Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Ümbermõõdu vähendamine
Saatis: spy
Kuupäev: 29. April 2011, kl 08.44

Hei,
Olen siin foorumis kui ka portaalis uus. Kuid kaaluga olen ma suht sina-sõber, kuid probleem pn just ümbermõõdus. Kas ma mõõdan valesti aga näitab 98 cm (olen 198 cm pikk ja kaalun 74 kg). Aga igaljuhul tahaks oma kõhu korda ja trimmi saada (olen suht väikese vahega 2 last sünnitanud ja hetkel tunnen ennast pisut lodevana sealt smiling smiley) Kas on olemas mingeid harjutusi (Ärge soovitage kõhulihas tõsteid - mul hakkab sellest paha ja ninast verd jooksma). Aga äkki kiirkõnd vms ujumine, veevõimlemine vms? Ja mingisugust menüüd, ka mis oleks tervislik mulle ja lastele (kiire,säästlik, tervislik). Meil on perekonnas sees suhkruhaigus, et tahaks ennetada selle tekkimist ka meie peres.
Ahjaa, kuna hetkel on masu, siis viimasel ajal võitlen just laste söögilaua eest ja hetkel on enda toitumine suht minimaalne (võimalikult palju vedelikku, tee, vee ja puljongi näol)

Valikud: VastaOsunda
Re: Ümbermõõdu vähendamine
Saatis: heitzzz
Kuupäev: 30. April 2011, kl 09.54

Kiirkõnd üldiselt mõjub kõikidele lihasgruppidele hästi, ning eelkõige ka südamele. Sellest oleks sul kindlasti sobilik alustada. Samm sammult võiksid koormust kergelt tõsta, ning püüda joosta juba. Keha areng toimub kõige paremini siis, kui koormust kergelt tõstad. Kui sul on eesmärk rasva vähendada organismist, siis oluline oleks püsida pulsivahemikus, kus sa suudad ahulikult veel kaaslasega juttu rääkida. Sellises pulsivahemikus, põletab keha kõige paremini rasvu. Aeroobsele treeningule kindlasti võiksid ka mõned lihasharjutused juurde lisada. Lihasharjutused võiksid jaotada seeriatesse. Näiteks teed jalgade tõsteid lamades ning vähemalt kaks seeriat ning seeria peaks koosneba 15 kordusest.

Valikud: VastaOsunda
Re: Ümbermõõdu vähendamine
Saatis: pillekal
Kuupäev: 30. April 2011, kl 12.35

Kuna tõesti on masu-siis minu nõuandest on ka vähe abi aga räägin sellest siiski.Olin tugevalt ülekaaluline ja sünnitasin 30-ndates-seega see keskkoht oli mul ikka väga ümmargune. Kaalukaotusega läks küll olukord paremaks,aga.. Käisin iga päev pool tundi kõndimas ja siis 1 X nädalas jõusaalis-seal on head masinad.Mul kolme kuuga ca 10cm ja kõht juba päris trimmis.Mis on veel hea-seal ei pea kõhulihaseid pikali tegema-on erinevaid valikuid!

Valikud: VastaOsunda
Re: Ümbermõõdu vähendamine
Saatis: mummi
Kuupäev: 01. May 2011, kl 16.06

Kosutavaks joogiks soovitan nõgeseteed, annab rauda kevadel.

Valikud: VastaOsunda
Re: Ümbermõõdu vähendamine
Saatis: Nublukas
Kuupäev: 02. May 2011, kl 21.19

Mul suht sarnane teema, ainult minu lapsed sündisid korraga ja selle võrra ka kõht rohkem veninud. Nüüd ka vöökoht selline pehmelt öeldes töllakas ja kuus lisakilo vajavad maharaputamist. Ise olen hakanud kasutama lisaks kõndimisele ja tavalistele kõhulihaseharjutustele ka hularõngast ja keerutamisketast. Ja muidugi toidan ja kreemitan kõhunahka hoolega. Väga tasakesi, aga läheb paremaks. Jõudu Sulle! smiling smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.