Kuupäev: 19. September 2014, kl 08.18
Tervist
Minu nädala kavast sai niipalju, et esmaspäeval oli zumba, siis vahepeal käisin ainult jalutamas ning eile oli selline treening nagu KKK- Kerekesksus, keskendumine ja kontroll. Oli selline huvitav treening arctic spordiklubis
Jooksmisega on nii, et mõtlesin, et alustan järgmine nädal jällegi. Kui eelmine kord alustasin, siis alguses jooksin mina 3 km kolm korda nädalas, siis katsetasin 5 km, ent jooksin kaks korda nädalas. Mingi hetk jooksin 7 km kaks korda nädalas, mõnikord üks kord, see kõik olenes milliseid rühmatreeninguid võtsin, kombineerisin bodypump-i ja bodybalance-iga. Jooksmine on super, ent paganama raske, aga kui joosta ja pärast sauna minna, siis on jube hea enesetunne. Ma käin jooksmas spordiklubis ning vahel olen peale jooksmist käinud veel ujumas, mis võtab nii hästi igasugused pinged ära lihastes.
Pärlike, ma vast jookseks kaks korda nädalas sinu kava juures esmaspäeval ja reedel ning kui võhma juurde tuleb ning probleeme ei ole, siis paneks kolm korda nädalas. Tegelikult tuleb võhma päris ruttu juurde, kui joosta, vähemalt mul tuli, loomulikult tuleb õppida ka õigesti hingama, mida ma pean veel harjutama
Minu järgmise nädala kava on:
E-zumba
T-korsetilihastetreening + jooks 3km
K-bodybalance
N-KKK- Kerekesksus, keskendumine ja kontroll + jooks 3km
R-jalutamine
L-jalutamine
P-jalutamine
Vaatab, mis sellest kavast saab, esialgne plaan on vähemalt paigas ja loodan, et miskit vahele ei tule. Ülejärgmine nädal läheb nii kui nii metsa, sest perega väiksele reisule ning siis spordiklubisse ei saa.
Jõudu ja jaksu kõigile ning Pärlike, ma vaatan, et sa suutsid korralikult kaalu kaotada, väga tubli