Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
DUKAN
Kuupäev: 10. July 2012, kl 17.08

kuna kapsasupidieet oli hirmus kole,ja üritus nurjus siis võtsin nüüd ette Dukani dieedi, esimene pärv on õhtus ja päris mõnus on ...(ma muuseas pole kunagi varem elus dieeti pidanud !
kas keegi on veel seda teinud.... ja mida täpselt esimestel päevadel sõite, mitu päeva eesimene faas teil kestis (palju pidi ja palju vastu pidasite)?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Saaremaatramm 10.07.2012 17.08.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: janne28
Kuupäev: 10. July 2012, kl 18.58

Kapsasupidieeti suutsin pidada kunagi 4 või 5 päevani ei mäleta enam täpselt. Aga igatahes on igasuguste dieeditamistega lõpp söön korralikult 3 einet pluss 2 välipala palju tervislikum ja kasulikum.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: Vinnipeg
Kuupäev: 12. July 2012, kl 10.30

Mina pidasin eelmisel aastal Dukani dieeti ja kui seda täpselt jälgida, siis kaal kukub mühinal ja täpselt nii palju nagu Dukan lubab. Selles mõttes, et mina ikka liitusin ja sain täpse kava jne.
Saaremaatramm, kas oled liitunud Dukani lehel või teed omal käel seda?
Esimene faas on üldjuhul kõigil 3 päeva, kuigi see oleneb algkaalust ja sellest, kui palju kokku on vaja kaotada. Keerulist pole midagi, sööd neid toiduaineid, mis on lubatud (ehk siis ainult valk). Kui Attack faas on läbi, siis läheb kergemaks, kuigi hoiatuseks võib öelda, et kui oled suur magusasõber, siis see dieet kindlasti ei sobi, sest kuni soovkaalu saavutamiseni ei ole magusad puuviljad ega ka mingi muu magus lubatud. Võid küll natuke kakaopulbrit ja suhkruasendajat kasutada, aga see tüütab lõpuks ära ja muutub üksluiseks.
Edu sulle!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: Miinake
Kuupäev: 12. July 2012, kl 21.26

Vinnipeg, kas sinu saavutatud soovkaal on nüüd aasta aega säilinud? Langetamisse ma usun täiega, aga säilitamise osas olen veidi skeptiline.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Kuupäev: 13. July 2012, kl 11.55

Mina lugesin ka seda Dunkanit. Usun säilimisse, sest seal on ette nähtud päris pikk ülemineku ja säilitamise faas. Ma arvan hakkan talve poole proovima kui kõik magusad puuviljad jälle "plasmassiseks" muutuvad ja ma neid enam süüa ei taha.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Kuupäev: 15. July 2012, kl 20.00

Olen läbi lugenud nii raamatu kui igasug ukodulehti tudeerinud
kuna olen tugevas ülekaalus siis on minu atakki aeg 10 päeva, täna on kuues.mul on piisav enesedistsipliin et väga korralikult täita programmi, kaks tähelepanekut!
kolm õieti1) kaerakliid on paremad kui nisukliid, ja neid ei tohi unustada,kõht läheb kinni. vett min 2 liitrit tavapärasele kohvi ja teejoomisele lisaks ja liikumisega ei tohi üle pingutada, väga range dieedi puhul võib üks pikk jalutuskäik(5km) pildituks lüüa, kõik muu on ülilahe .ja lugege süsivesikuid topsidelt mina läksin tere light jogurtiga hoogu ja sain peaaegu om 30 grammi päevas lõhki ...
edu ..qcsq6

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: annaleen
Kuupäev: 27. July 2012, kl 17.11

Attacki 6 päeva. Kahel esimesel päeval oli liha söömisest väga paha olla. Kolmandal päeval läksin kohupiimale-munale üle ja siis oli enesetunne parem.
Tulemuseks +2,5 kg.
Ootan praegu Dukani dieedi raamatut, seni jätkata ei julge, kuna kaal on niigi suur.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Kuupäev: 29. July 2012, kl 10.36

Annaleen, kust raamatu tellisid? Ja millise?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Kuupäev: 29. July 2012, kl 13.51

mis jama ? se ei ole ju võimalik sa kas sõid midagi ülivalesti , ei joonud enne vett või on sul tõsine terviserike, ettevaatust need kel neerudega probleeme.raamatu saab netist e raamatu kujul ka tasuta ..otsige :-)

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: annaleen
Kuupäev: 30. July 2012, kl 08.25

