Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Kokku: Eelmine12345Järgmine
Asukoht: 2 / 5
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 24. October 2011, kl 16.12

Huvitav, miks meid duellide kokkuvõttes arvesse ei võetud? Kas me ilma tabeli kopimiseta teemasse ei lähe arvesse? Oleks tahtnud ka oma nime seal ikkagi näha sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: undukas
Kuupäev: 24. October 2011, kl 17.21

Rinsu - teil ei olnud täisnädalat smiling smiley Ma arvan, et asi selles. Meie duelligrupp alustas ka sel nädalal. Järgmine nädal tuleb ilusat miinust näidata, küll siis pannakse sinna ka kirja winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 24. October 2011, kl 17.51

Püüdleme koos sellel nädalal tublisti kaalu langetamise suunas ja näeme ka nädala pärast oma nime smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 24. October 2011, kl 17.56

Ahnii... võib olla küll nii... iagathes jägmisel nädalal tahan ma oma nime seal näha smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 24. October 2011, kl 20.16

Toitumise jälgimisel on minul üheks kahjulikuks teguriks TASUTA TOIT. Elades USA-s nii nimetatud ülikooli linnakus leidub siin hulgaliselt üritusi, mille tõmbenumbriks on tasuta toit. Kuna toidukraam on siin küllaltki kallis ja soov on kõike Ameerikalikku proovida, siis sinna juurde kuulub kindlasti ka tasuta toit. Lõunasöögiks oli mul täna endale võileib kaasa tehtud ja ka karp viinamarjadega. Natukene enne sööma hakkamist tuldi aga jutuga loengust, mille juurde kuulus ka tasuta toit. Seega koosnes minu tänane lõuna kahest pitsaviilust, üks juustu ja teine köögivilja oma. Tasuta toidu üritused on toredad, kuid peab ennast väga vaos hoidma, sest enamasti on tegu ameerikalikult rasvaste roogadega. Seega õhtusöögiks mul siis võileib viinamarjadega winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 25. October 2011, kl 16.47

Palun oma duellitajatelt abi. Kuidas teie tulete toime hormoonidega? On teatud aeg kuus, kus hormoonid möllavad ning nendega koos ka suur vajadus pidevalt süüa. Eile õhtul ei suutnud ennast taltsutada ning rüüstasin öösel oma külmkappi. Oma varasemast kogemusest tean, et sel kuu perioodil on kaalu langetamine võimatu, tehku ma kui palju tahes trenni või piiraku ma kui palju tahes sööki. Samas on aga väga lihtne lisakilosid koguda. Kas ka teil on sellega probleeme ja on teil mingeid häid nippe jagada?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 25. October 2011, kl 22.58

MIna püüan sel ajal liha süüa, sest liha söömine aitab mul vähem igasugusid muid asju süüa. Ja püüan süüa hästi sagedasti, aga vähe korraga. Siis on kõht koguaeg täis ja isud ei tule kallale.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Kuupäev: 26. October 2011, kl 00.10

Nii, sünnipäeval käidud ja jube söögiorgia läbi selleks korraks.. vähemalt ei taha magusat enam nähagi tükk aega. Ma teadvustan endale, et ma ei saa lubada endale sellist asja, et kaheks-kolmeks päevaks lasen end lõdvaks ja siis tuleb jälle uus motivatsioon. Nii et üritan edasi.

Nagu aru olete saanud, siis minul on isu pidevalt väga suur. Õhtuti pesen hambad võimalikult vara ära ja siis mõtlen, et rohkem ei viitsi pesta. Kuna olin breketikandja, on minu jaoks suuhügieen väga tähtis, seega musta suuga magama ei suuda jääda ja kui uuesti ei taha hambaid pesta, siis lihtsalt ei söögi. Aga üleüldse päris hilja ma ei söögi. Kuskil kaheksa-üheksa ajal on kõige suuremad neelud. Soovitan siiani külmutatud herneid: D Minu puhul mõjuvad igatahes. Üleüldse - külmutatud marjad on ka head. Ja kummutaks ka siinkohal ühe müüdi - külmutatud köögiviljades on kõik vitamiinid täiesti alles, veelgi enam - külmutatud köögiviljad on tootmisse läinud ajal, kui toiteväärtus on neil kõige suurem. Seega ongi minu jaoks külmutatud herned kõige parem valik. Tervislik, energiavaene, jätkub kauaks, odav, sobib suurepäraselt filmi kõrvale "õgimiseks" : )

