Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Ei oska kuskilt alustada!
Saatis: LiisaV
Kuupäev: 26. April 2011, kl 20.56

Minul on mure - nimelt olen ma uus selles kaalulangetamises ning ei ole päris täpselt aru saanud kuidas see siin toimib? Ma saan aru, et kaaluabi annab mulle ette kui palju kcal-d ma võin tarbida (kas see on minule vajalik või võib ka vähem) ja kui palju ma siis trenni pean tegema - kas rohkem kui tarbin ära kulutada? Siia läheb arvesse ka magamine, istumine, õppimine, teleka vaatamine jms?
Millistest toiduainetest siiski hoiduma peaks? Praegu olen söönud 2 päeva samamoodi nagu alati ainult olen lisanud endale ühe toidukorra päevas, milleks on lõuna ja olen unustanud Coca-Cola, maiustused ja joon palju vett...
Palun abi - tahaksin väga alla võtta!!!

Valikud: VastaOsunda
Re: Ei oska kuskilt alustada!
Saatis: tupsu36
Kuupäev: 27. April 2011, kl 07.59

Päevikusse paned kirja kõik mida suhu paned ja siis juba ise näed - mis on liig ja mis mitte.
kui rasvade % ronib 200 kanti ja rohkem, siis pole ju see päris hea.
ega muud nippi polegi.
Kaloraaz pannakse paika sinu enda kehalise aktiivsuse järgi, kus ise märgid ära, kui aktiivne sa oled. Kas teed nädalas ühe trenni või ei tee üldse, või teed hoopiski igapäev trenni. Selle info põhjal tulebki selline kaloraaz, mille piiridesse jäämine võimaldab kaalus allapoole liikuda.

Ise olen aasta juba olnud kaaluabi kasutaja ja ei kurda. Just sai ka järgmiseks aastaks pikendus ära tehtud.

Valikud: VastaOsunda
Re: Ei oska kuskilt alustada!
Saatis: viisutar
Kuupäev: 27. April 2011, kl 08.18

Kaaluabis on kaks olulist asja kõrvuti- lisa öögikord ja lisa treening. Nii nagu oma suutäied kirja paned, nii pane kirja ka kõik, mis Sa teed. "Lisa treening" alla sobivad ka need asjad, mis ei ole sport- kontoritöö, arvutiga töötamine, lugemine, televiisori vaatamine kaasa arvatud. Ja nii Sa siis vaatadki, kui palju oled söönud ja kas Sa selle ka ära kulutad, mida söönud oled. Ideaal on, et kulutad rohkem kui sööd. Näiteks sööd 1500, aga kulutad 2000 kalorit, seega saad miinus 500 ja kaal peaks kenasti langema.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.