Tellisin Apollost [www.apollo.ee]

Praegu ootan. Olen puhkusel ja polnud mingit tahtmist kaubanduskeskusesse minna, sestap tellisin veebist. Ma ei taibanud enne tarnetingimusi lugeda - selgub, et Post24 (Eesti Post) tarneaeg on kuni 2 nädalat!! Mis seal siis ikka, praegu teine ootenädal läheb, ehk saan nädala lõpuks kätte.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: annaleen
Kuupäev: 30. July 2012, kl 11.51

Raamat ise kannab pealkirja "The Dukan diet". Ilmumisaasta 2010.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Kuupäev: 30. July 2012, kl 12.49

Tänan!

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: erlunks
Kuupäev: 01. August 2012, kl 11.09

Üks rumal küsimus, kas 1.faasis võib tõesti vabalt tomatit süüa? Ühest lubatud asjade nimekirjast leidsin...

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: kakx
Kuupäev: 02. August 2012, kl 08.58

Uurin, kas keegi on juba ka teises faasis ning kuidas seal kaalu langusega lood?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: Koshka
Kuupäev: 14. January 2013, kl 17.26

Mul on II faas. EI ole midagi hullu. Magusaisu ei ole - cola light ja zero ning suhkruvabad nätsud smiling smiley. Lisaks on selline imeline asi leiutatud nagu fast pudding smiling smiley
Kaal läks esimeses faasis kolinal - 4kg ja II faasi alguses hakkas natukene aeglasemalt minema nii 0,9 ja 0,5 kg nädalas aga siis vist sai organism rütmi kätte ja -2 kg. Aga loomulikult saabusid jõulud ja aastavahetus smiling smiley kaal õnneks seisis ja ma ikka üritasin ainult valgu päevi teha kui mõnda õhtusööki ees ei olnud või siis peal eõhtusööki.
Nüüd tagasi reel ja kaal langeb edasi. 3 kuud olen sedasi toitunud - organism nõuab ainult valku ja mingid teised toidud ei tekita mingeid pingeid. Puuviljadest oli üllatavalt lihtne loobuda.
Mulle sobib, liigun edasi, patustan natukene rasvadega (grillkana naha tükikese pistan ka vahest suhu) ja elu on lill smiling smiley
3 kuud ja -13kg

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: viisutar
Kuupäev: 18. January 2013, kl 07.34

Kas sain millestki valesti aru või ongi kaalukaotuse hind Ducani kodulehekülje kaudu 209 naela?

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Kuupäev: 23. January 2013, kl 16.28

Mulle andis 80 naela.

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: Koshka
Kuupäev: 21. February 2013, kl 08.06

Mina ei ole programmiga liitunud. Oma tarkusega teen. Leidsin mingi kodulehe, kus on retseptid ja toitumissoovitused.
Need eespool jutud vee joomisest enne sööki ja asjadest on täitsa võõrad. Lihtsalt Dukan on see, milles olen kombineerinud oma senise teoreetilise teadmise toitumisest. Süsivesikud on saatanast ja 1 spl mett pele rasket trenni on maksimaalne kogus süsivesikuid, mida organism peale trenni vajab smiling smiley

Tomatitega tuleks piiri pidada - I faas on suht julm selles osas

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Kuupäev: 07. March 2013, kl 19.25

praeguseks olen absoluutselt veendunud et duncani peale raa raisata ei ol emõtet..ostame omale parem häid sõpru ja tervet mõistust selle raha eest.kaalu saab alla igal juhul, tuleb "kõigest" mõistlik ja ergas olla:-)

Valikud: VastaOsunda
Re: DUKAN
Saatis: Dejavu
Kuupäev: 04. April 2013, kl 09.14

Tegin nö Dukanit 2 a tagasi, kuuga läks 6 kg. Mina ei järginud dieeti peensusteni ja retsepte pole vaadanud, tegin vaheldumisi valgupäevad ja valgu+salatipäevad. Ei ajanud näpuga järge millist salatit või juurikat tohib ja millist mitte. Kuna keha vajab siiski ka süsivesikuid, siis mina sõin päevas mõned kommid või veidi shokolaadi ja töötas hästi (totaalselt ilma süsivesikuteta olid peavalud). Rohkem sellist dieeti ise ei tee, pere kõrvalt on seda suht raske peretoidust kombineerida ja kogu aeg perest erinevaid asju süüa ei ole kerge.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.