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Kuupäev: 26. October 2011, kl 15.20

Leidsin enda töölaualt ühe ammu salvestatud artikli, mis teistest toitumise parandamise artiklitest tundub veidi tõhusam ja kasulikum olevat. Mina ise mõtlesin, et hakkan seda nüüd iga kord lugema, kui väga süüa tahan mõttetuid asju. Kopeerin telefoni ka, siis saan ka poes seda ehk kasutada. Loodan, et ehk aitab see meid kõiki: )



Osundus

Enamik inimesi arvab, et dieet tähendab pelgalt toitumisharjumuste muutmist – vahetad šnitsli köögiviljakotleti vastu ja ongi kõik. Tegelikult peaksid sa aga hoopis uuendama oma mõtteviisi.
Kes meist oleks oma kaaluga rahul? Hea küll, kui jätta välja äärmuslased, kellele tekitab ka 53 kiloni kasvanud kaal masendava tünnitunde (sest ideaal on ju 48 kg, eks), siis kerkib salenemisteema kas või aeg-ajalt päevakorda enamikul naistel. Ja eks ole paksusehädade põhjus enamasti ikka üks – liiga sageli lipsab suhu liigne paluke.
Kuidas see juhtub? Näiteks jääb pere õhtusöögist veidi toitu järele: liiga palju äraviskamiseks, liiga vähe külmikusse ladustamiseks. Milline lahendus oleks lihtsam – loomulikult tuleb taldrik tühjaks süüa. Teine murdepunkt võib saabuda õhtul teleka ees kummitava mõttena toredast rammusast võileivast (kuigi kõht pole üldse tühi). Või tundub, et tassil teel pole paari (okei, viie-kuue) küpsiseta päris õiget mekki. Mis veel rääkida, kui satud külla gurmaanidest pererahvale ega suuda hõrgutistelauas piiri pidada...
Vaevalt meid lohutab teadmine, et ümbermõõdumure kollitab kõiki maailma naisi. Aga mastaapsele probleemile tekib alati ka hulk lahendusi. Dieedibisnises põhjustas mõni aeg tagasi tormi Ameerika terapeudi dr Judith Becki lähenemine, mis keskendub püsiva kaalulanguse psühholoogiale. Uue kontseptsiooni kohaselt tuleks inimesed, kes ihkavad püsivat muutust oma söögiharjumustes, lihtsalt suunata õigeid otsuseid tegema.

1. Muuda oma mõtlemist
Kõik, mis me sööme, on mõtlemisprotsessi tulemus, aga tihti pole need mõtted kõige õigemad. Näiteks lubavad need sulle liiga palju: “Ma võin vohmida, sest ma olen väsinud; ma olen õnnetu; toit on tasuta; keegi nagunii ei näe; kõik teised söövad ka.” Või närvutavad need mõtted enesekindlust: “Ma olen nii nõrk, poleks pidanud toitu juurde tõstma.” Või: “Ma poleks pidanud sööma, aga küll ma homme dieeti alustan.”
Sellisele suhtumisele tuleb lõpp teha. Koosta nimekiri kahjurmõtetest, mis sind (liigsel) söömisel tavaliselt valdavad, ja pane kirja neid ohjavad põhjendused. Hoia vastupõhjendusi alati käepärast ja korda neid seni, kui need muutuvad automaatseks. Näiteks asenda lause “Ma olen selle mõnusa koogi ära teeninud” lausega “Ma olen ära teeninud hea enesetunde ja see on kõige tähtsam”.

