18

just, eks kinnisideeks ei tohi ka hakata see kaalu jälgimine ja kcal lugemine. siis jääbki asi "kuivaks" ja asi ei oel ehk enam nii nauditav.

edu!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.