Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
kui kaua olete k6ige kauem järjest vastu pidanud?
Saatis: aretha
Kuupäev: 22. March 2011, kl 22.23

mul on esimest korda elus 6nnestunud pysida samal joonel 75 päeva, st aasta algusest olen enamvähem joonel pysinud ja pisikeste pattude kiuste koguaeg miinusnädalad - kokku siis 6 kg juba. tavaliselt kestavad need "tervislikkusehood" mul max kuu. jagage kogemusi - kui kaua olete teie vastu pidanud? ja mille abil?

Valikud: VastaOsunda
Re: kui kaua olete k6ige kauem järjest vastu pidanud?
Saatis: Elinka
Kuupäev: 23. March 2011, kl 08.58

Mina alustasin 19.veebruaril ja püüan siiani toitumist jälgida.
Alustasin üsna dramaatiliselt smiling smiley, paastumisega, ja ei söönud midagi 9 päeva. See oli minu isiklik rekord, mille üle olen väga uhke. See aitas kõhu korda saada, kuna ta mul pidevalt korises, kas olin näljane või mitte.
Pärast paastu proovisin mõne dieedi ja siis registreerusin märtsi algul siia keskkonda ja nüüd jälgingi, mida ja millal söön.
Nii et päris pikka aega veel kirja ei ole panna, kuid isiklikult olen enda üle uhke, et ei ole üle kuu aja söönud ei midagi magusat, ega saiakesi. Olen jube maiasmokk muidu smiling smiley)

Valikud: VastaOsunda
Re: kui kaua olete k6ige kauem järjest vastu pidanud?
Saatis: merx333
Kuupäev: 23. March 2011, kl 10.26

Kaaluabis olengi kõige kauem vastu pidanud st juba alates 04.10.10 ehk siis aprilli alguses saab 6 kuud. smiling smiley Eesmärgini veel õige tsipa jäänud. Siis jätkan vähemasti 3 kuud säilitamisega.
Aga seltskond on siin nii tore, et kes teab... Ehk jään ka pikemaks. grinning smiley

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.