2. Söö laua taga
See kõlab nii tavaliselt, aga on tegelikult üks tähtsamaid reegleid. Laua taga süües paned sa tähele, mida sööd, ja tunned toidukorrast rahuldust. Kui näksid püstijalu – kokates, peol või külmiku ees –, siis esiteks ei saa sa söögist rahuldust ja teiseks ei arvesta seda näksimist toidukorrana. Püstijalu einestamine on impulss-söömine ja sel moel tarbitud kalorid lähevad sinu päevakoguses samuti arvesse. Muide, paljud salenejad kinnitavad, et ainult selle reegli järgimine on aidanud neil kaalu langetada ja soovkaalus püsida.

3. Õiglust pole olemas
Paljud söömismõtted keerlevad õigluse ümber. Me sööme, sest me ütleme endale: “Miks teised tohivad süüa kõike, mida hing ihaldab, aga mina mitte?” Enamik saledaid piirab tegelikult mingil moel oma söömist. Nad valivad tervislikumaid toite ja söövad väiksemaid portse, kui nad tahaksid.
Kokkuvõttes on tervislik söömine sinu enda valik. Sul on valida kahe põhimõtte vahel: kas “Ma söön seda, mida tahan, siis, kui tahan” VÕI “Ma tahan olla kõhnem”. Mõlemat korraga sa ei saa.

4. Ära söö, kui oled tunnete kütkes
Üle sööma kipume tihti siis, kui oleme masenduses, väsinud või vihased. Pole tähtis, mis meeleolu täpselt sind sööma ajendab, sest keegi meist ei tunne end pidevalt õnneliku ja rahulolevana. Loeb see, kuidas sa meeleolulangusele reageerid.
Kui vähegi saad, otsi isu tekkides muud tegevust: mine jalutama, lobise sõbraga, süvene töösse – nii võib söömissoov kaduda ja tunned end paremini. Hea enesetunde saavutamisega toidu abil on see häda, et mõnu kestab vaid hetke. Niipea kui sa söömise lõpetad, tunned end halvasti, süüdlasena. Kui pead kinni reeglist, et ei söö iial emotsioonide kütkes olles – ootad paarkümmend minutit, kuni tunded maha jahtuvad –, teed sa palju tervislikumaid otsuseid.

5. Ära pelga nälga
Inimesed, kes on dieediga pahuksis, arvavad, et nälg on saatanast. Et nad peavad midagi suhu pistma niipea, kui tunnevad, et kõht on tühi. Nad pelgavad, et muidu kasvab isu veel suuremaks, kuni enesekontrolli kaotuseni.
Saledad inimesed suudavad juba loomu poolest paremini eristada, millal nad on tõeliselt näljased ja millal tahavad lihtsalt süüa. Nad teavad, et näljatunne on loomulik, et see tekitab küll ebamugavust, aga kuni söögiaeg pole käes, ei saa probleemi paraku lahendada. Õpi tegema vahet näljal ja söömissoovil, sest need pole kaugeltki üks ja sama.
Saa üle ka näljahirmust. Kui vitsutad end lõunat süües liialt täis või ostad ülemäära toitu ette, küsi endalt, mida hullu juhtuks, kui sa seda EI TEEKS? Ilmselt mitte midagi märkimisväärset, eks ju.

6. Tunnusta ennast
Näksid pärast lõunasööki veel midagi või haarad kolleegi lauast möödudes näputäie soolapähkleid? Ära arva, et see ei tähenda midagi. See loeb iga jumala kord, sest need ei ole ainult kalorid. See on komme, harjumus. Iga kord, kui sööd midagi, mida sa pole kavatsenud süüa, astud sammukese allaandmisele lähemale. Ja iga kord, kui suudad mõnele peibutisele ei öelda, kasvatad sa enesekontrolli.
Tunnusta end alati, kui võidad kiusatuse. Sa pead arendama usku oma võimesse teha õigeid otsuseid selle kohta, mida süüa. Sa saad sellega kindlasti hakkama.

