Kuupäev: 27. November 2013, kl 12.00
Te kõik liiga muretsete oma kaalunumbrite pärast, ütlen ausalt, olin kunangi ka väga kaalu nr tagaajaja. Aga tegelikult on ju esmatähtis oma enda enesetunne

Olge positiivsed toituge õigesti - unustage nisujahu, snäkid nagu krõpsud jne, karuastusjoogid !!!! mahlad !!! ise pressitud puuvilja mahlad !! Jooge vett, mitte 5 L päevas vaid piisab liiter poolteist. Liigne veetarbimine seiskab ka kaalualandamise. Kaalu alandamine on normaalne max 1 kg nädalas ja kusjuures see on esialgu kui alustad, kui on rohkem mida alla võtta. Edaspidi läheb 100 g jagu või rohkem, aga ärge kaaluge end koguaeg, kaaluge korra kuus, ja uskuge mind teie enesetunne on hoopis teine. Usun et esmatähtis ei ole oma soovitud eesmärki saada alla kiiresti, vaid tasa sõuad kaugele jõuad. Siis see jääb ka püsima !
Ise isiklikult olen ära jätnud nisutooted, kõiksugu vorstid singid asendanud ainult veiseliha singiga- on küll kallim aga mu tervis ka maksab midagi

Kõik makaronid on täistera, pruun riis, kanafilee, veisehakkliha, veiseliha, osades toitudes on ka sealiha sise või välisfilee aga teatud koguses, kartulit võib ka süüa teatud koguses.

Kellel huvi siis alustasin kaaluga 87 kg olen 22a 171 cm pikk ja hetkel kaalun 77 kg ja mu kava on väga mitmekülgne, kes on minuga ühes kaalus pikkuses , istuv töö ja trenni teeb ka 5x nädalas kuskil siis usun et minu kava sobiks sulle ka , võin julgelt jagada- kade ei ole

Kirjuta
chris.naerismaa@gmail.com