Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
seaduspärasus minu kaalugraafikus, kuidas sellest väljuda?
Saatis: ingro
Kuupäev: 03. April 2011, kl 08.53

Tere. Olen nüüd jaanuari algusest siia kaaluabisse oma kaalunumbreid sisestanud, aegajalt ka oma toitumist siia sisestanud ja analüüsinud. Mingil hetkel kaob nagu kõik käest ning siis ei sisesta ma siia enam midagi smiling smiley. Praegu vaatasin oma kolme kuu kaalugraafikut ja märkasin mingit seaduspärasust. Kuu alguses läheb kõik hästi, graafikunool liigub allapoole, kuid siis kuu keskpaigast hakkab tõusma ja varsti on täitsa üleval- kõikumine on 3 kg vahel. Kas kellelgi on samalaadset kogemust, ehk on minu isud ja kaalutõus millegist tingitud- kuuseis, enda tsükkel? Kuidas sellest oravarattast välja saada?

Valikud: VastaOsunda
Re: seaduspärasus minu kaalugraafikus, kuidas sellest väljuda?
Saatis: aretha
Kuupäev: 03. April 2011, kl 09.10

Sa pead endale lihtsalt teadvustama, et kuu teisel poolel on sul suurem isu, ja leidma selleks ajaks nö asendustegevusi, et toitu liiga palju suhu ei rändaks. keha kogub muidugi ka vett ja see aitab kalautõusule kaasa. joo nt raviteesid. Ära yritagi igal nädalal langust, v6ta esialgu eesmärgiks, et säilitad kaalu kuu teises pooles ja luba natuke rohkem süüa, nii vähendad riski, et kõik käest ära läheb. Minul see muide õnnestus - alati kui on pms ja tekib tahtmine õgida, siis enne mõtlen, kas mul on nälg v6i lihtsalt paha olla...v6i siis joon kohvi, närin midagi kalorivaest...
Minul muide on oma nö kaalukõikumise tsükkel ja see on terve aasta. See algab tavaliselt septembris, kui kaalu vaikselt kaduma hakkab. Jõuludeks olen alati ideaalkaalus, mis säilib ca veebr-märtsini. Kui juba soojaks läheb, võtan korralikult juurde, augustis olen nagu karu, kes on end talveks korralikult rasva söönud - kuni 10 kg vahet võrreldes jõuludegasmiling smiley ja nii on mul olnud lapsest peale! Talvel kõik haletsesid alatoidetud pisikest ja suve lõpul oli ema õnnelik, et laps puhkas maal ja kogus talvevarusidsmiling smiley mina olen võtnud eesmärgiks seda jojondust natuke kontrolli alla saada..eks saab siis näha, kas kaaluabist on abismiling smiley Jõudu sulle!

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.