Testi oma isu
Kas sa sööd edasi ka siis, kui kõht on juba enam-vähem täis?
Kas sa sööd ka siis, kui pole näljane? Teisisõnu – kas suudad teha vahet väljenditel “olen näljane” ja “tahan süüa”?
Kas sa lohutad end toiduga?
Kas sa muretsed vahel selle pärast, et sul pole võimalust süüa? Või mõtled: mis siis, kui mul läheb kõht varsti tühjaks?
Kas varud endale töölaua sahtlisse mõned näksid, nii igaks juhuks?
Kas sööd vahel ülearu, kuna sulle ei tundu õiglane, et ei saa süüa sama muretult nagu mõni teine?
Kas sa lõpetad dieedi niipea, kui kaal langema hakkab?

Kui sa vastasid jah kas või ühele neist küsimustest, saad sa selles loos toodud soovitustest igal juhul kasu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 26. October 2011, kl 18.19

Aitäh PurjusEesel toreda artikli eest smiling smiley Pani kohe mõtlema, kas see käib ka minu kohta.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 27. October 2011, kl 18.54

Homme on aeg kaalule astuda grinning smiley Kardan seda hirmuäratavat protsessi juba ette. Nimelt olen söögiga patustanud ning ka trenni jõudnud vähem kui plaanis oli. Kuid hoian siiski pöidlad pihus.

Mis aga puutub hormoonidesse ja söömisesse, siis suur aitäh soovituste eest. Hetkel on asi jälle kontrolli all. Analüüsides aga oma käitumist viimasel nädalal tegin huvitava avastus. Kihk süüa tekkis siis kui päevane veekogus jäi kasisemaks. Avastasin paar päeva tagasi, et tarbin vähem vett kui tavaliselt. Nüüd kui joon veekoguse ilusti täis on ka söögiisu väiksem smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Kuupäev: 28. October 2011, kl 09.42

Minu tänane kaal oli isegi madalam kui eelmine, mis on imelik, kuna eile hommikul oli kaal koguni 88,9. Aga selle põhjuseks võis ka olla vett kinni hoidev rämpstoit.
Täna ja homme kavatsen ainult keefirit, rohelist teed ja vett juua. Tegemist pole mingi ekstreemse dieediga, ma pole kunagi neid harrastanud ega neisse uskunud. Lugesin hoopis, et see peaks soolikad puhtaks tegema. Teeb või ei tee, seda nüüd siis proovin. Loodan, et tagajärjed on head, mitte halvad. Energiakoguse saan ju lõppude lõpuks keefirist täis. Menüü on väga ühekülgne ainult: D Lisaks saan oma tahtejõu proovile panna.

Ahjaa. Vaatasin eile õhtul Jenna Marbles'i vlogi ja ta ütles sellise lause: "Change what you put in your body and your body will change."



Toimetatud 1 kord(a). Viimati PurjusEesel 28.10.2011 09.43.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 28. October 2011, kl 11.43

Raporteerin- kaotasin nädalaga 500 gr. Tegelikult olen veidi pettunud, sest olen väga tubli olnud söömisega ja trennid ja lapsekäru lükkamised kiirkõnniga jne. Aga tegelikult ma tean ka, mis viga on- ma ei söö oma kaloreid täis. Kuna päeva esimene söök on mul alles kuskil kell 1 või 2 ja siis järgmine 7-22 (kuskil seal vahel) siis rikun kõiki korraliku toitumise reegleid, st söön liiga harva ja vahel ka liiga palju aga lõpp-kokkuvõttes ei tule kalorid täis ja eks mu keha siis hoiab kõik endale. Trennipäevadel peale trenni sisestamist jääb tarbitud kalorihulk üldse kuskile 45-55% juurde. Püüan siis tublimaks hakata sellest nädalast (siinsed nädalad käivad mul reedest reedeni smiling smiley)

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Kuupäev: 28. October 2011, kl 11.46

Nädalaga ei tohikski rohkem kui 500 g kaotada. See on selline tervislik piir. Kui kohutava kiirusega hakkaksid kaalu langetama, siis tuleks see pärast ka tagasi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 28. October 2011, kl 12.22

Tervislik on kaalu kaotada kuni 1 kg ja enamasti ma kuskile selle kanti ka saan/jään, aga see nädal siis jah niimoodi. Pole hullu- seni kuni on miinus olen ikka rõõmus smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 28. October 2011, kl 16.14

