Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kõht kogu aeg tühi
Saatis: EDS
Kuupäev: 05. April 2011, kl 14.01

Olen siin kaaluabis toimetanud nüüdseks siis nädal aega ja minu päevane kalorite norm on 1493 kca. Siiamaani olen suutnud sellest ilusti kinni pidada, aga mure on selles et kõht on absoluutset kogu aeg tühi ja pea valutab kogu aeg. Kas see võib olla ainult alguse asi? On kellelgi ka niimoodi olnud?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: jkrissu
Kuupäev: 05. April 2011, kl 14.17

Minul pole olnud sellist asja.Ka nädala aega kasutanud!Pigem ei suuda kõike kaloreid täis süüa smiling smiley ja pea valu pole ka olnud! Kas sa vett jood ikka palju.See aitab ka tühja kõhutunnet vähendada!

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Kuupäev: 05. April 2011, kl 14.21

Kas võib olla asi selles, et sa sööd oma kalorid küll täis aga valedest asjadest? Millest sa täpsemalt toitud?
Minu norm on umbes sama ja pean igal päeval peoga pähkleid juurde sööma, sest muidu ma oma kaloreid täis ei jõuaks süüa... Minu toit koosneb kalast, kanast, leivast, juurikatest, puuviljadest, kohvist,salatitest, jogurtist/kohupiimast jne. Mitte kookidest, magusaid jooke ei ole enam ammu joonud, kaloripomme ma ka ei söö (burgerid, pizzad, pontsikud)...
Kirjuta oma päevane menüü, et vb saab aidata sind... Minu lõuna suurus on tavaliselt 700g ja ei suuda uskuda, et sul sellisest kogusest jääks kõht tühjaks grinning smiley Tühja kõhtu pole veel tundnud, söön isegi palju rohkem, kui ennem langetamist smiling smiley

Ole tubli.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: karuke03
Kuupäev: 05. April 2011, kl 16.04

Proovi ka süüia 5-6 korda päevas ainult väiksemad kogused korraga,siis ei jõua ka kõht väga tähjaks minna.Proovi vähemalt ehk on abi ja kindlasti hom.söök see on raud reegel kuigi 3 nädalat tagasi olin hoopis teist meelt.Nüüd mul 1250 ja ma vaevu suudan neid täis saada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: EDS
Kuupäev: 05. April 2011, kl 17.54

See 5-6 korda söömine istuks mulle kohe väga hästi, sest mul ilma naljata läks ka varem kuskil iga kolme tunni tagant kõht tühjaks. Pigem arvan et on asi ikka selles et ma söön valesid asju. Mida te saate päeva jooksul nii palju süüa et kalori normi ei ületa. Minu meelest annvad kõik asjad meeletult kaloreid (jogurt, puder, rosinad jne jne). P.S. keedetud juurvilju ma ei söö! Palun siis nõu söögi koha pealt. Ilmselt olen terve elu üli ebatervislikult toitunud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: karuke03
Kuupäev: 05. April 2011, kl 19.30

Proovi palju toorsalateid,kana,kala,riis,kartul.Jaga taldrik kolmeks ja suurem osa toor salatid ja siis lisa kaalu jargi muud,tee omale juba õhtul jargmise päeva 5-6 korde menüü mis vastaks sinu kaloritele,vali ka puuviljad mis annavad vähem kaloreid õun,kiivi on hea,katsu suhkur taha plaanile jatta algul on võõras pärast ei oskagi teisiti.Tule blogisse ,esita küsimusi,saad mitme külgseid vastuseid ja saad valida endale sobivaid.EDU!(vigu palju sest kiirustan,sorry)

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: Loona
Kuupäev: 05. April 2011, kl 19.32

Juurviljad vokiroana on ka mõnusad. Võibolla kui kõik juurikad ei maitse leiad ehk mõned meeldivamad. Värsked salatid on ka mõnusad. Mina lisan pudrudesse ja jogurtile nisukliisid, see aitab ka kõhtu kauem täis hoida. Püüa katsetada - kõik uus polegi nii hullu maitsega, vahest on vaja muuta valmistusviisi või maitseaineid.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: aretha
Kuupäev: 05. April 2011, kl 21.29

Söö rasvaseid toite! Minul pole iialgi k6ht tyhi. Varu koju pähkleid, v6id, oliivi6li. Leiva asemel näkileivad, aga k6vasti v6id peale. Muna täidab ka hästi k6htu, aga annab vähe kaloreid.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: katis
Kuupäev: 06. April 2011, kl 13.02

Muidugi söö 5-6 korda. Nii ei saa kõht tühjaks minna. Kuidaineterikkaid toitusid lisa kindlasti menüüsse. Puder ei anna üldse nii palju kaloreid ja kui sa putru hommikul sööd, siis ära nende kalorite pärast üldse muretse. Kas see kalorinorm on sul baasainevahetus või kust selline arv tuli?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: EDS
Kuupäev: 06. April 2011, kl 13.28

Aitäh kõiki nõuannete eest. Proovin oma söögi üle vaadata ja õhtul järgmiseks päevaks juba toidukorrad ette ära mõelda.
Katsile: Ma ei oskagi öelda on see baasainevahetus. Kalorinormi sain kui panin paika oma sünniaasta ja kuupäeva, siis soo, siis valisin selle et teen 1-3 korda nädalas trenni ja seejärel panin paika eesmärgi. Kas õige kalorinormi saamiseks oleksin pidanud trenni kasti tühjaks jätma?

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: karuke03
Kuupäev: 06. April 2011, kl 15.39

EI,kui teed 3 korda nii ka märgi,kui teed rohkem siis muuda see ära.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Kuupäev: 07. April 2011, kl 13.14

Aga hautatud juurvilju või wokijuurikaid? Mina olen hakanud väga palju rohkem juurvilju tarbima. Samuti on hea paprikat või kurki viiludeks lõigata ja näksida. Musta teraleiba söön. Vaata üle just need ebatervislikud asjad - näiteks või kogus leiva peal (vaheta lahjema margariini vastu või vähenda kogust), juustu ja jogurti kalorisisaldus. Mina olen ka suur jogurtisõber ja olen avastanud, et jogurtite kalorisisaldus erineb lausa kahekordselt. Lõunaks söön näiteks mõnikord kodujuustu (ikka seda, mis vähem kaloreid annab) ja sinna sisse lõikan kurki, tomatit, paprikat. Hapukoorekastmed olen millegi muu vastu vahetanud. 20% hapukoore olen 10% vastu vahetanud.
Põhimõtteliselt otsi üles peidetud kalorid ja loe poes pakendite pealt kalorisisaldust. Isegi kooki süües on kalorivahe mitmekordne - mõni kook annab 500-600 kcal/100g, teine vaid 160 kcal/100g.

Valikud: VastaOsunda
Re: Kõht kogu aeg tühi
Saatis: Madleen
Kuupäev: 07. April 2011, kl 23.32

Proovi hommikusöögina süüa ka mune ja kohupiima, ühesõnaga valke. Rosinad, krõbinad, magusad jogurtid ja röstsai ei hoia kõhtu pikalt täis. Minu puhul toimib see hommikune valgu-nipp suurepäraselt: kõht saab ning püsib täis. Kindlasti ei maksa unustada kas häid rasvu, kindlasti tasuks võtta hommikul ka 1 spl kalamaksaõli. Kuigi varem armastasin väga hommikuti putru, tekitas see tavaliselt natukese aja pärast suurema isu, mida nüüd valgurikkama hommikusöögi ajal ei juhtu.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.