Minul on õhtused söömised ennast kurjasti kätte maksnud - sellel nädalal tuli +400g. Olen pettunud, kuid süüdistada ei ole mitte kedagi teist kui ennast. Õnneks olen asjad jälle kontrolli alla saanud ning alustan positiivselt ja lootusrikkalt uut nädalat smiling smiley

Rinsu, mis puutub sinu söögikordadesse, siis seda on tõesti liiga vähe. Proovi nt. hakata hommikul tass jogurtit/keefiri jooma, läheb kohe söögikorrana kirja, on tervislik ning ei vaja pikka valmistamist winking smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 28. October 2011, kl 16.19

Rinsu ja PurjusEesel olete sellel nädalal väga tublid olnud. Tabel on täidetud ja loodame, et sellel nädalal saame ka üldarvestusse smiling smiley

22.10-28.10.2011 nädala tabel asub SIIN

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 28. October 2011, kl 17.11

Kas me ikkagi saaks kuidagi selle tabeli siia teemasse sisse kirjutada/copyda nii, et ei pea seda kuskilt lingina taga ajama? Ma olen võib-olla imelik, aga tahaks teha vanamoodsalt nii, et raporteerime siia ja üks peab tavalist exceli, mille saab siis siia kopeerida (nt nagu siin (link) . No lihtsalt ma ei taha kuskil traalivaalitada ühelt lehelt teisele edasitagasi. Võin seda exceli ise ka pidada ja teie poolt öeldud andmed sinna kirja panna ja nö. kokku kaalumuutust arvestada.

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 28. October 2011, kl 17.42

nädal		PurjusEesel		kaditamm		rinsu	
0	Algkaal / kg	87	muutus	84.9	muutus	93	muutus
1	21.10.2011	87,7	+0,7	83.7	-1.2	92,2	- 0,8
2	28.10.2011	87,3	-0,4	84.1	 +0.4	91,7	-  0,5
3	04.11.2011						
4	11.11.2011						
5	18.11.2011						
6	25.11.2011						
7	02.12.2011						
8	09.12.2011						
9	16.12.2011						
10	23.12.2011						
11	30.12.2011

Tundub, et sain sellega viimaks hakkama smiling smiley Veebi lingi kaudu võite endiselt oma kaalu muutuse sisestada, kuid võite ka kaalumise tulemused saata ja ma saan need tabelisse lisada. Kui kõik andmed on olemas, siis ilmub meie teema alla selline ilus tabelikke smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 28. October 2011, kl 17.53

kaditamm- kas annaks seda tabelit veel mudida nii, et lisanduks üks tulp veel kuhu saaks kanda muutuse kokku? püüan visualiseerida:
nädal rinsu
0 Algkaal / kg 93 muutus kokku
1 21.10.2011 92,2 - 0,8 -0,8
2 28.10.2011 91,7 - 0,5 -1,3

Siis oleks justkui kokku näha, kuidas läinud teatud arvu nädalate jooksul? Lais nagu ma olen, ei viitsi koguaeg arvutada algusest peale smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 28. October 2011, kl 17.59

rinsu, olin just seda rida tekitamas smiling smiley

nädal		      PurjusEesel	kaditamm	rinsu	
0	Algkaal / kg	87	muutus	84.9	muutus	93	muutus
1	21.10.2011	87.7	+0.7	83.7	-1.2	92.2	-0.8
2	28.10.2011	87.3	-0.4	84.1	+0.4	91.7	-0.5
3	04.11.2011						
4	11.11.2011						
5	18.11.2011						
6	25.11.2011						
7	02.12.2011						
8	09.12.2011						
9	16.12.2011						
10	23.12.2011						
11	30.12.2011						
							
kaalumuutus kokku		0.3		-0.8		-1.3

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 28. October 2011, kl 18.05

Läksin korra tabelit kaema ja mulle tundub, et PurjusEesel kg soovkaaluni number on valeks läinud?

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 28. October 2011, kl 18.25

Juba korda tehtud smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 31. October 2011, kl 18.08

Sellel nädalal oli duellide üldarvestuses ka meie duelli seltskond esindatud. Püüan sellel nädalal kõvasti tööd teha, et ka oma nime järgmisel nädalal kokkuvõttes näha smiling smiley Tublid olete olnud rinsu ja PurjusEesel

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Kuupäev: 31. October 2011, kl 18.30

Hehh, mina võib-olla oma nime reedel ei näe. : D Kaal kõigub vastikult... aga üritan mitte lasta sel end morjendada. Ise tunnen, et olen palju paremini toitunud.
Homme on plaanis süüa enne õppesõitu üks hamburger. Niimoodi kuskil väljaspool kodu on kahjuks raske tervislikult toituda.. salatid on energiarikkad (kui pole just porgandisalat, aga minul see näiteks kõhtu ei täida), saiakestes pole midagi kasulikku. Jogurtit on veidi niru kuskil nurga peal süüa, ning puuviljadest mina kõhtu täis ei söö.
Aga hamburger pole rämpstoit, kui seda harva süüa ning mulle see kohutavalt maitseb, nii et ei kavatse end halvasti tunda peale selle söömist. Peaasi, et poest ja shokolaadikommidest eemale suudan hoida peale seda: )

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 31. October 2011, kl 19.59

PurjusEesel, selle kodust eemal söömisega on tõesti raskusi. Kui soovid midagi kiirelt ja odavalt, siis hamburger ongi üks paremaid valikuid. Samas on kukkel päris suur ja gluteeni rikas. Oled sa mõelnud, et äkki vahetada hamburger wrapi vastu? Täidab kõhtu, ja on sama maitsev. Samuti on Statoil tanklast võimalik osta korralik täistera võileib ning nad teevad selle ka soovi korral soojaks. Minu isiklik lemmik on veisesingiga smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Kuupäev: 31. October 2011, kl 20.39

Noh, sellega on juba see jama, et minu autokool on väikelinnas ning seal on võimalik saada ainult Pitsat Peetri pitsast ning hamburgereid, hot-doge ja friikartuleid ühest kohvikust ja ühest kiirtoidukohast. Võib-olla sealt kohvikumenüüst midagi leiaks ka, pole selle pilguga uurinud.. olen sealt puuviljasalatit tellinud, magustoiduks üsna hea, kui suudan pannkookidest ja jäätisest kõrvale vaadata. Statoili seal linnas pole, on ainult Olerex, millel väike putka ning Alexela automaattankla.
Aga pole midagi, hamburgerid mulle maitsevad ja seni, kuni oskan nendega piiri pidada (umbes kolm tükki kuus, vahel vähemgi), ei leia midagi viga olevat sellel; D

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 31. October 2011, kl 20.47

Selles on küll sul õigus, vahel peab endale midagi head ja maitsvat lubama smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: rinsu
Kuupäev: 01. November 2011, kl 12.32

Ma olen teiega täitsa nõus! Ainult vahel kipuvad minul need natuke lubamised lõppema vahel suurema libastumisega ja siis on ree peale saamine jälle raske smiling smiley Aga ma olen alati suutnud ennast tagasi upitada smiling smileysmiling smileyhot smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Duell- PurjusEesel, kaditamm ja rinsu
Saatis: kaditamm
Kuupäev: 02. November 2011, kl 16.43

PurjusEesel, kui mu mälu mind ei peta, siis plaanisid sa millalgi teha endale keefiri söömise kuuri? Kuidas see oli ja kas andis ka positiivseid tulemusi? Leidsin viimaks ameerikas ka oma lemmiku keefiri poes ülesse ning oleks ka nädalavahetusel hea meelega organismi puhastanud smiling smiley

Kuidas minu kaasvõitlejatel nädala esimene pool on möödunud? Mul endal on tunne, et olen viimaks ree peale tagasi saanud. Elile käisin poes ja täitsin oma külmkapi hea ja parema värskete köögi-ja puuviljadega smiling smiley



Toimetatud 1 kord(a). Viimati kaditamm 02.11.2011 16.46.

Valikud: VastaOsunda
Kokku: Eelmine12345Järgmine
Asukoht: 2 / 5


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.